سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکلات جزوات
-
@sina3656355;8727 said:
منم مث شما لازم دارم خیلی هم پیگیری کردم اما اقای فدایی گفتن وقت نمیکنن..
به سهراب گفتم اگه میتونه جزوه یکی از بچه ها همون حل شده شم که شده اسکن کنه بزاره کار بچه ها در بره اما اینم فک نکنم بشه.آقای فدایی فرد گفته وقت کنم ایمیل می کنند،
امروز که با ایشون صحبت می کردم، گویا هفته ی بعد سرشون خلوت تره و یه سری کارها را کنسل کردند،
پس انشالله تا هفته ی بعد می فرستیم روی سایت،یه خورده الان سرمون شلوغه، حل که بشه مشکل جزوات را بر طرف می کنیم.
-
@sina3656355;8727 said:
منم مث شما لازم دارم خیلی هم پیگیری کردم اما اقای فدایی گفتن وقت نمیکنن..
به سهراب گفتم اگه میتونه جزوه یکی از بچه ها همون حل شده شم که شده اسکن کنه بزاره کار بچه ها در بره اما اینم فک نکنم بشه.آقا سینا لیست جزوات آقای فدایی فرد که بهم دادی را امروز به ایشون دوباره دادم،
گفتند اصلا یه سری از این جزوات وجود خارجی نداره ؟؟؟؟ یعنی به دانش آموزان کلاس داده نشده،یه بار دیگه چک کن، امروز وقت دارند، زنگ می زنم تلفنی حلش کنم، خدا را چی دیدی شاید تا یکی دو روز دیگه اومد رو سایت
-
حداقل جزوه ی آقای امینی رو بزارید خیالمووون راحت بشه ممنووو ن
-
sohrab;8729 said:
آقا سینا لیست جزوات آقای فدایی فرد که بهم دادی را امروز به ایشون دوباره دادم،
گفتند اصلا یه سری از این جزوات وجود خارجی نداره ؟؟؟؟ یعنی به دانش آموزان کلاس داده نشده،یه بار دیگه چک کن، امروز وقت دارند، زنگ می زنم تلفنی حلش کنم، خدا را چی دیدی شاید تا یکی دو روز دیگه اومد رو سایت
میدونم داده نشده منم گفتم که مباحثی که هنوز درس ندادن رو هم جزواتش رو بزارین تا هم یه دفعه کار شه و هم بچه ها بعدا دوباره منتظر جزوه نمونن.
خود اقای فدایی که حساب کار جزواتش رو دارن خیلی راحت بهش بگین اقای فدایی تموم جزوات که دارین رو ایمیل کنین حتی اونایی که درس ندادین و بعدا درس میدین.
-
دوستان خواهشا جزوات آقای شهریان را هم پیگیری کنید
-
سلام
من تازه عضو شده ام و فيلم هاي عربي مهندس ناصح زاده رو ميبينم
عربي سال دوم و سوم جزوه نداره؟؟؟؟
ممنون ميشم راهنمايي ام كنيد -
@ehsan72;8767 said:
سلام
من تازه عضو شده ام و فيلم هاي عربي مهندس ناصح زاده رو ميبينم
عربي سال دوم و سوم جزوه نداره؟؟؟؟
ممنون ميشم راهنمايي ام كنيدطبق حقوق نشر جزوه دوم و سوم در سایت قرار نمی گیرد
پس برای سال دوم و سوم می توانید از سایت کانون دبیران پر مخاطب کتاب اقای ناصح زاده خرید کنید -
خسته نباشید الان که تاپیک ها رو نگاه میکردم دیدم بچه خیلی در مورد جزوات فیزیک در خواست کردن ولی هیچی پاسخی دریافت نکردن منم به نوبه ی خودم خواستم دوباره این موضوعو مطرح کنم تا شاید دوباره در مورد این موضوع پیگیری های لازم انجام بشه. ولی از حق نگذریم الا دراین زمینه خیلی ضعیف عمل کرد الان خیلی از تاپیک ها مربوط به یه ماه گذشته است ولی هیچ پاسخی به اونا داده نشده از شما استدعا میکنم که هر چه زودتر جزوات فیزیک اقای فدایی فرد رو رو سایت قرار بدین تا مناطق محروم بتون از این نعمت بزرگ حداکثر استفاده رو ببرند با ارزوی توفیق برای همه خیرخواهان الایی
-
سلام میخواستم تشکر کنم ازتون بابت اینکه ی جزوه جدید از آقای فدایی فرد رو سایت قرار دادید میدونم با زحمت و پیگیری زیاد این کارو کرددید ی دنیا تشکر...
-
بابا یکی جواب بده این جزوه آقای شهریان چه طوریه چرا نمیزارید
-
سلام.
جزوه ی ترمودینامیک آقای رفیعی قرار نمی گیره؟ -
با سلام.تو رو خدا جزوه مشتق استاد شهریان رو بزارین.خیلی خیلی لازم دارم.
-
با عرض سلام و خدا قوت لطفا جزوه چند فصل باقيمانده زيست 1 را بگذاريد با تشكر فراوان از زحمات اقاي شاميزاده
-
سلام
چرا جزوه 4 فصل اخر فیزیک پیش استاد فدایی فرد رو به صورت خلاصه گذاشتید؟ -
سلام آقا سهراب جزوات امار و هندسه آقای کبرییایی اشکال دارن لطفا اصلاحش کنید تا بتونیم استفاده کنیم
متشکرم شعیب صفا -
جزوه هندسه 1 اقای کبریایی هم مشگل داره
-
جزوات جدید رو کی قرار میدین؟