سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکلات جزوات
-
@arsalan76;17936 said:
اقا تورو خدا جزوه آقای حسینی فرد بفرستید کلی عقب موندیم
اگرهم جزوشون کتاب شده انتشاراتشو بگید تا تهیه کنیم
مرسیهمکاران پیگیر هستند تا هر چه سریعتر در روزهای اینده از دستان ایشان به دستان شما برسانند ، ممنون از شکیبایی شما ، به روی چشم.
-
Mr.Shahrokhi;17938 said:
همکاران پیگیر هستند تا هر چه سریعتر در روزهای اینده از دستان ایشان به دستان شما برسانند ، ممنون از شکیبایی شما ، به روی چشم.
سلام
ممنون که هیچ التفاتی به پیفام بنده نکردید .:emptiness: -
وقتی میگن میزارن مطمن باش که حتما میزارن یکم طول میکشه ولی میزارن.
-
@masoud9033;17943 said:
وقتی میگن میزارن مطمن باش که حتما میزارن یکم طول میکشه ولی میزارن.
دوست عزیز من نخواستم چیزی گذاشته بشه بلکه گفتم جزوه دینامیک استاد کازرانیان رو نمیشه پرینت گرفت ...تو تنظیماتش پرینت رو زده not allowed
-
اگه میشه مشکل پرینت نشدن جزوات اقای کارزانیو حل کنید ممنون
-
@amureza;17932 said:
سلام جزوه ی دینامیک استاد کازرانیان قفل داره و نمیشه پرینتش کرد .ممنون میشم درستش کنید ...
ضمن عرض معذرت ، پاسخ شما رو به زودی همکار تهیه کننده ی جزوه ی ایشان خواهند داد .
-
سلام دوستان کسانی که مشکل پرینت جزوات کازرانیان رو دارند با این نرم افزار قفلشو باز کنند وبعد پرینت کنند لینک دانلود
-
با سلام آقای فراهانی چرا جزوه ندارند؟
-
با عرض سلام لطفا جزوه فصل دوم تحلیلی استاد حسینی فرد را قرار دهید
-
@amureza;17932 said:
سلام جزوه ی دینامیک استاد کازرانیان قفل داره و نمیشه پرینتش کرد .ممنون میشم درستش کنید ...
این جزوه اصلاح شد و قابل پرینت می باشد .لطفا عذرخواهی ما را بابت این مشکل بپذیرید. ازصبر و شکیبایی شما متشکریم.
-
Mr.Shahrokhi;17979 said:
این جزوه اصلاح شد و قابل پرینت می باشد .لطفا عذرخواهی ما را بابت این مشکل بپذیرید. ازصبر و شکیبایی شما متشکریم.
سلام
واقعا از زحماتتون منشکرم . -
با سلام
تورو خدا دو ماه از سال گذشته اگه میشه جزوه ایی که استاد کاضمی از روی امن تست حل میکند را روی سایت بگزارید
با تشکر -
mrg;18041 said:
سلام،
جزوه ی فصل دوم فیزیک چهارم، آقای فدایی فرد، مبحث نیرو شناسی کیفیت فوق العاده پایینی داره. لطفا کیفیتی مثل کیفیت جزوه ی فصل اول (حرکت شناسی) قرار بدید. ممنون.سلام
جزوه حرکت شناسی آقای فدایی فرد پیگیری کردم کیفیت در حده عالیه. شما لطف کن یک بار دیگه دانلود کن یا لینک جزوه رو بذار تا پیگیری کنم. -
منظور ایشون جزوه نیرو یا دینامیک بود که کیفیتش پایینه نه حرکت شناسی
-
@barani;18064 said:
منظور ایشون جزوه نیرو یا دینامیک بود که کیفیتش پایینه نه حرکت شناسی
ضمن سلام خدمت شما دوست عزیز، این جزوه به صورت pdf با همین کیفیت توسط خود دبیر در اختیار ما قرار داده شده است. اگر کیفیت آن از نظر شما به اندازه کافی خوب نیست لطفا به بزری خودتان ببخشید. اگر بعدا جزوه با کیفیت تری از طریق دبیر در اختیار ما قرار گرفت قطعا در اسرع وقت جایگزین خواهد شد.
-
خیلی ممنون من که خودم جزوه باکیفیت پارسالشونو دانلود کردم هیچ فرقی با امسال نداره زیاد فقط دست نویسه