کتاب کمک درسی دروس تخصصی(رشته تجربی)
-
سلام بهترین کتاب های کمک درسی واسه دروس(ریاضی،فیزیک،زیست و شیمی)؟؟
-
Alireza Mh سلام
برای دهم کتابای خیلی سبز خوبه -
سلام، از آنجایی که خودم تازه وارد دهم شدم و فقط دروس هندسه(که تجربی ها ندارند) و شیمی رو شروع به پیشخوانی کردم برای شیمی کتاب شیمی تک جلدی بهمن بازرگان از نشر مبتکران(ویژگی این کتاب نسبت به کتاب های خیلی سبز این هست که از نوشتن درسنامه بلند پرهیز شده و مطالب ضروری که کتاب واضح یا کامل نگفته و نیاز هست که بهتر بدونی رو در قالب یک سری ایستگاه درس و نکته نوشته و میگه که برای حل تست های فلان تا فلان، باید صفحه فلان تا فلان کتاب درس رو بخونی و ایستگاه درس و نکته فلان تا فلان رو هم که در بخش پاسخنامه کتاب هست رو خوب مطالعه کنی، یکی دیگر از مزیت های این کتاب این هست که سطح هر تست رو در بخش پاسخنامه نوشته: راحت، متوسط، سخت، و خیلی سخت که این بهت نشون میده که میزان تسلط تو در هر مطلب چطوره، ایستگاه های درس و نکته کتاب هم به زبان خشک نوشته نشده و بینش از شوخی هم زیاد استفاده کرده که باعث میشه که از خوندن مطالب خسته نشی) رو بهت پیشنهاد میکنم(با ویدئو شیمی آلا و این کتاب از معلم بی نیاز میشی)، از اونجایی که هنوز دروس دیگه رو نخوندم نمیتونم کتابی رو بهت پیشنهاد کنم!
عموما در پیام های من، مطالب درون پرانتز طولانی تر از هر بخش هست -
سلام، از آنجایی که خودم تازه وارد دهم شدم و فقط دروس هندسه(که تجربی ها ندارند) و شیمی رو شروع به پیشخوانی کردم برای شیمی کتاب شیمی تک جلدی بهمن بازرگان از نشر مبتکران(ویژگی این کتاب نسبت به کتاب های خیلی سبز این هست که از نوشتن درسنامه بلند پرهیز شده و مطالب ضروری که کتاب واضح یا کامل نگفته و نیاز هست که بهتر بدونی رو در قالب یک سری ایستگاه درس و نکته نوشته و میگه که برای حل تست های فلان تا فلان، باید صفحه فلان تا فلان کتاب درس رو بخونی و ایستگاه درس و نکته فلان تا فلان رو هم که در بخش پاسخنامه کتاب هست رو خوب مطالعه کنی، یکی دیگر از مزیت های این کتاب این هست که سطح هر تست رو در بخش پاسخنامه نوشته: راحت، متوسط، سخت، و خیلی سخت که این بهت نشون میده که میزان تسلط تو در هر مطلب چطوره، ایستگاه های درس و نکته کتاب هم به زبان خشک نوشته نشده و بینش از شوخی هم زیاد استفاده کرده که باعث میشه که از خوندن مطالب خسته نشی) رو بهت پیشنهاد میکنم(با ویدئو شیمی آلا و این کتاب از معلم بی نیاز میشی)، از اونجایی که هنوز دروس دیگه رو نخوندم نمیتونم کتابی رو بهت پیشنهاد کنم!
عموما در پیام های من، مطالب درون پرانتز طولانی تر از هر بخش هست@سینا-بیات ممنونم
-
Alireza Mh سلام
برای دهم کتابای خیلی سبز خوبه@haniehno ممنونم
-
Alireza Mh سلام
دهم تجربی هستی
میتونی ریاضی خیلی سبز تک پایه بگیری اگر منبع دوم خواستی نشر الگو مناسبه نردبام هم بد نیست سه سطحی هم نسبتا خوبه
برای زیست دهم
نشر الگو و خیلی سبز انتخاب های بهتری هستن(تک پایه)
اگر زیست رو خوب میفهمی نشر الگو
اگر نه هم خیلی سبز
برای شیمی دهم میتونی از خیلی سبز تک پایه یا شیمی مبتکران استفاده کنی
شیمی مبتکران اگر برای شیمی وقت میزاری و حوصلت سر نمیره ۲ جلدی اگر هم نه تک جلدی
برای فیزیک هم اگر خیلی خوب نیستی میتونی از خیلی سبز تک پایه اگر داغونی آموزش شگفت انگیز اگر هم متوسط به بالا هستی نشر الگو رو بهت پیشنهاد میکنم. -
Alireza Mh سلام
دهم تجربی هستی
میتونی ریاضی خیلی سبز تک پایه بگیری اگر منبع دوم خواستی نشر الگو مناسبه نردبام هم بد نیست سه سطحی هم نسبتا خوبه
برای زیست دهم
نشر الگو و خیلی سبز انتخاب های بهتری هستن(تک پایه)
اگر زیست رو خوب میفهمی نشر الگو
اگر نه هم خیلی سبز
برای شیمی دهم میتونی از خیلی سبز تک پایه یا شیمی مبتکران استفاده کنی
شیمی مبتکران اگر برای شیمی وقت میزاری و حوصلت سر نمیره ۲ جلدی اگر هم نه تک جلدی
برای فیزیک هم اگر خیلی خوب نیستی میتونی از خیلی سبز تک پایه اگر داغونی آموزش شگفت انگیز اگر هم متوسط به بالا هستی نشر الگو رو بهت پیشنهاد میکنم.Dr H ممنونم بابت راهنماییتون بله دهم تجربی هستم
به نظر شما واسه فیزیک میکرو بهتر از خیلی سبز نیست؟؟من هنوز فیزیک رو پیشخوانی نکردم ولی نگاه که کردم درسنامه میکرو بهتر بود نسبت به خیلی سبز ولی میگم چون هنوز هیچی نخوندم نتونستم از نظر تست مقایسشون کنم که کدوم بهتره -
Dr H ممنونم بابت راهنماییتون بله دهم تجربی هستم
به نظر شما واسه فیزیک میکرو بهتر از خیلی سبز نیست؟؟من هنوز فیزیک رو پیشخوانی نکردم ولی نگاه که کردم درسنامه میکرو بهتر بود نسبت به خیلی سبز ولی میگم چون هنوز هیچی نخوندم نتونستم از نظر تست مقایسشون کنم که کدوم بهترهAlireza Mh سلام
ببین با هر کتابی راحت تری برو جلو
میکرو هم کتاب خوبیه بالاخره
خودم میگم اگه خوب یاد میگیری نشر الگو بگیر