جلسه اول رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱
-
سلام مجدد.هر ماده ای که به درون نفرون ترشح میشود میتواند از تعریف تراوش نیز به ابتدای آن وارد شود درسته؟
حمید تهمتن در جلسه اول رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام مجدد.هر ماده ای که به درون نفرون ترشح میشود میتواند از تریق تراوش نیز به ابتدای آن وارد شود درسته؟
-
sara Smaeilzadeh در واقع اون آب خالص هست که از اسمز عبور می کنه آب غیر خالص که شامل محتویات هست از روش انتشار تسهیل شده و انتقال فعال وارد سلول می شوند.
*Bahram Sasannejhad ممنون
-
استاد یه سوال داشتم این بود،، که وقتی می گوییم یک نورون خودش رو تحریک می کند منظورم چیه !؟ چطوری این عمل اتفاق می افتاد
زهرا پای سخن در جلسه اول رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
استاد یه سوال داشتم این بود،، که وقتی می گوییم یک نورون خودش رو تحریک می کند منظورم چیه !؟ چطوری این عمل اتفاق می افتاد
-
استاد اینجا همش گفته دریچه های دهلیزی بطنی باز هستند. من متوجه نشدم که توی کدوم مرحله دریچه ای دهلیزی بطنی باز میشن؟MOTAHAREH 81 0 این مراحل بازن :
استراحت عمومی و انقباض دهلیزی -
اخوان
با اجازه استاد موقاری
نه خب ممکنه تحت تأثیر بعضی هورمون ها در آقایون اسپرماتوژنز زیاد بشه که این سرطانی نیستاین برای بدن مضره اونوقت؟؟؟!!!
-
حمید تهمتن سلام زمان انقباض دهلیز ها خون وارد دهلیز نمیشه
کاظم عاقلی مقدم یه مقداری فکر کنم وارد بشه
-
حمید تهمتن در جلسه اول رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام مجدد.هر ماده ای که به درون نفرون ترشح میشود میتواند از تریق تراوش نیز به ابتدای آن وارد شود درسته؟
حمید تهمتن
نه
چون ما در تراوش مواد رو فقط بر اساس اندازه میریزیم بیرون و ممکنه یه مادهٔ اضافی با سایز بزرگ رو در ترشح به نفرون بندازیم -
jalal moghari ممنونم استاد عزیز،لطف کردید.
-
این برای بدن مضره اونوقت؟؟؟!!!
اخوان
نه نمیشه گفت مضر
فقط تنها بدیش که بشه گفت اینه که انرژی بیخودی و زیادی اونجا صرف میشه -
وقتتون بخیر.
داخل تحلیل یه تست گفته بود که کلا %(#0026ff)[همه اندامک ها دارای انزیم هستن].. میشه توضیح بدین چرا؟
-
سلام تو یه انقباض بطنی و دیاستول ک دریچه های سینی و ائورت بستن تحت فشار هم هستن!!؟اخه تو یه تست با این جمله بر خوردم
-
اخوان
نه نمیشه گفت مضر
فقط تنها بدیش که بشه گفت اینه که انرژی بیخودی و زیادی اونجا صرف میشهمن گفتم مضرررررررر
-
من گفتم مضرررررررر
اخوان
نه مضر نیست -
MOTAHAREH 81 0 این مراحل بازن :
استراحت عمومی و انقباض دهلیزیReza Dolatsha مرسی
میدونم ولی چون توی کتاب نوشته باز هستند نه اینکه باز بشن برام سوال شد که کجا باز میشن؟ -
زهرا پای سخن در جلسه اول رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
jalal moghari
استاد میتونیم بگیم پیام رسانی اتوکراین از این مدله!؟ -
سلام استاد وقتتون بخیر
سوال من راجع به بافت اسفنجی در تنه ستخوان های دراز هستش...
اگر تستی به ما بگه که در یک فرد سالم و بالغ تنه استخوان های دراز فاقد مغز قرمز استخوان می باشد این گزاره رو باید درست بزنیم یا غلط؟! (اگر به بالغ بودن اشاره نکنه چی؟)
تو یکی از تستای خیلی سبز جمله رو درست درنظر گفته بود اما آخه خب ما تو یکی از شکل های زیست دهم(راجع به اندام های لنفی بود) استخوان دراز یک شخص رو دارای مغز قرمز استخوان نشون داده بودAnzw 18 در جلسه اول رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد وقتتون بخیر
سوال من راجع به بافت اسفنجی در تنه ستخوان های دراز هستش...
اگر تستی به ما بگه که در یک فرد سالم و بالغ تنه استخوان های دراز فاقد مغز قرمز استخوان می باشد این گزاره رو باید درست بزنیم یا غلط؟! (اگر به بالغ بودن اشاره نکنه چی؟)
تو یکی از تستای خیلی سبز جمله رو درست درنظر گفته بود اما آخه خب ما تو یکی از شکل های زیست دهم(راجع به اندام های لنفی بود) استخوان دراز یک شخص رو دارای مغز قرمز استخوان نشون داده بود -
jalal moghari اهاا اخه تو همین پاسخنامه خیلی سبز بود.. حالا چرا غشادارا این مدلین؟
-
-
استاد یه سوال دیگه
صحیح غلط:در همه ی جانداران ویژگی تولید مثل همانند پاسخ به محیط وجود دارد
استاد به نظر من و با توجه به کلیپ ها تون این هفت ویژگی مخصوص همه ی جانداران است ولی معلم ما می گه این جمله غبطه
ممنون می شم نظرتون رو بگین -
jalal moghari اهاا اخه تو همین پاسخنامه خیلی سبز بود.. حالا چرا غشادارا این مدلین؟
Michael Vey
فکر می کنم به خاطر پروتئین های غشاشون باشه