رد و بدل کردن راه ابریشم پرو برای یک درس
-
سلام دوستان امیدوارم که حال دلتون خوب باشه و در حال تلاش کردن باشید . دوستان میخواستم بدونم امکانش هست یا وجود دارد که مثلا من از پک تخصصی ریاضی درس ریاضی رو با زیست کسی در واقع رد و بدل کنم؟ ینی من ریاضی پک رشته ریاضی رو بدم یه نفر و اون ی نفر هم زیست رو بده من؟
میشه ؟ راهی هست ؟ چون هزینه ها بالا رفته واقن
یکم راهنمایی کنید ممنون میشم @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-زیست -
سلام دوستان امیدوارم که حال دلتون خوب باشه و در حال تلاش کردن باشید . دوستان میخواستم بدونم امکانش هست یا وجود دارد که مثلا من از پک تخصصی ریاضی درس ریاضی رو با زیست کسی در واقع رد و بدل کنم؟ ینی من ریاضی پک رشته ریاضی رو بدم یه نفر و اون ی نفر هم زیست رو بده من؟
میشه ؟ راهی هست ؟ چون هزینه ها بالا رفته واقن
یکم راهنمایی کنید ممنون میشم @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-زیستMaryam Mousavi سلام دوست عزیز
همچین چیزی امکان نداره چون وقتی که محصول رو میخری داخل صفحه شخصی خودت ذخیره میشه و امکان تغییر شماره همراه و کد ملی نیست -
Maryam Mousavi سلام دوست عزیز
همچین چیزی امکان نداره چون وقتی که محصول رو میخری داخل صفحه شخصی خودت ذخیره میشه و امکان تغییر شماره همراه و کد ملی نیستMahdi Parandakht نه میگم مثلا من ریاضی رو بدم به یکی زیست بگیرم ازش
اگ بشه .اگ نشه هم ک بیخیال
-
Mahdi Parandakht نه میگم مثلا من ریاضی رو بدم به یکی زیست بگیرم ازش
اگ بشه .اگ نشه هم ک بیخیال
Maryam Mousavi نه اصلا همچین چیزی امکان نداره