شیمی
-

سلام ؛ بچه ها میشه لطفا یه توضیح در مورد این تست بدید -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-

سلام ؛ بچه ها میشه لطفا یه توضیح در مورد این تست بدیدپرستو بابایی از رابطه ی mc دلتا تتا باید حلش کنی
-
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-

سلام ؛ بچه ها میشه لطفا یه توضیح در مورد این تست بدیدپرستو بابایی میشه آب چون گرمای ویژه بیشتری نسبت به همه داره و طبق رابطه زیر با تغییرات دما رابطه عکس داره

-
پرستو بابایی میشه آب چون گرمای ویژه بیشتری نسبت به همه داره و طبق رابطه زیر با تغییرات دما رابطه عکس داره

Reza Dolatsha
بله مچکرم ؛ متاسفانه من متوجه اشتباهم نشده بودم ،فکر می کردم چون گرمای ویژه آب بیشتره پس تغییرات دما هم باید بیشتر باشه که وقتی توی فرمول جای گذاری کردم دیدم که نه ،اینطور نیست (یعنی هر چی گرمای ویژه بیشتر باشه با توجه به این که گفته شده گرمای برابر میده پس تغییرات دما کمتره) -

سلام ؛ بچه ها میشه لطفا یه توضیح در مورد این تست بدیدپرستو بابایی این ترتیب رو از گرمای ویژه ها بلد باش :
آب بیشتر از همه ۲ اتانول ۳ اکسیژن و کمتر از همه طلا ( با توجه به رابطه گرما میشه مقایسه کرد ) -
پرستو بابایی از رابطه ی mc دلتا تتا باید حلش کنی
@Elham650
خیلی ممنونم -
Reza Dolatsha
بله مچکرم ؛ متاسفانه من متوجه اشتباهم نشده بودم ،فکر می کردم چون گرمای ویژه آب بیشتره پس تغییرات دما هم باید بیشتر باشه که وقتی توی فرمول جای گذاری کردم دیدم که نه ،اینطور نیست (یعنی هر چی گرمای ویژه بیشتر باشه با توجه به این که گفته شده گرمای برابر میده پس تغییرات دما کمتره)پرستو بابایی دقیقا 👏👌
-
پرستو بابایی این ترتیب رو از گرمای ویژه ها بلد باش :
آب بیشتر از همه ۲ اتانول ۳ اکسیژن و کمتر از همه طلا ( با توجه به رابطه گرما میشه مقایسه کرد )Reza Dolatsha
ممنونم🙏🌹 -
Reza Dolatsha
ممنونم🙏🌹پرستو بابایی خواهش 🌹