حرفه ایا کمکککک
-
سلام من نهم و دهمم اصلا نمرات جالبی نداشتم پایمم ضعیفه تازه شروع کردم ب مرور و تمرین الان برای فیزیک و ریاضی یازدهم چه منبعی رو پیشنهاد میدین که سطحمو بالا ببره و یازدهممو گند نزنم
-
-
سلام من نهم و دهمم اصلا نمرات جالبی نداشتم پایمم ضعیفه تازه شروع کردم ب مرور و تمرین الان برای فیزیک و ریاضی یازدهم چه منبعی رو پیشنهاد میدین که سطحمو بالا ببره و یازدهممو گند نزنم
راضیه طاهری
سلام
برید پیش نیاز هارو بخونید از دهم و یازدهم رو شروع کنید و بقیه موارد باقی مونده از دهم رو برای بعدا بذارید
پیش نیاز: زیست فصل 1
برای شروع یازدهم زیست فصل یک کافیه بعدا که دبیر شروع میکند توضیح میده مثلا فصل یک یازدهم رو و ترکیب میزنه با دهم شما اون روز میرید اون قسمت دهم رو میخونید و کم کم اینطوری دهمتون هم اوکی میشه تو زیستفیزیک: نیازی نیست فقط حتما موارد محساباتی رو کار کنید نیازتون میشه
طرفین وسطین
چگونگی به دست آوردن یک متغیر از متغیر های دیگه
یجورایی مث مثلث طلایی چگالی
ریاضی: مثلثات تابع اتحاد تعیین علامت برای دو فصل اخر دهم تو ریاضی هم میتونید موقعی که دبیر یازدهم رو گفت برید اون رو هم بخونید ممزوج کنید
شیمی: ترکیبات یونی، جدول تناوبی، آرایش الکترونی، موازنه، استوکیومتری، شناخت اتمموفق باشید
-
راضیه طاهری بهتون اول پیشنهاد میدم که عجله نکنید زیاد وقتی کتاب های درسی را گرفتید اول سعی کنید با کتب درسی پایتون را قوی کنید چون کتب درسی پایه پایه هستند یا میتونید اگر فیلم های آموزشی هم استفاده بکنید تا پایه اولیه شما قوی تر باشه و یا اگر نخواستید کتاب های اموزش شگفت انگیز خیلی سبز فکر کنم بهتر باشه براتون و کتاب های سیر تا پیاز ولی در کل خیلی نگران نباشید و عجله نکنید هنوز اول کار هستید و اول به نظرم نوع یادگیریتون را پیدا بکنید این خیلی مهم هست خیلی زیاد باید ببینید یادگیریتون با فیلم هست و باید کسی توضیح بده یا نه خودتون با کتاب های کمک اموزشی میتونید بخونید بازم به نظرم روی این مسئله بیشتر تمرکز بکنید
-
راضیه طاهری
سلام
برید پیش نیاز هارو بخونید از دهم و یازدهم رو شروع کنید و بقیه موارد باقی مونده از دهم رو برای بعدا بذارید
پیش نیاز: زیست فصل 1
برای شروع یازدهم زیست فصل یک کافیه بعدا که دبیر شروع میکند توضیح میده مثلا فصل یک یازدهم رو و ترکیب میزنه با دهم شما اون روز میرید اون قسمت دهم رو میخونید و کم کم اینطوری دهمتون هم اوکی میشه تو زیستفیزیک: نیازی نیست فقط حتما موارد محساباتی رو کار کنید نیازتون میشه
طرفین وسطین
چگونگی به دست آوردن یک متغیر از متغیر های دیگه
یجورایی مث مثلث طلایی چگالی
ریاضی: مثلثات تابع اتحاد تعیین علامت برای دو فصل اخر دهم تو ریاضی هم میتونید موقعی که دبیر یازدهم رو گفت برید اون رو هم بخونید ممزوج کنید
شیمی: ترکیبات یونی، جدول تناوبی، آرایش الکترونی، موازنه، استوکیومتری، شناخت اتمموفق باشید
@farzam-yousefi ممنونم ازتون