اینهمه تست از کجا میارین؟
-
سلام وقت بخیر
یه سوال کوچولو ...
دوستان شما و خیلیایی که میگین در روز ۱۰۰ تا تست میزنید اینهمه تست رو از کجا میارین ؟
آزمون از اینترنت دانلود میکنید ؟ از چه منبعی؟
اگر تست های کتاب کار باشه که چهار روزه تمومه -
سلام وقت بخیر
یه سوال کوچولو ...
دوستان شما و خیلیایی که میگین در روز ۱۰۰ تا تست میزنید اینهمه تست رو از کجا میارین ؟
اگر تست های کتاب کار باشه که چهار روزه تمومهمریم شرقی کتاب های کمک درسی ها پر تست هستند تازه یکی مبحث که روزی100تا تست نمیزنن که چندتا مبحث هست که در مجموع به100تا200تا میرسه تازه الان ازمون های ازمایشی هم پر تست هستند
-
-
سلام وقت بخیر
یه سوال کوچولو ...
اگر تست های کتاب کار باشه که چهار روزه تمومهمریم شرقی در اینهمه تست از کجا میارین؟
گفته است:
سلام وقت بخیر
یه سوال کوچولو ...
اگر تست های کتاب کار باشه که چهار روزه تمومهسلام
خب بیشتر کتاب کار ها تست های زیادی دارن
من خودم کتاب کارم رو حتی چند بار حل میکردم که قشنگ تست ها رو یاد بگیرم و بعدش دیگه منبع های دیگه می رفتم یا آزمون دانلود میکردم میزدم
اینجوری می خوندم حتی می تونستم بیشتر از 100 تا بزنم -
سلام وقت بخیر
یه سوال کوچولو ...
اگر تست های کتاب کار باشه که چهار روزه تمومهمریم شرقی راستش اولش که موضوع تاپیکتو دیدم خندم گرفت خیلی بامزه گفتی
کتابای تست خب تا اونجایی که میدونم خیلیاشون تستای زیادی دارند مثلا هر فصل میتونه 300 تا تست داشته باشه، یا خیلیا برای هر درس چندتا کتاب تست استفاده میکنند بلاخره منابع زیاد هستند -
مریم شرقی در اینهمه تست از کجا میارین؟
گفته است:
سلام وقت بخیر
یه سوال کوچولو ...
اگر تست های کتاب کار باشه که چهار روزه تمومهسلام
خب بیشتر کتاب کار ها تست های زیادی دارن
من خودم کتاب کارم رو حتی چند بار حل میکردم که قشنگ تست ها رو یاد بگیرم و بعدش دیگه منبع های دیگه می رفتم یا آزمون دانلود میکردم میزدم
اینجوری می خوندم حتی می تونستم بیشتر از 100 تا بزنم@sania-Andiravan من اصلا حوصلم سر میره واقعا نمیتونم بشینم مثلا200 تا تست یهو بزنم شما چطور انقد اعصاب دارین؟
البتع منظورم با شما فقط نیست خیلی از دوستان اینگونه اند -
@sania-Andiravan من اصلا حوصلم سر میره واقعا نمیتونم بشینم مثلا200 تا تست یهو بزنم شما چطور انقد اعصاب دارین؟
البتع منظورم با شما فقط نیست خیلی از دوستان اینگونه اندریحانه کشاورز در اینهمه تست از کجا میارین؟
گفته است:
@sania-Andiravan من اصلا حوصلم سر میره واقعا نمیتونم بشینم مثلا200 تا تست یهو بزنم شما چطور انقد اعصاب دارین؟
البتع منظورم با شما فقط نیست خیلی از دوستان اینگونه اندچرا حوصله سر بره آخه؟
من خودم واقعا انقدر درگیر تست و تحلیل و نکته برداری می شدم قسمت مورد علاقم تست زنی بود -
ریحانه کشاورز در اینهمه تست از کجا میارین؟
گفته است:
من خودم واقعا انقدر درگیر تست و تحلیل و نکته برداری می شدم قسمت مورد علاقم تست زنی بود@sania-Andiravan والا نمیدونم من که هنوز نرفتم سمت تست انچنان ولی میشنم اع تو درسنامه دوتا تست میزنم میبینم اشتباس دیگ نمیتونم ادامه بدم
-
گفته است:
من خودم واقعا انقدر درگیر تست و تحلیل و نکته برداری می شدم قسمت مورد علاقم تست زنی بود@sania-Andiravan کنکوری شما؟!
-
@sania-Andiravan کنکوری شما؟!
گفته است:
نه واس من دیگه تموم شد
-
گفته است:
نه واس من دیگه تموم شد
@sania-Andiravan خب پس واسه ما تازه شروع شده، کنکوری1403 ام
-
سلام وقت بخیر
یه سوال کوچولو ...
اگر تست های کتاب کار باشه که چهار روزه تمومه -
@sania-Andiravan والا نمیدونم من که هنوز نرفتم سمت تست انچنان ولی میشنم اع تو درسنامه دوتا تست میزنم میبینم اشتباس دیگ نمیتونم ادامه بدم
گفته است:
@sania-Andiravan والا نمیدونم من که هنوز نرفتم سمت تست انچنان ولی میشنم اع تو درسنامه دوتا تست میزنم میبینم اشتباس دیگ نمیتونم ادامه بدم
اها که اینطور...
خب این طبیعیه تو بچه هایی که تازه شروع کردن تست زدن
خودمم همین طور بودم
که خب فکر میکردم وقتی کتاب و درسنامه رو خوندم باید همه تستا رو درست جواب بدم
ولی خب واقعیت اینطور نیست حتی ممکنه یه سری مباحث با اینکه خیلی خوندیم مرور کردیم خیلی تست زدیم ولی باز یه غلط رو داشته باشیم
در واقع بیشتر یادگیری تو تست زنی هست هر چقدر درسنامه مطالعه بشه فیلم آموزشی دیده شه یادگیری کامل نمیشه
خیلی وقتا تو تست ها نکاتی هست که تو درسنامه هم نیست
من خودم غلط میزدم خب ذهنم درگیر می شد چرا باید غلط بزنم این حرفا ولی به خودم می گفتم اگر غلط نمیزدم این نکته تو ذهنم موندگار نمی شد
مثلا یه سوتی میدادم یا غلطی بود هی تو ذهنم پخش می شد حواست باشه ها به اون سوتی یا مطلبه -
گفته است:
اها که اینطور موفق باشی
ولی خب تست زنیت رو کم کم بیشتر بکن خدایی نکرده به مشکلی چیزی نخوری -
گفته است:
اها که اینطور...
خب این طبیعیه تو بچه هایی که تازه شروع کردن تست زدن
خودمم همین طور بودم
که خب فکر میکردم وقتی کتاب و درسنامه رو خوندم باید همه تستا رو درست جواب بدم
ولی خب واقعیت اینطور نیست حتی ممکنه یه سری مباحث با اینکه خیلی خوندیم مرور کردیم خیلی تست زدیم ولی باز یه غلط رو داشته باشیم
در واقع بیشتر یادگیری تو تست زنی هست هر چقدر درسنامه مطالعه بشه فیلم آموزشی دیده شه یادگیری کامل نمیشه
خیلی وقتا تو تست ها نکاتی هست که تو درسنامه هم نیست
من خودم غلط میزدم خب ذهنم درگیر می شد چرا باید غلط بزنم این حرفا ولی به خودم می گفتم اگر غلط نمیزدم این نکته تو ذهنم موندگار نمی شد
مثلا یه سوتی میدادم یا غلطی بود هی تو ذهنم پخش می شد حواست باشه ها به اون سوتی یا مطلبه@sania-Andiravan موفق باشی
-
@sania-Andiravan موفق باشی
-
سلام وقت بخیر
یه سوال کوچولو ...
اگر تست های کتاب کار باشه که چهار روزه تمومهمریم شرقی
سلام
تست تکراری روی تسلط و کاهش زمان تست زنی و تثبیت نکات تأثیر خوبی داره
درضمن اینم بگم تست تکراری خیلی خیلی خیلی توصیه میشه حتی اگه تست رو بلد بوده باشی! -
@F-Seif-0
ببخشید اونوقت از شروع سال دوازدهم چندتا تست مناسبه تا حداقل رتبه زیر ۸۰۰ رو بیاریم (ریاضی) -
@F-Seif-0
ببخشید اونوقت از شروع سال دوازدهم چندتا تست مناسبه تا حداقل رتبه زیر ۸۰۰ رو بیاریم (ریاضی)@محمد-خراسانی
برای شروع از هرچقدر که تواناییته
کم کم زیادش کن -
@F-Seif-0
والا دیگه کار از برای شروع گذشته
من مهر ماه میرم دوازدهم و فعلا چون تا قبل از تابستون کتاب تست نداشتم و تست زنی نکردم، متوسط ۴۰ تا تست در روز سرعتمه
اصلا امیدی هست تا قبل از عید بتونم ببرمش بالای ۱۰۰؟ این داره منو نگران میکنه