تست سراسری ۹۹
-
سلام دوستان براساس شکل کتاب گزینه ۳ باید غلط میشد !؟
۱۸۳ -
سلام .این شکل کتاب که چیزی خاصی رو نشون نمیده .. در هنگام دم دیافراگم از حالت گنبدی به سطحی در میاد اما چون سمت راست کبد هست یکمی بالاتر از چپ قرار میگیره ( ینی چپ میره پایین تر)
-
۱۸۳ -
سلام .این شکل کتاب که چیزی خاصی رو نشون نمیده .. در هنگام دم دیافراگم از حالت گنبدی به سطحی در میاد اما چون سمت راست کبد هست یکمی بالاتر از چپ قرار میگیره ( ینی چپ میره پایین تر)
@erfan-f والا متوجه نمیشم
خب این شکل که فرستادم مشخص شده دیافراگم از چپ بالاتره
-
@erfan-f مرسی ازت
اما شکل کتاب نداریم که مشخص باشه ؟
-
@erfan-f مرسی ازت
Reza Dolatsha
صفحه ۱۸ زیست دهم -
Reza Dolatsha
صفحه ۱۸ زیست دهم@haniehno یعنی هنگام دم دیافراگم برای مسطح شدن به سمت پایین میاد که حجم قفسه سینه زیاد بشه ؟
-
@haniehno یعنی هنگام دم دیافراگم برای مسطح شدن به سمت پایین میاد که حجم قفسه سینه زیاد بشه ؟
Reza Dolatsha بله
گزینه سه درسته ، مشکلی نداره
کلا بخاطر کبد سمت راست دیافراگم بالاتر از سمت چپه ( چه موقع دم چه موقع بازدم ) -
Reza Dolatsha بله
گزینه سه درسته ، مشکلی نداره
کلا بخاطر کبد سمت راست دیافراگم بالاتر از سمت چپه ( چه موقع دم چه موقع بازدم )@haniehno مرسی از شما و آقا عرفان
من تو ذهنم تصور میکردم که دیافراگم همراه دنده ها بالا میاد
-
@erfan-f مرسی ازت
Reza Dolatsha دیافراگم سمت راستش بخاطر وجود کبد یه ذره بالاتره این علتشو بدونید بهتر تو ذهنتون میمونه
-
Reza Dolatsha دیافراگم سمت راستش بخاطر وجود کبد یه ذره بالاتره این علتشو بدونید بهتر تو ذهنتون میمونه
Mo Xo دقیقا الان متوجه شدم مرسی
-
Mo Xo دقیقا الان متوجه شدم مرسی
Reza Dolatsha خواهش میکنم
-
Reza Dolatsha
صفحه ۱۸ زیست دهم@haniehno
صفحه ۱۸ زیست دهم
اووم الان میخواستم بفرسم :))
-
۱۸۳Reza Dolatsha حالا اینجا یه نکته ای هم هست که هردو برآمدگی دیافراگم بخاطر شکل قرارگیری کبد ایجاد شدن . این نکته ربطی به سوال نداشت ولی قابل توجه بود
-
Reza Dolatsha حالا اینجا یه نکته ای هم هست که هردو برآمدگی دیافراگم بخاطر شکل قرارگیری کبد ایجاد شدن . این نکته ربطی به سوال نداشت ولی قابل توجه بود
@haniehno جالبه