ورزش روزانه
-
سلام دوستان. من یک کنکوری ۱۴۰۲ هستم. به نظرتون برای ورزش چکار کنم.
مثلا روزانه ۳۰ دقیقه برم دوچرخه سواری یا مثلا روز های فرد ۱:۱۵ برم ورزش والیبال؟
@همیار @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
و چه زمانی ورزش رو انجام بدم بهتره؟
اول صبح یا زمان دیگه ای؟ -
مثلا روزانه ۳۰ دقیقه برم دوچرخه سواری یا مثلا روز های فرد ۱:۱۵ برم ورزش والیبال؟
@همیار @بچه-های-تجربی-کنکور-1402Amir ali Nikfard ببین نظر منو بخوای هر روز نیم ساعت دوچرخهسواری کن و اون هم صبح انجام بده
-
@همیار @بچه-های-تجربی-کنکور-1402Amir ali Nikfard ببین والیبال خسته میکنه تو رو ، بعد از باشگاه هم اصلا وقت مناسبی برای درس خواندن نیست اگه میتونی سعی کن این یک سال کنکور رو باشگاه نرو خودت خونه انجام بده
-
@همیار @بچه-های-تجربی-کنکور-1402Amir ali Nikfard
سلام
سی دقیقه روزانه پیاده روی سا دوچرخه سواریکن -
@همیار @بچه-های-تجربی-کنکور-1402Amir ali Nikfard در ورزش روزانه گفته است:
@همیار @بچه-های-تجربی-کنکور-1402سلام من خودم زمان کنکورم ورزش رو میکردم به نظرم خیلی عالیه انرژی های منفی دور میشن
ولی به توصیه من خیلی زیاد و سنگین نباشه
والیبال خوبه اما خب سنگینه و ساعتش هم زیاده ممکنه بعدش خستگی بیاره
برای زمان ورزش هم خودم عصر انجام میدادم چون عصرا بعد کلی درس خوندن یه استراحتی میخواستم یه چیزی که حال و روحیم رو عوض کنه و اون موقع ورزش میکردم
و اگر خستگی بعد ورزش می گرفتم یه چند ساعت درسایی که برام آسون بود رو می خوندم -
@همیار @بچه-های-تجربی-کنکور-1402Amir ali Nikfard برای ورزش یکی برنامه هست seven minutes خب که هر روز هفت دقیقه ورزش برای شما مشخص میکنه برنامه خیلی خوبیه و کافیه و استاندارد هست فقط باید نسخه ان لاک را بگیرید
ولی برنامه عالی هست خیلی زیاد و برنامه fabulous هم هست که بهبود زندگی هست و خیلی خیلی عالیه اونم ان لاک باید بگیرید من این دوتا را پیشنهاد میدم بهتون -
A Amir ali Nikfard marked this topic as a question on
-
A Amir ali Nikfard has marked this topic as solved on
-
@همیار @بچه-های-تجربی-کنکور-1402Amir ali Nikfard
در منزل ورزش های نرمشی وقت گیر نیستند و خوب هستند -
Amir ali Nikfard برای ورزش یکی برنامه هست seven minutes خب که هر روز هفت دقیقه ورزش برای شما مشخص میکنه برنامه خیلی خوبیه و کافیه و استاندارد هست فقط باید نسخه ان لاک را بگیرید
ولی برنامه عالی هست خیلی زیاد و برنامه fabulous هم هست که بهبود زندگی هست و خیلی خیلی عالیه اونم ان لاک باید بگیرید من این دوتا را پیشنهاد میدم بهتونarthur morgan
سلام اگر برنامه پیشنهادی دیگه هم دارید بفرمایید🥰
-
arthur morgan
سلام اگر برنامه پیشنهادی دیگه هم دارید بفرمایید🥰
@salma-khajavi چشم حتما فعلا که همین ها به ذهنم میرسه یکی برنامه هم هست اسمش balance و برای مدیتیشن هست و کل بهبود زندگی و تمرکز اونم خیلی عالیه ولی اگر اونا استفاده نکردید حتما fabulous را استفاده بکنید حتما عالیه
️