سوال مشاوره ای درباره مفهوم
-
سلام وقتتون بخیر ببخشید که مزاحم شدم من دانش آموز رشته تجربی هستم و مهرماه ۱۴۰۱ میرم پایه یازدهم
متاسفانه مشکلی که به شدت منو درگیر کرده مشکل شک در مفهوم هست به حدی که در مفهوم ساده ترین چیزها شک می کنم و حتما باید ته و توی مفهوم رو در بیارم که چرا این این طوری شد ، تفاوت فلان راه حل با راه حل دیگه چیه؟ این از کجا در آمد اون از کجا درآمد
دارم دیوانه میشم ممنون میشم کمکم کنید
-
سلام دوست عزیز
تنها میتونم یه راه حل بهت بدم
اینو بدون که بار اول که یه چیزی رو میخونی مفهوم برات کامل نمیشه و قرار نیست با بار اول این اتفاق برات بیفته در آینده که بازه های مروری قرار میدی دوباره اون مبحث رو میخونی تست میزنی براش و انقدر این مرور صور میگیره که مفهومش برات به دست میاد
اگه بخوای بار اول مفهوم رو بگیری هم زمانبره و هم یادت میره
موفق باشید -
سلام دوست عزیز
اینو بدون که بار اول که یه چیزی رو میخونی مفهوم برات کامل نمیشه و قرار نیست با بار اول این اتفاق برات بیفته در آینده که بازه های مروری قرار میدی دوباره اون مبحث رو میخونی تست میزنی براش و انقدر این مرور صور میگیره که مفهومش برات به دست میاد
موفق باشیداین پست پاک شده! -
سلام دوست عزیز
موفق باشید@farzam-yousefi
سلام وقتتون بخیر
دوست عزیز حرف شما رو درک می کنم اما مثلا نگاه کنین چنین سوالاتی واسم پیش میاد که واقعا دیونم کردهمثلا سوال زیر
عکس سوال
https://s6.uupload.ir/files/img_20220824_062354_880_jc9p.jpgمن احساس می کنم در این سوال داخل عکس یک چیزی میلنگه
سوال اصلی من اینه
آیا متغیر x در
(x-3) و (1-x)یکی هستند یا خیر؟؟
اخه پاسخ به این سوال خیلی مهمه
اگر جواب آره باشه ، اینطوری منطق راه حل اول ، جواب نمیده و غلط از آب در میاد
اگر جواب نه باشه ، اینطوری منطق راه حل دوم جواب نمیده و غلط از آب در میاد
-
@farzam-yousefi
سلام وقتتون بخیر
دوست عزیز حرف شما رو درک می کنم اما مثلا نگاه کنین چنین سوالاتی واسم پیش میاد که واقعا دیونم کردهمثلا سوال زیر
عکس سوال
https://s6.uupload.ir/files/img_20220824_062354_880_jc9p.jpgمن احساس می کنم در این سوال داخل عکس یک چیزی میلنگه
سوال اصلی من اینه
آیا متغیر x در
(x-3) و (1-x)یکی هستند یا خیر؟؟
اخه پاسخ به این سوال خیلی مهمه
اگر جواب آره باشه ، اینطوری منطق راه حل اول ، جواب نمیده و غلط از آب در میاد
اگر جواب نه باشه ، اینطوری منطق راه حل دوم جواب نمیده و غلط از آب در میاد
امیرحسین خلیلی
نخیر جناب منطق راه حل اول درسته شما متوجه راه اول نشدید
خیلی منطقی حل کرده سوالو -
امیرحسین خلیلی
نخیر جناب منطق راه حل اول درسته شما متوجه راه اول نشدید
خیلی منطقی حل کرده سوالو@soniaaa منطق راه حل دوم چی ؟
-
@soniaaa منطق راه حل دوم چی ؟
امیرحسین خلیلی
هر دو درستع -
امیرحسین خلیلی
هر دو درستع@soniaaa
خب میشه توضیح بدین منطق راه حل دوم چیه ؟