محاسبات شیمی
-
سلامممم
آقای کسی نمیدونه این محاسبات عجق وجق شیمی رو باید چیکار کرد؟؟؟ اگر کسی چیزی بلده یا اینکه تاپیکی با همین موضوع بوده، ممنون میشم راهنمایی کنه
چون واقعاً بعضی محاسبات شیمی خارج از محدود درک منه!
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 ریاضیا تجربیا -
سلامممم
آقای کسی نمیدونه این محاسبات عجق وجق شیمی رو باید چیکار کرد؟؟؟ اگر کسی چیزی بلده یا اینکه تاپیکی با همین موضوع بوده، ممنون میشم راهنمایی کنه
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 ریاضیا تجربیا -
سلامممم
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 ریاضیا تجربیا@محمد-خراسانی ای خدا درکت میکنم
این مواقع دوست دارم سرم بکوبم دیوار
اما از وقتی محاسبات استاد پویان نظر دیدم خوب شدم 🥲 واقعا محاسباتت عالی میشه کارشون بیسته -
سلامممم
@roghayeh-eftekhari
آخه تو بعضی مسائل شیمی(مخصوصاً اونایی که نمیدونم کدوم از خدا بی خبری اسمش رو گذاشته تمرین) یهویی باید ۱۷۴۸۳۹÷۳۷۳۷-۲۷۳ رو حساب کنی، حالا اگه ضرب بود میشد رقم آخر رو نگاه کرد اما تقسیم که هست دیگه واقعاً آدم روانی میشه
گفتم شاید نکته ای چیز خاصی داشته باشه -
@محمد-خراسانی ای خدا درکت میکنم
این مواقع دوست دارم سرم بکوبم دیوار
اما از وقتی محاسبات استاد پویان نظر دیدم خوب شدم 🥲 واقعا محاسباتت عالی میشه کارشون بیستهReza Dolatsha
اه
آخه دیگه برا شیمی نمیتونم از آلاء ویدیو ببینم
استاد ویدیو جدا هم برای همین موضوع ضبط کرده یه راست برم سراغشون؟ -
Mamari 82
دیگه یه کتاب تست شیمی دارم... -
@roghayeh-eftekhari
آخه تو بعضی مسائل شیمی(مخصوصاً اونایی که نمیدونم کدوم از خدا بی خبری اسمش رو گذاشته تمرین) یهویی باید ۱۷۴۸۳۹÷۳۷۳۷-۲۷۳ رو حساب کنی، حالا اگه ضرب بود میشد رقم آخر رو نگاه کرد اما تقسیم که هست دیگه واقعاً آدم روانی میشه
گفتم شاید نکته ای چیز خاصی داشته باشه -
@roghayeh-eftekhari
ای وای پس باید سر کیسه(البته سر کیسه اولیا رو) شل کنیم...
-
@roghayeh-eftekhari
فقط بی زحمت لینکش رو میفرستید ببینم منظورتون کدوم هست؟ آخه تو اینترنت چندتا کتاب پیدا کردم -
@roghayeh-eftekhari
گفتم شاید نکته ای چیز خاصی داشته باشه@محمد-خراسانی خودت کردی که 🥲 از همون اول ساده کن اینطور نشی
-
@roghayeh-eftekhari
فقط بی زحمت لینکش رو میفرستید ببینم منظورتون کدوم هست؟ آخه تو اینترنت چندتا کتاب پیدا کردم -
@محمد-خراسانی خودت کردی که 🥲 از همون اول ساده کن اینطور نشی
Reza Dolatsha
نه آخه همیشه هم از اول ساده نمیشه که نمیشه️
-
A Akito marked this topic as a question on
-
A Akito has marked this topic as solved on
-
سلام
همونجور که گفتن میتونید از فیلم های محاسبات سریع استاد پویان نظر استفاده کنید(در قسمت پیله راه ابریشم قرار داره)
اگه راه ابریشم نداشتید میتونید دی وی دی های محاسبات سریعشون رو تهیه کنید.(همین آموزش های موجود در پیلست ، فقط جدا)
و اینکه همونجور که اساتید میگن محاسبات سریع نیاز به مدتی تمرین مستمر داره. درضمن در محاسبات با ارقام بزرگ در خیلی از اوقات میتونید از تقریب یا گزینه ها استفاده کنید.
موفق باشید -
Reza Dolatsha
نه آخه همیشه هم از اول ساده نمیشه که نمیشه️
@محمد-خراسانی به قول دوستمون تقریب بزن... حتما محاسبات رو بخر
-
سلام
من اول تشریحی یاد گرفتم بعد از تسلط ،کسر های تبدیل رو حفظ کردم تو یه کاغذ بیست بار هی بنویسید حفظ میشید
بعد تست حل کردم اونم بسته های سی تایی برای یه ماه هر روز تو برنامم بود ،این باعث شد تو ازمونا پیشرفت خیلی خوبی داشته باشم
این روش بدی نیست تست زنیتون هم تو بخش استکیومتری بهتر میشه هم سرعتش بالا میره