اشتباه کتاب ؟
-
دوستان چرا آئورت به کلیه راست نزدیک تره -
دوستان چرا آئورت به کلیه راست نزدیک ترهReza Dolatsha حالا اون سرخرگ که آئورت نیست، سرخرگ منشعب شده از سرخرگ آئورته
ولی مشکلش کجاست؟ سرخرگ کلا به کلیه راست نزدیکتره که
آها مشکل تو مشخص کردن سرخرگ و سیاهرگه
سرخرگه که باز میمونه حتی اگه توش خون نباشه
سیاهرگ بسته میشه
بخاطر همین اونی که بازه و نزدیک کلیه سمت راسته سرخرگه -
Reza Dolatsha حالا اون سرخرگ که آئورت نیست، سرخرگ منشعب شده از سرخرگ آئورته
ولی مشکلش کجاست؟ سرخرگ کلا به کلیه راست نزدیکتره که
آها مشکل تو مشخص کردن سرخرگ و سیاهرگه
سرخرگه که باز میمونه حتی اگه توش خون نباشه
سیاهرگ بسته میشه
بخاطر همین اونی که بازه و نزدیک کلیه سمت راسته سرخرگه@roghayeh-eftekhari نامگذاری کتاب رو ببین
عجایب
-
@roghayeh-eftekhari نامگذاری کتاب رو ببین
عجایب
-
@roghayeh-eftekhari نامگذاری کتاب رو ببین
عجایب
Reza Dolatsha درسته
مشکلش کجاست؟ -
Reza Dolatsha درسته
مشکلش کجاست؟@roghayeh-eftekhari خب من همینرو توی تون شکل جلوتر نامگذاری کردم و سرخرگ به کلیه راست نزدیکتر شد
-
@roghayeh-eftekhari خب من همینرو توی تون شکل جلوتر نامگذاری کردم و سرخرگ به کلیه راست نزدیکتر شد
Reza Dolatsha خب همه جا سرخرگ به کلیه راست گفته نزدیکتره
همونو در نظر میگیریم دیگه
اگه مشکلتون تو شکل اول صفحه ۷۴ که این مدل نقاشیش مثل صفحه ۷۰
اونی که سیاهرگ بهش نزدیکه کلیه چپه و اونی که سرخرگ نزدیکشه کلیه راسته
ولی توی شکل دوم نه، چون گذاشته روی میز و عکس گرفته برعکس شده ولی در هرصورت سرخرگ به کلیه سمت راست نزدیک تره
(بعد ببخشید من تو پست بالاتر فکرکرم اشتباه نام گذاری کردین در صورتی حتی از روی صحبت خودم شما درست نام گذاری کردین)
-
Reza Dolatsha خب همه جا سرخرگ به کلیه راست گفته نزدیکتره
همونو در نظر میگیریم دیگه
اگه مشکلتون تو شکل اول صفحه ۷۴ که این مدل نقاشیش مثل صفحه ۷۰
اونی که سیاهرگ بهش نزدیکه کلیه چپه و اونی که سرخرگ نزدیکشه کلیه راسته
ولی توی شکل دوم نه، چون گذاشته روی میز و عکس گرفته برعکس شده ولی در هرصورت سرخرگ به کلیه سمت راست نزدیک تره
(بعد ببخشید من تو پست بالاتر فکرکرم اشتباه نام گذاری کردین در صورتی حتی از روی صحبت خودم شما درست نام گذاری کردین)
@roghayeh-eftekhari فکر کنم اشتباه میکنین چون کلیه چپ به سرخرگ نزدیکه 🥲
-
@roghayeh-eftekhari فکر کنم اشتباه میکنین چون کلیه چپ به سرخرگ نزدیکه 🥲
Reza Dolatsha نام گذاری صفحه ۷۰ ببین
-
@roghayeh-eftekhari یلحظه صبر کن درسنامه بیارم
-
دوستان چرا آئورت به کلیه راست نزدیک ترهReza Dolatsha
واااای من خودم سر تناقض این شکل و شکل فعالیت چه خون دل ها خوردم به شخصه. خاطراتش و حرص هایی که سرش خوردم مرور شد
تناقضه هم تو کتاب حل نشد. تهش رفتم سرچ کردم گوگل و عکس های دقیق کلیه و رگ هارو نگاه کردم و از نکاتی که بلد بودم و نکتهی درست مطمئن شدم و نهایتا فهمیدم «علت تناقض شکل های کتاب نوع عکس هاییه که گذاشته». اگه درست یادم بیاد یکی از عکس ها از نمای پشتی بدن به کلیه ها بود و دیگری از نمای جلویی. به این خاطر متناقض به نظر میومد. حالا الان کتاب پیشم نیست و حوصله چک کردن شکل های تورو هم ندارم ببینم کدومش کدومه، شما فقط بدان و آگاه باش:- سیاهرگ بزرگ زیرین نزدیکتر به کلیه راست
- سرخرگ آئورت نزدیکتر به کلیه چپ
- سیاهرگ کلیه (که تو شکل فعالیت مشخص شده) در مکان عقبتری نسبت به سرخرگ و میزنای به کلیه متصل میشه
دیگه بجز این ۳ تا گمونم نکته دیگه ای نداشت
-
@roghayeh-eftekhari
قلب سبز بخون 🥲 -
@roghayeh-eftekhari
قلب سبز بخون 🥲Reza Dolatsha طبق نام گذاری کتاب باید به اون نزدیکتر باشه، نمیدونم دیگه
-
Reza Dolatsha
واااای من خودم سر تناقض این شکل و شکل فعالیت چه خون دل ها خوردم به شخصه. خاطراتش و حرص هایی که سرش خوردم مرور شد
تناقضه هم تو کتاب حل نشد. تهش رفتم سرچ کردم گوگل و عکس های دقیق کلیه و رگ هارو نگاه کردم و از نکاتی که بلد بودم و نکتهی درست مطمئن شدم و نهایتا فهمیدم «علت تناقض شکل های کتاب نوع عکس هاییه که گذاشته». اگه درست یادم بیاد یکی از عکس ها از نمای پشتی بدن به کلیه ها بود و دیگری از نمای جلویی. به این خاطر متناقض به نظر میومد. حالا الان کتاب پیشم نیست و حوصله چک کردن شکل های تورو هم ندارم ببینم کدومش کدومه، شما فقط بدان و آگاه باش:- سیاهرگ بزرگ زیرین نزدیکتر به کلیه راست
- سرخرگ آئورت نزدیکتر به کلیه چپ
- سیاهرگ کلیه (که تو شکل فعالیت مشخص شده) در مکان عقبتری نسبت به سرخرگ و میزنای به کلیه متصل میشه
دیگه بجز این ۳ تا گمونم نکته دیگه ای نداشت
@Amin-Forouzan مرسی
-
Reza Dolatsha طبق نام گذاری کتاب باید به اون نزدیکتر باشه، نمیدونم دیگه
@roghayeh-eftekhari مرسی از شماهم 🥲
-
@roghayeh-eftekhari مرسی از شماهم 🥲
Reza Dolatsha خواهش میکنم