سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکلات جزوات
-
@amureza;17932 said:
سلام جزوه ی دینامیک استاد کازرانیان قفل داره و نمیشه پرینتش کرد .ممنون میشم درستش کنید ...
این جزوه اصلاح شد و قابل پرینت می باشد .لطفا عذرخواهی ما را بابت این مشکل بپذیرید. ازصبر و شکیبایی شما متشکریم.
-
Mr.Shahrokhi;17979 said:
این جزوه اصلاح شد و قابل پرینت می باشد .لطفا عذرخواهی ما را بابت این مشکل بپذیرید. ازصبر و شکیبایی شما متشکریم.
سلام
واقعا از زحماتتون منشکرم . -
با سلام
تورو خدا دو ماه از سال گذشته اگه میشه جزوه ایی که استاد کاضمی از روی امن تست حل میکند را روی سایت بگزارید
با تشکر -
mrg;18041 said:
سلام،
جزوه ی فصل دوم فیزیک چهارم، آقای فدایی فرد، مبحث نیرو شناسی کیفیت فوق العاده پایینی داره. لطفا کیفیتی مثل کیفیت جزوه ی فصل اول (حرکت شناسی) قرار بدید. ممنون.سلام
جزوه حرکت شناسی آقای فدایی فرد پیگیری کردم کیفیت در حده عالیه. شما لطف کن یک بار دیگه دانلود کن یا لینک جزوه رو بذار تا پیگیری کنم. -
منظور ایشون جزوه نیرو یا دینامیک بود که کیفیتش پایینه نه حرکت شناسی
-
@barani;18064 said:
منظور ایشون جزوه نیرو یا دینامیک بود که کیفیتش پایینه نه حرکت شناسی
ضمن سلام خدمت شما دوست عزیز، این جزوه به صورت pdf با همین کیفیت توسط خود دبیر در اختیار ما قرار داده شده است. اگر کیفیت آن از نظر شما به اندازه کافی خوب نیست لطفا به بزری خودتان ببخشید. اگر بعدا جزوه با کیفیت تری از طریق دبیر در اختیار ما قرار گرفت قطعا در اسرع وقت جایگزین خواهد شد.
-
خیلی ممنون من که خودم جزوه باکیفیت پارسالشونو دانلود کردم هیچ فرقی با امسال نداره زیاد فقط دست نویسه
-
@hossein1377;17957 said:
با سلام آقای فراهانی چرا جزوه ندارند؟
محمد said:
سلام.ببخشید میشه جزوات زبات آقای فراهانی رو کامل بزارین؟
تمام جزواتی که از ایشون به دستمون رسیده بود رو توی سایت آپ کردیم، میتونید دانلود کنید.
@پیمان76;17961 said:
با عرض سلام لطفا جزوه فصل دوم تحلیلی استاد حسینی فرد را قرار دهید
روی سایت موجوده
-
سلام، خدا قوت، جزوه شیمی اقای اقاجانی را چطور میشه تهیه کرد؟
-
سلام دوستان
شرمنده که نبوده جزوه کار وانرژی استاد فدایی رو اشتباها توی قسمت مشکل فیلم گفتم
آقای شاهرخی گفتن که تو این تاپیک یادآوری کنم
چون کلاس کار وانرژی استاد فدایی فرد شروع شده لطفا جزوه کار و انرژی رو قرار بدید که از فیلم ها عقب نمونیم بازم تشکر
یا علی -
mehran;18202 said:
سلام دوستان
شرمنده که نبوده جزوه کار وانرژی استاد فدایی رو اشتباها توی قسمت مشکل فیلم گفتم
آقای شاهرخی گفتن که تو این تاپیک یادآوری کنم
چون کلاس کار وانرژی استاد فدایی فرد شروع شده لطفا جزوه کار و انرژی رو قرار بدید که از فیلم ها عقب نمونیم بازم تشکر
یا علیبا عرض پوزش باید خدمتتون عرض کنم جزوه توسط استاد دیر به دستم رسید. ولی حنما تا آخر ساعت کاری امروز جزوه رو میرسنم بهتون
-
ممنون آقای پاشازاده خیلی لطف کردین
فقط یه سوال چرا حجم فایل های جزوه بالاست جزوه کار و انرژی نزدیک 31 مگ حجمش بود این باعث میشه پرینت گرفتن از این فایل ها سخت بشه اما در هر صورت یک دنیا ممنون -
mehran;18239 said:
ممنون آقای پاشازاده خیلی لطف کردین
فقط یه سوال چرا حجم فایل های جزوه بالاست جزوه کار و انرژی نزدیک 31 مگ حجمش بود این باعث میشه پرینت گرفتن از این فایل ها سخت بشه اما در هر صورت یک دنیا ممنونسلام
لین جزوه ها که گذاشته بودم کیفیت بسیار بالا بود که خوده دبیر برایه من ارسال کرده بود. فایلو اصلاح کردم که حجمش خیلی پایین اومد میتونید دوباره دانلود کنید. -
بازم سلام وخسته نباشید
یکی از جزوه هایی که از تابستون روش بحث هستش جزوه تست ادبیات آقای کاظمی هستش که اکثر جلسات تابستون به حل تست های اون میگذره حالا هم تو آخرین جلسه (جلسه 42) دوباره استاد شروع به حل همون جزوه می کنند
که رو سایت نیست بالاخره این جزوه میاد یا نه ؟ ممنون
یا علی -
توی قسمت فیلم های آموزش درس زیست سوم دبیرستان، جلسه24 بچه*ها چند تا برگه داشتن ک توشون تست بود بعد سر کلاس حل کردن.. اون برگه ها رو توی سایت ندیدم. میشه بذاریدشون؟
-
shaghayegh;18352 said:
توی قسمت فیلم های آموزش درس زیست سوم دبیرستان، جلسه24 بچه*ها چند تا برگه داشتن ک توشون تست بود بعد سر کلاس حل کردن.. اون برگه ها رو توی سایت ندیدم. میشه بذاریدشون؟
فیلمای سال های قبل پشتیبانی نداره
فرستاده شده از lg-d855ف من با tapatalk