-
-
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این ها گامت ها هستند که نشون داده.
در زن ها فقط بعد از میوز فقط یک گامت (تخمک) حاصل میشه ! -
این ها گامت ها هستند که نشون داده.
در زن ها فقط بعد از میوز فقط یک گامت (تخمک) حاصل میشه !@erfan-f
چ ربطی ب زن ها داره انسان نیستن ک
علی خسروداد
اینجا فکر میکنم چهار تا گامت ایجاد میشه ک دو ب دو یکسانند یعنی چهار تا و دو نوع شکل هم فقط انواع گامت رو نشون داده -
@erfan-f
چ ربطی ب زن ها داره انسان نیستن ک
علی خسروداد
اینجا فکر میکنم چهار تا گامت ایجاد میشه ک دو ب دو یکسانند یعنی چهار تا و دو نوع شکل هم فقط انواع گامت رو نشون دادهنوشتهشده در ۲ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soniaaa
درسته ولی میخوام بگم که همیشه قرار نیست بعد از میوز چهار تا گامت داشته باشیم ! -
@soniaaa
درسته ولی میخوام بگم که همیشه قرار نیست بعد از میوز چهار تا گامت داشته باشیم !دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده@erfan-f
بله ولی بحث انسان نداریم
و برای تکمیل بگم در خانوما سه تا سلول ایجاد میشه ک یکیش گامت هس -
مگه از میوز ۴تا سلول حاصل نمیشه بهتره اینجوری بپرسم تخمک آخر میوز ۲ تشکیل میشه خب حالا آخر میوز دو هم ۴ تا سلول داریم چرا شکل دوتا سلول آخر میوز کشیده؟ هم برای مار و هم زنبورعلی خسروداد
سوال خوبی بود مغزمو درگیر کردی -
یه سوال دیگم جا موند
مار حاصل از بکر زایی میتونه هم نر باشه هم ماده؟ -
یه سوال دیگم جا موند
مار حاصل از بکر زایی میتونه هم نر باشه هم ماده؟علی خسروداد
این قسمت مبحث زیادی بوده تحریف و حذف شده پس زیاد ریز نشین در تستا من جهت رفع کنجکاویتون اطلاعاتمو میگم ولی در تستا به هیچ عنوان بر اساس اینا تحلیل نکنیدجنسیت مار هاzz نر وzwماده ها هستند اگر دراثر بکرزاییww ایحاد بشه زنده نمیمونه و قادر به ادامه حیات نیست برای همون این نوع ژنوتیپ رو کلا جزو دسته بندی جنسیتی نام نمیبریم
مار های معمولی و غول پیکر مثل پیتون بکرزایشون متفاوته!مار های معمولی تخمکzیاw رو بوجود میارن و با دومین گویچه قطبی خودشون که همراه تخمک ایحاد شده ترکیب میشه(همراه خودشو گفتم بدونید از لحاظ الل جنسی یکی هستند) و ژنوتیپzzیاww)این قرار نیست زنده بمونه مهم نیست!) پس ماری که ایجاد میشه و قراره ادامه حیات داشته باشه zzهست که کاملا شبیه مادر است فقط از لحاظ جنسیت فرق داره
مار های غول پیکر اما (میخاد بکرزایی کنه ماده هست دیگه!پسzw هستش) ابتدا مضاعف میکنه کروموزوم هاشو. وzwzw ایجاد میکنه در نهایت در اثر تقسیم بچش zw(ماده) ایجاد میشه
پسمار حاصل بکرزایی هم میتونه نر باشه هم ماده برای تستا صرفا اینو بدونید کفایت میکنه
-
علی خسروداد
این قسمت مبحث زیادی بوده تحریف و حذف شده پس زیاد ریز نشین در تستا من جهت رفع کنجکاویتون اطلاعاتمو میگم ولی در تستا به هیچ عنوان بر اساس اینا تحلیل نکنیدجنسیت مار هاzz نر وzwماده ها هستند اگر دراثر بکرزاییww ایحاد بشه زنده نمیمونه و قادر به ادامه حیات نیست برای همون این نوع ژنوتیپ رو کلا جزو دسته بندی جنسیتی نام نمیبریم
مار های معمولی و غول پیکر مثل پیتون بکرزایشون متفاوته!مار های معمولی تخمکzیاw رو بوجود میارن و با دومین گویچه قطبی خودشون که همراه تخمک ایحاد شده ترکیب میشه(همراه خودشو گفتم بدونید از لحاظ الل جنسی یکی هستند) و ژنوتیپzzیاww)این قرار نیست زنده بمونه مهم نیست!) پس ماری که ایجاد میشه و قراره ادامه حیات داشته باشه zzهست که کاملا شبیه مادر است فقط از لحاظ جنسیت فرق داره
مار های غول پیکر اما (میخاد بکرزایی کنه ماده هست دیگه!پسzw هستش) ابتدا مضاعف میکنه کروموزوم هاشو. وzwzw ایجاد میکنه در نهایت در اثر تقسیم بچش zw(ماده) ایجاد میشه
پسمار حاصل بکرزایی هم میتونه نر باشه هم ماده برای تستا صرفا اینو بدونید کفایت میکنه
Mo Xo فقط یه زحمتی رفیق یه سوالی اول پرسیدم با شکل فرستادم درباره شکل بکرزایی کتاب میشه اونم جواب بدید
شرمنده شدیم
-
Mo Xo فقط یه زحمتی رفیق یه سوالی اول پرسیدم با شکل فرستادم درباره شکل بکرزایی کتاب میشه اونم جواب بدید
شرمنده شدیم
علی خسروداد راستش حتما چهار تا هست ولی احتمالا منظورش اینه مه دو نوع سلول هست یا اینکه نیوز یک دادن و....حالات مختلفه طراحم منظورشو نه در متن نه در شکل نرسونده.....
به هر حال نکته شما درسته چهار تا سلول ایجاد میشه