واقعا لازمه؟
-
سلام امیدوارم حالتون عالی باشه
امسال دهمم (تجربی) میخواستم نظر شمارو بدونم که آیا واجبه امسال آزمون های آزمایشی شرکت کنم یا نه؟سال قبل قلم چی شرکت کردم چون آزمون ها آنلاین بود نتیجه نگرفتم خودم فکر میکنم اگر امسال در طول سال تحصیلی شرکت نکنم و وقت بیشتری برای درس خوندن و دیدن تدریس های آلا بزارم بهتره و آزمون های آزمایشی رو از تابستون سال بعد شروع کنم اما بعضی ها میگن آزمون آزمایشی واجبه واقعا سردرگم شدم
یه نظر شما چیکار کنم؟ -
امسال دهمم (تجربی) میخواستم نظر شمارو بدونم که آیا واجبه امسال آزمون های آزمایشی شرکت کنم یا نه؟سال قبل قلم چی شرکت کردم چون آزمون ها آنلاین بود نتیجه نگرفتم خودم فکر میکنم اگر امسال در طول سال تحصیلی شرکت نکنم و وقت بیشتری برای درس خوندن و دیدن تدریس های آلا بزارم بهتره و آزمون های آزمایشی رو از تابستون سال بعد شروع کنم اما بعضی ها میگن آزمون آزمایشی واجبه واقعا سردرگم شدم
یه نظر شما چیکار کنم؟مریم شرقی
سلام
طبق تحربه ای که داشتم مطمئنم سال دهم ازمون شرکت کردن بدترین لطمه رو به دانش اموز میزنه دانش آموزی که تازه با فضای دبیرستان داره اشنا میشه تازه داره مفهوم کنکور رو میفهمه و کلی اتفاق جدید داره براش رقم میخوره درست نیست ازمون هم بار اضافی بشه روی دوشش
من خودم سال دهم یازدهم حتی دوازدهمم شرکت نکردم ی سال پشت کنکوری که بودم ازمون شرکت کردم(هر چند سال دوازدهم درست نبود باید میرفتم) ولی ی توصیه دوستانه نه به هول بودن مشاورا و نه به اضطراب دادن بقیه توجه کن سال دهمت رو فقط بخون و هرزگاهی در حد سی تا برا هر مبحث تست بزن که تست زنی یاد بگیری و مجبور نشی بعدا تو اوج شلوغیات یه وقتم برا خوندن مفصل دهم کنار بزاری
اما جمعه ها از کانالای تلگرامی ازمونارو دانلود کن بدون گرفتن زمان تستاشو تحلیل کن و پاسخنامشو ببین اینجوری فشاری روت نیست نتیجه بهتری میگیری
دیدم دوستامو از دهم رفتن ازمون سال دهم نتیجه نمیگرفتن ناامیدی ی هفته شونو میگرفت و به برنامه نمی رسیدن(طبیعی بود مباحث جدید بود و ما مبتدی) -
سلام و درود میتونین با ماز و قلمچی برین این مهم ترین خوبیش اینه که هر دوهفته شما ملزم هستین به برنامتون برسین
ناراحتی هم نداره اگه نتونستین چون بعضی وقت ها غیر منطقی میرن جلو ... مثل ازمون بعد از عید..... که کمی از بودجه بندی مورد نظر دانش اموز تجاوز کرده
شما سعی کنین ۱۰۰ خودتون رو بزارید تا به ازمون برسید... -
سلام
با اینکه من هم رشتتون نیستم
ولی یه چیزایی از تجربیاتم خوبه که بگم
بنظر من نه شرکت نکنید!
شما تازه از راهنمایی وارد دبیرستان میشین
خب وقتی از مقطعی به بالا میای کمی سختر میشه
مخصوصا برا راهنمایی که خب با دبیرستان کلی فرق داره
اینو بگم بهتون ک توی راهنمایی به دانش اموز کیلو کیلو نمیره میدن
ولی دبیرستان اینجور نیس!
ما سال دهم
کل بچه های مدرسه نمرمون توی درسا خیلی کم شده بود
چون تازه داشتیم اشنا میشدیم فک میکردیم مثل قبله
تا اینکه معلممون گف راهنمایی به شما نمره زیاد میدادن ولی اینجا نه
اشتباه من این بود سال دهم ازمون ازمایشی شرکت کردم
باورت نمیشه بدترین سالی بود ک داشتم
وقتی یه ازمون رو خراب میکردم از نظر روحی حالم خیلی بد میشد حتی اون روز اصلا نمیتونسدم دروس مربوط به فردا رو بخونم
سال یازدهم توی گزینه دو شرکت کردم
این سال با سال قبل فرق داشت
تجربیاتم زیااد شده بود
دیگه برا هر چی روحیم بد نمیشد
میشستم اون ازمون رو تحلیل میکردم که کجای راه رو اشتبا رفتم
کجا غلط زدم
اگه غلط زدم چرا غلط زدم و کلی سوالات دیگه... -
یه نظر شما چیکار کنم؟مریم شرقی اگر برید بهتره ولی اگر هم نرفتید اشکالی ندارد ولی برای دست گرمی و اشنایی خوبه ولی اگر فشار مالی میاد بهتون بگذارید برای سال دوازدهم اجباری نیست الان و میتونید مثلا قلمچی و اینا را بگیرید و حل کنید چون رایگان هستند
-
سلام
من تجربه خودمو بهتون میگم فقط
من توی مدرسه عادی درس میخوندم ک معلمای انچنانی نداشت ولی توصیه کردن برید ازمون ثبت نام کنید قلمچی ثبت نام کردم و واقعا خودمو زجر میدادم تا فقط به بودجه بندی برسم چون مدرسه خیلی عقب تر بود تستم نمیزدم فقط کتابو میخوندم این شد ک کلا از درس زده شدم و از قلمچی انصراف دادم و از اسفند درسارو از اول خوندم و تست زدم تا یکم یچیزایی فهمیدم:/ سوالای قلمچی وااقعا برای اونموقع من سطح بالا بودن طوری که نمیفهمیدم سوال داره چی میگهه میرفتم سرجلسه پشه میپروندم:/