جلسه دوم رفع اشکال تابستان 1401
-
در تولید مثل جنسی تولید گامت برخلاف لقاح الزامیه؟
-
شبکه آندوپلاسمی صاف و زبر هردو ساختار کیسه ای دارند یا فقط شبکه زبر؟
-
سلام استاد ببخشید نقش میانک در تقسیم سلولی چیست
-
جانوران و قارچ ها کلروپلاست ندارند درسته ؟
-
استاد ببخشید طبق شکل کتاب دهم تیموس روی قلب قرار دارد ؟
Basmechi 2005 سلام غدد تیموس پشت جناغ قرار داره
-
شبکه آندوپلاسمی صاف و زبر هردو ساختار کیسه ای دارند یا فقط شبکه زبر؟
رضا غفاری 0
سلام فکر می کنم که فقط شبکه آندوپلاسمی زبر کیسه ای شکل باشه و شبکه آندوپلاسمی صاف به شکل شبکه ای از لوله ها باشن -
Tyler Moradi سلام برای ساختن رشته های پروتئینی است که ، باعث جدایی سلول می شود
-
سلام استاد. من این ترتیب اتفاقات قبل و بعد صداهای قلب رو قاطی میکنم. ممنون میشم یه خلاصه کوتاه مثلا اینجوری بگید: صدای دوم=شروع دیاستول⇦بسته شدن دریچه...
-
سلام
جواب این تست رو کتابِ تست زده گزینه ۳ و گزینه ۱ رو با این دلیل که یاخته های دارینه ایی تو لایه اپی درم یافت میشن رد کرده ولی مگه به علت وجود رگ های خونی در لایه درم ما گویچه های سفید که در خون هستند و جزء دومین خط دفاعی هستند نمیبینیم؟! -
باسلام خدمت استاد موقاری لطفا یه توضیح مختصر درمورد دریچه های قلب بدید متشکرم.
-
چگونه تایپک بزنیم ؟
-
سلام استاد. من این ترتیب اتفاقات قبل و بعد صداهای قلب رو قاطی میکنم. ممنون میشم یه خلاصه کوتاه مثلا اینجوری بگید: صدای دوم=شروع دیاستول⇦بسته شدن دریچه...
Maryam Hosseini سلام
صدای اول مربوط به بسته شدن دریچه های میترال و سه لختی است که با شروع انقباض بطن ها همراه است.و صدای دوم مربوط به بسته شدن دریچه های سینی ابتدای سرخرگ ها است.
-
بچه ها مثل اینکه باید تایپیک دیگه بزنیم و به حالت سوال دربیارین
-
سلام استاد خسته نباشید ببخشید میانک یا سانتریول در تقسیم سلولی چه نقشی داره
Tyler Moradi سلام برای تشکیل دوک تقسیم در سلول
-
سلام. استاد خسته نباشید. مفصل گوی کاسه ای در تمام جهات می چرخد یا در بیشتر جهات چون خیلی توی یکی از تست هاش و درسنامش نوشته در بیشتر جهات
-
Tyler Moradi سازماندهی رشته های دوک . در ساختن دوک نقشی نداره
-
سلام. استاد خسته نباشید. مفصل گوی کاسه ای در تمام جهات می چرخد یا در بیشتر جهات چون خیلی توی یکی از تست هاش و درسنامش نوشته در بیشتر جهات
Sorush Khademi سلام دوست عزیز در همه جهات می چرخد
-
استاد ببخشید درون ساختار آندوکارد حفره هایی وجود دارد دلیل آن چیست ؟
-
ببخشید می شه اگه کسی می دونه بگه چجوری باید پیام را برای استاد بفرستیم که ایشون ببینند ؟