سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه پنجم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 30 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: آزاد از هر مبحثی می تونید سوال بپرسید
بچه ها بعد از شروع جلسه می تونید سوال هاتون رو در همین تاپیک بپرسید.
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
Your browser does not support the audio element.
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه چهارم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 23 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
%(#ff0000)[مبحث: کل دهم و نیمسال اول یازدهم]
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه سوم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 16 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: کل دهم
چرا در متن کتاب در گفتار دو گفته
یائسگی به علت از کار افتادن تخمدانهاست که((زودتر از بقیه (دستگاه های بدن) پیر میشوند )) رخ میدهد
تخمدانو با بقیه دستگاها مقایسه کرده درحالی که اندامه😕
آیا گردن رحم و واژن هر کدوم یه اندام جداگانه اند یا جزئی از رحمند؟
برای لقاح در اسبک ماهی کتاب گفته ((تخمک)) وارد حفره در بدن نر میشود و نر از ((جنین ها)) مراقبت و ((نوزادان)) را بدنیا می آورد
یعنی از یک تخمک چند تا جنین بوجود میاد یا نه چندتا تخمک میرند تو حفره بدن نر
سلام به آلایی ها
قراره برای درس زیست رفع اشکال آنلاین با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] داشته باشیم 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه ۲ شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیلطفا این ویس مهم رو همه دانش آموزان گوش کنند:
سلام جناب موقاری خداقوت
کنکوری ۴۰۱ بودم از تیزهوشان مشهد
من از سال یازدهم از دوره های صفر تا صد و تورق سریع و نکته و تستتون استفاده میکردم
رتبه زیرگروه یک من ۹۴۵ شد با درصد زیست زیست 87.4 !
خواستم از صمیییم قلب ازتون تشکر کنم و براتون از خدا بهترییین هارو آرزو میکنم❤
خیلی خیلی زیاد دوس داشتم شخصا باهاتون صحبت کنم و ازتون تشکر کنم.
خواستم اگر لایق بدونید هر موقع که مشهد تشریف آوردید در خدمتتون باشم
تولید مثل جنسی
-
چرا در متن کتاب در گفتار دو گفته
یائسگی به علت از کار افتادن تخمدانهاست که((زودتر از بقیه (دستگاه های بدن) پیر میشوند )) رخ میدهد
تخمدانو با بقیه دستگاها مقایسه کرده درحالی که اندامهآیا گردن رحم و واژن هر کدوم یه اندام جداگانه اند یا جزئی از رحمند؟
برای لقاح در اسبک ماهی کتاب گفته ((تخمک)) وارد حفره در بدن نر میشود و نر از ((جنین ها)) مراقبت و ((نوزادان)) را بدنیا می آورد
یعنی از یک تخمک چند تا جنین بوجود میاد یا نه چندتا تخمک میرند تو حفره بدن نر -
علی خسروداد در مورد سوال اولتون هب دستگاه تولید مثل یمی از اندام هاش تخمدان هاست که مهمترین اندامش هم هست کار این دستگاه هم با تکیه بر تخمک هستش که غیر مستقیم بر خواسته از تخمدانه پس وقتی اون اووسیتی آزاد نکنه این دستگاه عملا پیر شده!!یه جورایی جز رو با کل مقتیسه کرده که مرتبط هستند
سوال دومتون خیلی سوال خوبیه چون طبق اموخته های خود کتاب در اینصورت باید بگیم چون یک تخمک بوده و چند جنین پس همشون جنسیت یکسانی دارند!!! حالا تا به حال این نکته رو نه تست ها و نه کنکور بیان نکردن و اشاره ای هم نشده شاید دلیلش اینه هدف کتاب از اون قسمت اصلا به تعداد نبوده! و اشتباهشو ندید میگیرن چون من چند مقاله خوندم الان همشون از لفظ تخمک ها استفاده کرده بودن!
منتها مبنای ما کتابه گوشه جیب همونو داشته باشیم شاید ی روز بدرد خورد -
Mo Xo در تولید مثل جنسی گفته است:
علی خسروداد در مورد سوال اولتون خب دستگاه تولید مثل یکی از اندام هاش تخمدان هاست که مهمترین اندامش هم هست کار این دستگاه هم با تکیه بر تخمک هستش که غیر مستقیم بر خاسته از تخمدانه پس وقتی اون اووسیتی آزاد نکنه این دستگاه عملا پیر شده!!یه جورایی جز رو با کل مقایسه کرده که مرتبط هستند
سوال دومتون خیلی سوال خوبیه چون طبق آموخته های خود کتاب در اینصورت باید بگیم چون یک تخمک بوده و چند جنین پس همشون جنسیت یکسانی دارند!!! حالا تا به حال این نکته رو نه تست ها و نه کنکور بیان نکردن و اشاره ای هم نشده شاید دلیلش اینه هدف کتاب از اون قسمت اصلا به تعداد نبوده! و اشتباهشو ندید میگیرن چون من چند مقاله خوندم الان همشون از لفظ تخمک ها استفاده کرده بودن!
منتها مبنای ما کتابه گوشه جیب همونو داشته باشیم شاید ی روز بدرد خوردچند تا اشتباه تایپی بود اصلاح شد
-
Mo Xo سلام آقا یه دنیا ازتون ممنونم خدا خیرتون بده که سوالمو جواب دادید از این به بعد سوالامو ازتون میپرسم
-
علی خسروداد خواهش میکنم
حتما....درخدمت هستم. -
@fazel-zakeri ممنون نظر لطفتونه
-
Mo Xo سلام من چطور ازتون سوالای زیستمو بپرسم که ببینید؟
یه دو سه تا اشکال زیستی دارم -
علی خسروداد در بخش زیست تایپیک بزنید بعد منشن کنید بلد بودم حتما پاسخ میدم
-
Mo Xo الان میزنم ولی بلد نیستم کلا با این فضا کار کنم یکم
-
علی خسروداد
اون بغل سه تا خط هست اونو بزنید یه همچین صفحه ای میاره راهنمارو بزنید یاد میگیرین