پارانشیم هوادار
-
سلام
پارانشیبم های هوادار توانایی فتوسنتز دارند؟
اگه نه پس چجوری اکسیژن ذخیره می کنن در بافت بین سلولیشون؟ -
سلام
اگه نه پس چجوری اکسیژن ذخیره می کنن در بافت بین سلولیشون؟hedie amini
سلام وقتتون بخیر ،پارانشیم های هوادار طبق گفته آقای موقاری فاقد توانایی فتوسنتز هستند -
hedie amini
سلام وقتتون بخیر ،پارانشیم های هوادار طبق گفته آقای موقاری فاقد توانایی فتوسنتز هستند@پرستو-باب
پس چطور در بافت بین سلولیشون اکسیژن ذخیره میکنند؟
چون میدونیم فقط طی مراحل فتوسنتز هستش که اکسیژن تولید و ذخیره میشه -
سلام
اگه نه پس چجوری اکسیژن ذخیره می کنن در بافت بین سلولیشون؟hedie amini بیشترین یاخته در یک گیاه پارانشیم است. یاختههای پارانشیمی واکوئل بزرگ و دیواره نخستین نازکی
دارند. یاختههای پارانشیمی بیشتر فعالیتهای متابولیکی گیاه از قبیل تولید و ذخیرهسازی انواع محصوالت
آلی را در گیاه انجام میدهند. بهعنوان نمونه فتوسنتز در کلروپالستهای یاختههای پارانشیمی ویژهای
به نام کلرانشیم )نرمآکنه سبزینهدار( انجام میشود. از طرفی پروتئین، نشاسته و انواع روغنهای گیاهی
بهطور عمده در یاختههای پارانشیمی دانه، ساقه و یا ریشه ذخیره میشود. عالوه بر عملکردهای ذکرشده،
این یاختهها میتوانند در مواقع خاص از حالت تمایزیافته به یاختههای با توانایی تقسیم )نظیر یاختههای
مریستمی( تبدیل شوند؛ مانند زمانی که بافت گیاهی دچار جراحت شده و الزم است با یاختههای جدید
جایگزین شوند. -
سلام
اگه نه پس چجوری اکسیژن ذخیره می کنن در بافت بین سلولیشون؟hedie amini فک کنم سوالتون حل بشه⚘
-
hedie amini فک کنم سوالتون حل بشه⚘
pouya hosein pour ممنون از توضیحتون اما منظور من پارانشیم های هواداره که مختص گیاهان آبزیه
-
pouya hosein pour ممنون از توضیحتون اما منظور من پارانشیم های هواداره که مختص گیاهان آبزیه
hedie amini در پارانشیم هوادار گفته است:
بل ،
پارانشیم های هوادار فتوسنتز نمیکنن فقط هوا رو ذخیره میکنن،
به دو صورت احتمال داره یکی اکسیژن رو از آب جذب کنن(فتوسنتز نه) و یکی از سلول های فتوسنتز کننده جذب کنند -
hedie amini سلام فضای بین سلول هاش زیاده اکسیژن در این فضا ها ذخیره میشه
علت سبکی این نوع سلول ها و شناوری در اب هم همین اکسیژن هاست -
بل ،
به دو صورت احتمال داره یکی اکسیژن رو از آب جذب کنن(فتوسنتز نه) و یکی از سلول های فتوسنتز کننده جذب کنندpouya hosein pour در پارانشیم هوادار گفته است:
بل ،
به دو صورت احتمال داره یکی اکسیژن رو از آب جذب کنن(فتوسنتز نه) و یکی از سلول های فتوسنتز کننده جذب کنندمیخاستم راه های بدست اوردن اکسیژن بگم پیش دستی کردین
-
pouya hosein pour در پارانشیم هوادار گفته است:
بل ،
به دو صورت احتمال داره یکی اکسیژن رو از آب جذب کنن(فتوسنتز نه) و یکی از سلول های فتوسنتز کننده جذب کنندمیخاستم راه های بدست اوردن اکسیژن بگم پیش دستی کردین
این پست پاک شده!