زیست دهم فصل اول
-
سلام استاد
یه صحیح غلط هست می گه :یاخته های عمقی بافت پوششی مری ، ظاهری مشابه یاخته های پوششی نفرون دارند
استاد به نظر یه سری ها این جمله صحیح هست و به نظر یک سری این جمله غلطه
من خودم به نظرم غلطه چون بافت پوششی سنگ فرشی چند لایه به هر حال شکل سنگفرشی داره ولی بافت پوششی نفرون ،مکعبی هست
ولی بعضی ها می گن چون یاخته های عمقی بافت پوششی سنگ فرشی چند لایه ، شبیه یاخته های بافت پوششی مکعبی هستند ، ولی به نظرم این با منطق درست در نمی آد چون این ها حتی اسمشون هم متفاوته -
سلام استاد
یه صحیح غلط هست می گه :یاخته های عمقی بافت پوششی مری ، ظاهری مشابه یاخته های پوششی نفرون دارند
من خودم به نظرم غلطه چون بافت پوششی سنگ فرشی چند لایه به هر حال شکل سنگفرشی داره ولی بافت پوششی نفرون ،مکعبی هست
ولی بعضی ها می گن چون یاخته های عمقی بافت پوششی سنگ فرشی چند لایه ، شبیه یاخته های بافت پوششی مکعبی هستند ، ولی به نظرم این با منطق درست در نمی آد چون این ها حتی اسمشون هم متفاوتهIlya Mansouri ببین شکل کتاب دهم ص 15 رو باز کن.. تو بافت سنگفرشی چن لایه هرچی لایه ها پایین تر میان اندازه ها کوچیک تر و مکعبی طور تر میشن. برای همین میگه شبیه سلولای پوششی نفرون ک مکعبین هست
-
Ilya Mansouri ببین شکل کتاب دهم ص 15 رو باز کن.. تو بافت سنگفرشی چن لایه هرچی لایه ها پایین تر میان اندازه ها کوچیک تر و مکعبی طور تر میشن. برای همین میگه شبیه سلولای پوششی نفرون ک مکعبین هست
Michael Vey می دونم اینو
ولی به هر حال باز هم به دلیل کلمه ی ظاهر مشابه خیلی به دل نمی شینه
استاد ممنون می شم نظرتون رو بگین
jalal moghari -
سلام استاد
ولی بعضی ها می گن چون یاخته های عمقی بافت پوششی سنگ فرشی چند لایه ، شبیه یاخته های بافت پوششی مکعبی هستند ، ولی به نظرم این با منطق درست در نمی آد چون این ها حتی اسمشون هم متفاوتهIlya Mansouri سلام فکر کنم این جمله درسته. چون هر دونوع ظاهر سنگفرشی دارن
-
Ilya Mansouri سلام فکر کنم این جمله درسته. چون هر دونوع ظاهر سنگفرشی دارن
Amir ali Nikfard در زیست دهم فصل اول گفته است:
Ilya Mansouri سلام فکر کنم این جمله درسته. چون هر دونوع ظاهر سنگفرشی دارن
اتفاقا اگر از اون دید نگاه جفتشون شبیه مکعب هستن ولی بازم ابهام داره
چیزی که شما گفتید کلا اشتباه اندر اشتباه هست -
-
Michael Vey می دونم اینو
ولی به هر حال باز هم به دلیل کلمه ی ظاهر مشابه خیلی به دل نمی شینه
استاد ممنون می شم نظرتون رو بگین
jalal mogharijalal moghari استاد ممنون می شم نظرتون رو بگین
-