حذف زیرگروه ها
-
سلام
با حذف شدن زیرگروه ها تمامی دروس اختصاصی به یک اندازه تاثیر میزارن یعنی ضریبشون یکیه؟؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام
با حذف شدن زیرگروه ها تمامی دروس اختصاصی به یک اندازه تاثیر میزارن یعنی ضریبشون یکیه؟؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاءAhmadreza Amanzadeh فککنم.
-
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاءAhmadreza Amanzadeh نه
تا اونجایی که میدونم ضرایب برای رشته های مختلف هم یکسان میشع
مثلا زمین تو زیر گروه 1 برای تجربی ضریبش صفر بود و تو زیرگروه های دیگه ضریب 1 میخورد -
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاءAhmadreza Amanzadeh در حذف زیرگروه ها گفته است:
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاءسلام من یادمه یه مشاوری میگفتن ضریب شون یکی میشه و نمیشه دیگه گفت فلان درس ضعیفم یه درس دیگه که قویم جبرانش میکنم چون دیگه ضرایب یکسان میشن...
این چیزی که بود ایشون خیلی تاکید میکردن روش -
Ahmadreza Amanzadeh در حذف زیرگروه ها گفته است:
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاءسلام من یادمه یه مشاوری میگفتن ضریب شون یکی میشه و نمیشه دیگه گفت فلان درس ضعیفم یه درس دیگه که قویم جبرانش میکنم چون دیگه ضرایب یکسان میشن...
این چیزی که بود ایشون خیلی تاکید میکردن روش@sania-Andiravan اره...مثلا اینجوری نیس ک زیست مهمتره ..ارزش ریاضی و زیست و بقیه دروس یکین فککنم.