سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکلات جزوات
-
سلام دوستان این پست را مثل پست مشکلات فیلم ها زدم تا همه اش یک جا باشه که بشه پی گیری کرد.
بقیه پست های جزوات را هم به اینجا منتقل می کنم، هر مشکلی در مورد جزوه هست اینجا بنویسید.
لیست مشکلات جزوات :
با کمک آقای [mention=403]sina3656355[/mention] :
1-جزوه فیزیک 2و3 اقای رفیعی.
2-ویرایش جدید جزوه اقای سلیمانی پایه و پیش.
3-پلی کپی ها و ازمون های هفتگی اقای کبرایی.
ریز قسمت هایی که پلی کپی میدن رو بعد دیدن اضافه میکنم اما بهترین راه این که برین پیش یکی از بچه ها کلاس بگین ببین کی کل ازمون ها و پلی کپی هارو داره بگیرین اگر خود اقای کبرایی داشته باشن چه بهتر.
4-تست های مبحثی ارایه ها.
هنوز زبان فارسی رو ندیدم که ببینم تستی میدن یا نه.لیست مشکلات جزوات که بر طرف شده اند :
-
ریز قسمت هایی که پلی کپی میدن رو بعد دیدن اضافه میکنم اما بهترین راه این که برین پیش یکی از بچه ها کلاس بگین ببین کی کل ازمون ها و پلی کپی هارو داره بگیرین اگر خود اقای کبرایی داشته باشن چه بهتر.
هنوز زبان فارسی رو ندیدم که ببینم تستی میدن یا نه. -
@sina3656355;3872 said:
هنوز زبان فارسی رو ندیدم که ببینم تستی میدن یا نه.ممنون از زحمات شما، به پست اول اضافه شد
-
sara;3878 said:
سلام
اقا سهراب ببخشید اسلایدای اقای پازوکی زیست پیش دانشگاهی رو نمیذارید؟
تو فیلم مشخص نیست اخه خوب:ambivalence:چرا اسلايدها را هم امشب يه سري ديگه ميفرستم رو سايت، بگيد كدوم فصل حياتي تر هست ؟
اين اسلايدها تحت يك كتاب چاپ شده اند، آقاي پازوكي گفتند كتاب منه بفرست رو سايت ملت استفاده كنند، فقط ١٠ صلوات فراموش نشه ٢. اگر توانش را داريد بهتره كتاب خريداري بشه و كپي نشه
اين دو مورد بالا را آقاي پازوكي نگفتند به نظرم آمد از نظر اخلاقي بهتره كه رعايت بشه
sent from my ipad using tapatalk
-
sohrab;3879 said:
چرا اسلايدها را هم امشب يه سري ديگه ميفرستم رو سايت، بگيد كدوم فصل حياتي تر هست ؟
اين اسلايدها تحت يك كتاب چاپ شده اند، آقاي پازوكي گفتند كتاب منه بفرست رو سايت ملت استفاده كنند، فقط ١٠ صلوات فراموش نشه ٢. اگر توانش را داريد بهتره كتاب خريداري بشه و كپي نشه
اين دو مورد بالا را آقاي پازوكي نگفتند به نظرم آمد از نظر اخلاقي بهتره كه رعايت بشه
فصل پروتئین سازی+فصل سه دوم..
من فیلمارو ک میبینم طبق برنامه کانون پیش میرم دیگه..
من صلوات هارو ک میفرستم اما احتمال میدم ک اگه بگم این کتابو میخوام کلم کنده شه:23: اگه بشه ک میخرم دیگه:grumpy:
چون زیست تصویری کانونو گرفتم :grumpy:دستتون درد نکنه بابت اسلایدا:orange:
-
sara;3881 said:
فصل پروتئین سازی+فصل سه دوم..
من فیلمارو ک میبینم طبق برنامه کانون پیش میرم دیگه..
من صلوات هارو ک میفرستم اما احتمال میدم ک اگه بگم این کتابو میخوام کلم کنده شه:23: اگه بشه ک میخرم دیگه:grumpy:
چون زیست تصویری کانونو گرفتم :grumpy:دستتون درد نکنه بابت اسلایدا:orange:
فصل سوم سال دوم را تا شب جور مي كنم چون فكر كنم فايلش در دبيرستان موجود باشه
-
جزوات سوم:
1-دفترچه شیمی آقای جعفری
2-ی5،6 ورقی که آقای فراهانی دبیر زبان در کلاس پخش کردند.
3-جزوه تمرین آقای جهانبخش دبیر فیزیک
جزوات چهارم:
1-جزوه حرکت شناسی آقای فدایی فرد
2-جزوه شیمی 2آقای حاجی سلیمانی (میگن با جزوه ای ای که تو کلاس تدریس میکنه مطابقت نداره) -
تست تکواز و وازه.
اقا ما هم بگیم جزوه شیمی حیاتی ـه فرجی میشه؟شما هی هوای این تجربیا رو داشته باش:45:
-
@sina3656355;3891 said:
تست تکواز و وازه.
اقا ما هم بگیم جزوه شیمی حیاتی ـه فرجی میشه؟شما هی هوای این تجربیا رو داشته باش:45:
راس میگه شیمی خیلی حیاتیه :دی منتظریم شدیدا و عمیقا :دی
-
دو جلسه اخر زیست جزوه واسه دانلود نداره عایا
-
sohrab;3960 said:
شما فیلم را نگاه کنید اگر جزوه ای استفاده کرد که نداشت اینجا مطرح بفرمایید
گفتم اگه جزوه داره بخونمش بعد فیلمارو نیگا کنم که واسم راحتتر باشه
-
با سلام و تشکر فراوان!!!میشه لطفا متن تمرین هایی که آقای جعفری برای شیمی 3 به بچه ها میدن که حل کنند رو روی سایت بزارید؟!!!
-
فرزانه;4068 said:
با سلام و تشکر فراوان!!!میشه لطفا متن تمرین هایی که آقای جعفری برای شیمی 3 به بچه ها میدن که حل کنند رو روی سایت بزارید؟!!!
سلام، لطفا
لينك صفحه ي تماشاي فيلمي كه مي گيد را زير درخواست خود قرار دهيد،sent from my ipad using tapatalk
-
جزوه زبان ی ناقصی داره
اونم مبحث گرامره و لیست لغات
اگه جزوه پارسال را ببنی ی (تماشا جزوه انگلیسی علی اکبر عزتی چهارم دبیرستان (93-92)| آلاء) قسمت اولش توضیح گرامره بعد تست و لیست لغات هم داره
اما درس 1 تا 4 توضیح نداره -
جزوه مبنی و معرب ناصح زاده مال یه ماه پیش ـه نیست._صفحه ( 16 و 17 )
-
@alitak;4087 said:
جزوه زبان ی ناقصی داره
اونم مبحث گرامره و لیست لغات
اگه جزوه پارسال را ببنی ی (تماشا جزوه انگلیسی علی اکبر عزتی چهارم دبیرستان (93-92)| آلاء) قسمت اولش توضیح گرامره بعد تست و لیست لغات هم داره
اما درس 1 تا 4 توضیح ندارهتوضيح گرامر پارسال و امسال كه فرقي نداره،
كتاب ها تستاشون به روز ميشه ،گرامر سوم براي كنكوري ها در يك ساعت توسط كياوش فراهاني
گرامر چهارم ( پيش ١ ) در يك ساعت توسط كياوش فراهانيبر روي سايت موجود است، براي گرامر جزوه پارسال و اين فيلم ها كافي هست حتي اگه براي ١٠٠ مي رويد