سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
ماز یا قلمچی؟
-
سلام...باتوجه به اینکه دی میخوام کنکور بدم.
ماز ثبت نام کنم یا قلمچی؟
ماز تا دی برنامه راهبردی داره...ولی قلمچی نداره.
لطفا اگه کسی هم برنامه ماز رو داره لینکشو بفرسته.
ممنون.
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء -
mahsaaa rezaeee سلام من خودم ماز را پیشنهاد میدم چون سوالاتش بهتر از قلمچی هست و با کیفیت تر البته انلاین ولی قلمچی حضوری هست و جامعه اماری بالایی دارد ولی به نظرم ماز بهتر باشد و برنامه راهبردی بهتری دارد با کارنامه های خوب و فکر کنم خدمات بیشتری نسبت به قلمچی داشته باشد
-
arthur morgan ممنون از راهنمایی
-
سلام و درود فراوان هر دو رو کار کنین به نظر من
ماز سواالات عالیییی مخصوصا شیمی و زیست
قلمچی هم همونطور که فرمودن جامعه اماری بالا و همین طور سوالات فیزیکش بی نظیره
نوصیه میکنم به زیستاز هم توجهی داشته باشین قرار نیست ثبت نام کنین.... کانال های تلگرامی در اختیارتون میذارن
-
mahsaaa rezaeee خواهش ولی به گزینه دو هم نگاهی بندازید اونم ازمون ازمایشی خیلی خوبی هست بانک سوال دارد کارنامه های عالی دارد و سوالات استاندارد و رفع اشکالات خوب
و یک چیز دیگه سوالات قلمچی توی کانال ها و سایت ها هستند به نظرم برید ماز چون سوالاتش هیچ کجا نیست و بعد کنار اون سوالات قلمچی را از سایت ها و کانال ها بگیرید و تحلیل کنید کنار هم با این کار هم خدا را دارید و هم خرما را -
arthur morgan رقابت تو گزینه دو سالمه....... بدون استرس تقلب و ......
کلا ماز و گزینه ۲ و زیستاز تا اونجا که من احاطه دارم موسسه های خوبی هستن
اابته زیستاز شرکت کننده خیلی کمی داره ولی عالیه...... خودم شرکت میکنم -
@fazel-zakeri زیستاز چیست ؟
هردورو میدم..وی یکیو باید ثبت نام کنم...برا برنامش بیشتر ک شخصی سازی کن برسونم خودمو تا دی
-
@fazel-zakeri اره میدونم برای همین گزینه را پیشنهاد دادم به نظر من ایده ال تر هست هم از نظر خدمات و هم از نظر کارنامه و سوالات
من رشته ام ریاضی بود درمورد زیستاز اطلاعی ندارم
-
@fazel-zakeri برنامه راهبردی زیستازو میشه بفرستی؟
-
arthur morgan ممنون...اولویت اولم سوالات ازمونه بعد کتاب کمک اموزشی
-
mahsaaa rezaeee االبته اگه تا دی برنامه داره
-
mahsaaa rezaeee زیستاز تنها زیست رو دربرمیگیره که تازگی ها ازمون ریاضی به خاطر اشتراک ریاضی و زیست بهش اضافه شده
هنوز برای دی اقدامی نکردن ولی دارن روش کار میکنن -
mahsaaa rezaeee اره فکر خوبیه ازمون های ازمایشی سوالات جدید تری دارند و با ایده های بهتر کتاب های کمک اموزشی شاید سوالاتشون چندین سال هست که تکراری چاپ میشه و خیلی کم بروز شدن فکر کنم
-
خیلی ممنون از هردوتون...:))
arthur morgan
@fazel-zakeri -
mahsaaa rezaeee سلامت باشید
آرزوی موفقیت -
@fazel-zakeri در ماز یا قلمچی؟ گفته است:
کانال های تلگرامی در اختیارتون میذارن
ببخشید میشه اون کانال های تلگرامی که آزمونا رو میذارن تو پیوی بفرستین باتچکر
-
mahsaaa rezaeee خواهش میکنم ولی یک پیشنهاد داشتم سوالات ازمون مدارس برتر هم رایگان هستند و خیلی خیلی با کیفیت هستند اونا هم نیم نگاهی بندازید
-
arthur morgan چشم...اگ وقت بشه
-
-