ماز یا قلمچی؟
-
arthur morgan ممنون از راهنمایی
mahsaaa rezaeee خواهش ولی به گزینه دو هم نگاهی بندازید اونم ازمون ازمایشی خیلی خوبی هست بانک سوال دارد کارنامه های عالی دارد و سوالات استاندارد و رفع اشکالات خوب
و یک چیز دیگه سوالات قلمچی توی کانال ها و سایت ها هستند به نظرم برید ماز چون سوالاتش هیچ کجا نیست و بعد کنار اون سوالات قلمچی را از سایت ها و کانال ها بگیرید و تحلیل کنید کنار هم با این کار هم خدا را دارید و هم خرما را -
mahsaaa rezaeee خواهش ولی به گزینه دو هم نگاهی بندازید اونم ازمون ازمایشی خیلی خوبی هست بانک سوال دارد کارنامه های عالی دارد و سوالات استاندارد و رفع اشکالات خوب
و یک چیز دیگه سوالات قلمچی توی کانال ها و سایت ها هستند به نظرم برید ماز چون سوالاتش هیچ کجا نیست و بعد کنار اون سوالات قلمچی را از سایت ها و کانال ها بگیرید و تحلیل کنید کنار هم با این کار هم خدا را دارید و هم خرما را -
سلام و درود فراوان هر دو رو کار کنین به نظر من
ماز سواالات عالیییی مخصوصا شیمی و زیست
قلمچی هم همونطور که فرمودن جامعه اماری بالا و همین طور سوالات فیزیکش بی نظیره
نوصیه میکنم به زیستاز هم توجهی داشته باشین قرار نیست ثبت نام کنین.... کانال های تلگرامی در اختیارتون میذارن
@fazel-zakeri زیستاز چیست ؟
هردورو میدم..وی یکیو باید ثبت نام کنم...برا برنامش بیشتر ک شخصی سازی کن برسونم خودمو تا دی
-
arthur morgan
رقابت تو گزینه دو سالمه....... بدون استرس تقلب و ......
کلا ماز و گزینه ۲ و زیستاز تا اونجا که من احاطه دارم موسسه های خوبی هستن
اابته زیستاز شرکت کننده خیلی کمی داره ولی عالیه...... خودم شرکت میکنم@fazel-zakeri اره میدونم برای همین گزینه را پیشنهاد دادم به نظر من ایده ال تر هست هم از نظر خدمات و هم از نظر کارنامه و سوالات
من رشته ام ریاضی بود درمورد زیستاز اطلاعی ندارم
-
arthur morgan
رقابت تو گزینه دو سالمه....... بدون استرس تقلب و ......
کلا ماز و گزینه ۲ و زیستاز تا اونجا که من احاطه دارم موسسه های خوبی هستن
اابته زیستاز شرکت کننده خیلی کمی داره ولی عالیه...... خودم شرکت میکنم@fazel-zakeri برنامه راهبردی زیستازو میشه بفرستی؟
-
@fazel-zakeri اره میدونم برای همین گزینه را پیشنهاد دادم به نظر من ایده ال تر هست هم از نظر خدمات و هم از نظر کارنامه و سوالات
من رشته ام ریاضی بود درمورد زیستاز اطلاعی ندارم
arthur morgan ممنون...اولویت اولم سوالات ازمونه بعد کتاب کمک اموزشی
-
@fazel-zakeri برنامه راهبردی زیستازو میشه بفرستی؟
mahsaaa rezaeee االبته اگه تا دی برنامه داره
-
@fazel-zakeri زیستاز چیست ؟
هردورو میدم..وی یکیو باید ثبت نام کنم...برا برنامش بیشتر ک شخصی سازی کن برسونم خودمو تا دی
-
arthur morgan ممنون...اولویت اولم سوالات ازمونه بعد کتاب کمک اموزشی
mahsaaa rezaeee اره فکر خوبیه ازمون های ازمایشی سوالات جدید تری دارند و با ایده های بهتر کتاب های کمک اموزشی شاید سوالاتشون چندین سال هست که تکراری چاپ میشه و خیلی کم بروز شدن فکر کنم
-
خیلی ممنون از هردوتون...:))
arthur morgan
@fazel-zakeri -
arthur morgan
@fazel-zakeri -
سلام و درود فراوان هر دو رو کار کنین به نظر من
ماز سواالات عالیییی مخصوصا شیمی و زیست
قلمچی هم همونطور که فرمودن جامعه اماری بالا و همین طور سوالات فیزیکش بی نظیره
نوصیه میکنم به زیستاز هم توجهی داشته باشین قرار نیست ثبت نام کنین.... کانال های تلگرامی در اختیارتون میذارن
@fazel-zakeri در ماز یا قلمچی؟ گفته است:
کانال های تلگرامی در اختیارتون میذارن
ببخشید میشه اون کانال های تلگرامی که آزمونا رو میذارن تو پیوی بفرستین
باتچکر
-
@fazel-zakeri در ماز یا قلمچی؟ گفته است:
کانال های تلگرامی در اختیارتون میذارن
ببخشید میشه اون کانال های تلگرامی که آزمونا رو میذارن تو پیوی بفرستین
باتچکر
-
arthur morgan
@fazel-zakerimahsaaa rezaeee خواهش میکنم ولی یک پیشنهاد داشتم سوالات ازمون مدارس برتر هم رایگان هستند و خیلی خیلی با کیفیت هستند اونا هم نیم نگاهی بندازید
-
mahsaaa rezaeee خواهش میکنم ولی یک پیشنهاد داشتم سوالات ازمون مدارس برتر هم رایگان هستند و خیلی خیلی با کیفیت هستند اونا هم نیم نگاهی بندازید
arthur morgan چشم...اگ وقت بشه
-
M mahsaaa rezaeee marked this topic as a question on
-
M mahsaaa rezaeee has marked this topic as solved on