روش مطالعه
-
سلامممم دوستان امیدواریم حال همه تون به خصوص خانواده تون خوب نباشه...
عالیییییی باشه!
میگم من روش مطالعه هندسه ام اینطوری بود که درسنامه کتاب تست و میخوندم و بعد تست میزدم(البته بعد از تست های آموزشی) اونم زماندار و برای شروع روی ۳ دقیقه! ولی هیچ پیشرفتی توی زمان تست هام نداشتم که هیچ با همین زمان بازم نمیرسم همه تست هارو بزنم
برا همین میخوام روش مطالعه هندسه ام رو عوض کنم چون خیلی از این روش نتیجه نگرفتم
میخواستم بدونم شما چه روشی برای هندسه خوندن دارید؟
فقط تورو خدا نگید هر روشی خودت راحتی بخون و نگید که همینجوی میخوندم و اینا، ممنون میشم
من اکه قرار بود هرجور راحته بخونم که نمیوند اینجا سپال بپرسم
خواهشاً هم اگر تراز بالا یا خوب(۶۵۰۰ به بالا دیگه...) توی خود هندسه دارید و یا از روشتون نتیجه گرفتید و موقع تست زنی خیلی خوب تست میزنید نظرتون رو بگید
کمال تشکر از شما دوست عزیز️
️
ریاضیا بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 یازدهم دوازدهم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام این روش رو استاد کبریایی تو دوره هاشون میگفتن
برای هندسه اول کتاب و اثبات هارو کامللل مطالعه کنین اگه میتونین حتما دوره ی هندسه استاد کبریایی رو ببینین هم تدریس هم نکته و تست ،دوره هاشون بی نظیره و تعداد جلسات هم زیاد نیست بعدش تست کارکنین برای کتاب تست اگه کتابکار ندارین هم سه سطحی قلم چی خوب بود هم مهر وماه جامع مخصوصا از لحاظ درسنامه دومی عالی بود -
سلام این روش رو استاد کبریایی تو دوره هاشون میگفتن
برای هندسه اول کتاب و اثبات هارو کامللل مطالعه کنین اگه میتونین حتما دوره ی هندسه استاد کبریایی رو ببینین هم تدریس هم نکته و تست ،دوره هاشون بی نظیره و تعداد جلسات هم زیاد نیست بعدش تست کارکنین برای کتاب تست اگه کتابکار ندارین هم سه سطحی قلم چی خوب بود هم مهر وماه جامع مخصوصا از لحاظ درسنامه دومی عالی بودShina Mahmoodi تشکر