تست ۳
-
ممنون میشم راهنمایی کنید
jalal moghari
استاد واقعاً ببخشید تعداد سوالاتم زیاد شد و اسباب زحمت شدمبابت تدریس زیبا و مفیدتونم ازتون ممنونم دمتون گرم
استیکرتونم تو الاخونع استفاده میکنیم حلال کنید
-
Mo Xo
میشه گزینه چهار رو یکم بیشتر توضیح بدین
چون طراح کنکور ۹۹اعتقاد داشته جواب چهارده ولی پاسخنامه معتقده طراح اشتباه کرده و سه هست
ومن چهار رو یکم گیج شدم@soniaaa سوال گفته انافاز کدومه حالا اینو یکم با کد و عشوه گفته!!
گزینه چهار میگه کروموزوم های غیر همساخت(یعنی کروموزوم های غیر خواهری یعنی همتا ها) در وسط یاخته ردیف میشن در استوای سلول ردیف شدن از کد کدوم مراحله؟؟متافاز -
سلام،بنظرم گزینه سه درسته منظور سوال مرحله انافاز هستش که در هنگام عمل ویزیکول های تشکیل دهنده تیغه میانی پدیدار میشن
گزینه یک: غلطه منظورش اخره تلوفازه
گزینه دو:غلطع منظورش ابتدای تلوفازه
گزینه سه درستع منظورش همون انافاز هستش
گزینه چهارم غلطه منظورش متافازه غیرهمساخت هم به غیر خواهری(همتا) اشاره داره -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
سلام،بنظرم گزینه سه درسته منظور سوال مرحله انافاز هستش که در هنگام عمل ویزیکول های تشکیل دهنده تیغه میانی پدیدار میشن
گزینه یک: غلطه منظورش اخره تلوفازه
گزینه دو:غلطع منظورش ابتدای تلوفازه
گزینه سه درستع منظورش همون انافاز هستش
گزینه چهارم غلطه منظورش متافازه غیرهمساخت هم به غیر خواهری(همتا) اشاره دارهMo Xo
چون طراح کنکور ۹۹اعتقاد داشته جواب چهارده ولی پاسخنامه معتقده طراح اشتباه کرده و سه هست
ومن چهار رو یکم گیج شدم -
Mo Xo
ومن چهار رو یکم گیج شدم@soniaaa سوال گفته انافاز کدومه حالا اینو یکم با کد و عشوه گفته!!
گزینه چهار میگه کروموزوم های غیر همساخت(یعنی کروموزوم های غیر خواهری یعنی همتا ها) در وسط یاخته ردیف میشن در استوای سلول ردیف شدن از کد کدوم مراحله؟؟متافاز -
L lO_Ol has marked this topic as unsolved on
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
M M.an این موضوع را از جلسات رایگان رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ جابهجا کرد