مشکلات راه ابریشم
-
سلام به همه. من چون کلاس حضوری هم ثبت نام کردم، از راه ابریشم فقط ریاضیات رشته ریاضی پرو آلا رو گرفتم.
یکی از مشکلات اذیت کننده سایت اینکه بقیه درسا رو که شامل شیمی و فیزیک میده رو هم نشون میده و برنامه ریزی برای تک درس ارائه نمی ده!
یعنی برای کسانی که یک درس فقط گرفتن برنامه شون با کسایی که همه درسا رو خریدن یکیه!
از طرف دیگه هم برنامه خیلی وقته آپدیت نشده و من نمی دونم چطور باید پیش برم.
یکی از مشکلات دیگه هم اینه مشاور آلا (فیلمش) میگه اول برو فرسنگ ها رو ببین بعد پیله ها و...
ولی خود آقای ثابتی میگه مرتب ببینید
لطفا درستش کنید. اگه ترتیبش مشکل داره ترتیبش رو درست کنید. با تشکریک سوال دیگه. بعد دیدن پیله ها یا حالا فرسنگ ها، نیاز هست از کتاب کمک درسی دیگه هم استفاده کنم؟ از لحاظ وقت میگم.... تجربه دارید بگید ممنون.
-
سلام به همه. من چون کلاس حضوری هم ثبت نام کردم، از راه ابریشم فقط ریاضیات رشته ریاضی پرو آلا رو گرفتم.
یکی از مشکلات اذیت کننده سایت اینکه بقیه درسا رو که شامل شیمی و فیزیک میده رو هم نشون میده و برنامه ریزی برای تک درس ارائه نمی ده!
یعنی برای کسانی که یک درس فقط گرفتن برنامه شون با کسایی که همه درسا رو خریدن یکیه!
از طرف دیگه هم برنامه خیلی وقته آپدیت نشده و من نمی دونم چطور باید پیش برم.
یکی از مشکلات دیگه هم اینه مشاور آلا (فیلمش) میگه اول برو فرسنگ ها رو ببین بعد پیله ها و...
ولی خود آقای ثابتی میگه مرتب ببینید
لطفا درستش کنید. اگه ترتیبش مشکل داره ترتیبش رو درست کنید. با تشکریک سوال دیگه. بعد دیدن پیله ها یا حالا فرسنگ ها، نیاز هست از کتاب کمک درسی دیگه هم استفاده کنم؟ از لحاظ وقت میگم.... تجربه دارید بگید ممنون.
@Ahmadreza-Alipouryaan سلام من درباره ی سوال آخرتون بخوام جواب بدم ، راه ابریشم ریاضی ریاضی حداقل روزی سه ساعت از شما وقت می گیره حتی اگر بخواید تست ها رو خودتون حل کنید
حل تست بیشتر باعث می شه که تقریبا ۷۰ درصد برنامه روزانتون ریاضی بشه که اصلا خوب نیست
تو راه ابریشم ریاضی ریاضی با تست های آزمون ها تعداد به ۸۰۰۰ تا و حتی بیشتر می رسه -
سلام خسته نباشید. میخواستم بدونم چطوری میشه فهمید برای هر فرسنگ چه تعداد تست مربوط به دهمه و چه تعداد تست مربوط به دوازدهم چون من هر دفعه میخوام تست ها رو بزنم باید تک تک متن سوالا رو بخونم که بفهمم هر سوال برای دهمه یا دوازدهم
-
@Ahmadreza-Alipouryaan سلام من درباره ی سوال آخرتون بخوام جواب بدم ، راه ابریشم ریاضی ریاضی حداقل روزی سه ساعت از شما وقت می گیره حتی اگر بخواید تست ها رو خودتون حل کنید
حل تست بیشتر باعث می شه که تقریبا ۷۰ درصد برنامه روزانتون ریاضی بشه که اصلا خوب نیست
تو راه ابریشم ریاضی ریاضی با تست های آزمون ها تعداد به ۸۰۰۰ تا و حتی بیشتر می رسهIlya Mansouri ممنون. فقط اینکه به نظرتون برنامه من مشکلی نداره از اول فیلم ها دارم میرم جلو. روزی حداقل 3 ساعت دادم که ریاضی کار کنم.
اول پیله ها رو میبینم بعد فرسنگ ها. -
سلام دوست عزیز
برنامه راه ابریشم توی تابستان به این گونه بود که قرار بود کل دهم و یازدهم رو توی تابستون مسلط بشین سر همین فرسنگ ها به شکل نامنظم هستن تو برنامه یا پیش زمینه ای داشته باشید و اینکه برنامه همین امسال آپدیت شده
و اینکه خود من هم چون به برنامه نرسیدم دارم فرسنگ هارو به ترتیب میرم جلو و اینکه استاد ثابتی معمولا مباحثی مثل تابع و اینا که توی هر سه سال مشترک هستن رو باهم درس میدن
و اینکه به نظرم شما باید اول درسنامه رو تموم کنید بعد برید سراغ تست های اون فرسنگ