سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکلات جزوات
-
جزوه های باید قرار بگیرند:
جزوه های اقای شهریان: دنباله ها،حد،مشتق
جزوه امار اقای کبرایی و پلی کپی هاش
جزوه امواج مکانیکی و کار و انرژی اقای فدایی
جزوه کار و انرژی اقای رفیعی -
@sina3656355;6731 said:
جزوه های باید قرار بگیرند:
جزوه های اقای شهریان: دنباله ها،حد،مشتق
جزوه امار اقای کبرایی و پلی کپی هاش
جزوه امواج مکانیکی و کار و انرژی اقای فدایی
جزوه کار و انرژی اقای رفیعیآره همینا. البته حالا که آقای فدایی میخوان جزوه هارو ایمیل کنن دیگه همه جزوه های سال چهارم رو بفرستن که بعدا دوباره نیاز نباشه. چون فکر کنم برای فصل های بعدی هم جزوه دادن (هنوز ندیدم)
-
جزوه دیفرانسیل شهریان و آمار کبریایی را میخواهیم
-
1234;6738 said:
جزوه دیفرانسیل شهریان و آمار کبریایی را میخواهیم
100 بار که نمیگن!به سهراب گفتم این لیست رو پیگیری کنه.
اواتارت رو عوض کن. -
-
لطفا جزوه دینامیک استاد فدایی فرد رو بزارید
-
جزوه استاد شهریان و استاد کبریایی را میخواهیم
-
اقایان سلام میشه جزوه علی اکبر عزتی . رو تو سایت بذارید . اون جزه مال سال پیشش خیلی از تست هاشوش توش نوشتن . تازه خیلی بد کپی شده اگه بتونید ممنون میشم:wink-new:
-
جزوه های استاد شهریان را میخواهیم
با تشکر -
سلام خسته نباشید چرا اسلاید های آقای پازوکی رو نمیزارید روی سایت خیلی لازمشون دارم... ممنون از زحماتتون:57:
-
جوزوه استاد شهریان را میخواهیم
-
1234;6859 said:
جوزوه استاد شهریان را میخواهیم
راست میگه. جزوه آقای شهریان خیلی خیلی مهمه. لطف میکنید اگر زودتر بزارید.
-
خب چرا کسی به این جزوه ها اهمیت نمیده؟
چرا کسی نمیاد اینجا؟ آقا سهراب کجایید؟
علاوه بر این جزوه ی آقای شهریان که گفتیم، لطفا، عاجزانه تقاضا داریم این تستهایی که از آزمونای قلمچی به بچه ها برگه داده میشه (توی درس دیفرانسیل آقای شهریان و هندسه آقای کبریایی) رو توروخدا قرار بدید روی سایت. از طرف همه ی بچه ها از شما درخواست میکنم... -
mamad;6935 said:
خب چرا کسی به این جزوه ها اهمیت نمیده؟
چرا کسی نمیاد اینجا؟ آقا سهراب کجایید؟
علاوه بر این جزوه ی آقای شهریان که گفتیم، لطفا، عاجزانه تقاضا داریم این تستهایی که از آزمونای قلمچی به بچه ها برگه داده میشه (توی درس دیفرانسیل آقای شهریان و هندسه آقای کبریایی) رو توروخدا قرار بدید روی سایت. از طرف همه ی بچه ها از شما درخواست میکنم...موضوع پي گيري جزوات قدري پيچيده است و به راحتي كه فكر مي كنيد نيست،
جزوه ي آقاي شهريان در حال پي گيري هست ولي باور كنيد يه تك ورق كه در كلاس پخش ميشه پي گيري آن سخته
جزوه ي آقاي كبريايي كه رو سايت هست، آقاي كبريايي پلي كپي ها را ايميل كردند كه تا شنبه مياد روي سايت،
جزوه ي فيزيك آقاي فدايي فرد، منتظر ايميل ايشون هستيم،
يا علي(ع)
-
sohrab;7003 said:
موضوع پي گيري جزوات قدري پيچيده است و به راحتي كه فكر مي كنيد نيست،
جزوه ي آقاي شهريان در حال پي گيري هست ولي باور كنيد يه تك ورق كه در كلاس پخش ميشه پي گيري آن سخته
جزوه ي آقاي كبريايي كه رو سايت هست، آقاي كبريايي پلي كپي ها را ايميل كردند كه تا شنبه مياد روي سايت،
جزوه ي فيزيك آقاي فدايي فرد، منتظر ايميل ايشون هستيم،
يا علي(ع)
ممنون.
آقای شهریان من دو جلسه رو بدون جزوه تونستم استفاده کنم چون صورت سوال رو میگن، ولی آقای کبریایی نمیگن و این کارو سخت میکنه.
اون آزمونای قلمچی رو هم باز وقتی سوال رو حل میکنن میشه فهمید ولی مشکل اصلی اون پلی کپی ها و سوالایی از قلمچیه که به بچه ها میدن ببرن خونه، چون اون سوالارو کامل حل نمیکنن و فقط بعضیارو حل میکنن.
بازم ممنون -
جزوه اقای فدایی فرد نمیشه سریعتر بذارید
-
seyyed;7070 said:
جزوه اقای فدایی فرد نمیشه سریعتر بذارید
قبلا گفتند که آقای غدایی فرد قراره ایمیل کنند بعد می زارند روی سایت
-
bahare;7076 said:
سلام
فایل pdfاقای رفیعی مشکل داره من چند بار جزوشونو برای پرینت بیرون دادم ولی ارور میده و تو خونه هم چند بار ریپیر کردم ولی درست نشد اگر میشه فایل رو دوباره اپلود کنین ممنوناحتمالا از وسط جزوه می خواستید پرینت کنید بله این مشکل وجود داره به علت یک رمز البته با نر افزار غیر از آکروبات می شه پرینت گرفت می تونید هم بشکنیدش
اگه سهراب خواست شکسته شده را می زارم