تست هفته پیش قلمچی
-
سلام شبتون بخیر 🥲
دوستان این جمله رو از کجا اورده طراح !؟ من تا حالا هیجا ندیدم اینو بگه که ماکروفاژ و نوتروفیل پروتئین هم از بین میبرن ://
لازمه نکتش رو بنویسم ؟ -
سلام شبتون بخیر 🥲
دوستان این جمله رو از کجا اورده طراح !؟ من تا حالا هیجا ندیدم اینو بگه که ماکروفاژ و نوتروفیل پروتئین هم از بین میبرن ://
لازمه نکتش رو بنویسم ؟Reza Dolatsha
Mo Xo
آقا ماهان این جمله هم لطفا تحلیل میکنید
خب شبکه سلول های اپیدرم هم زنده هستن پس شبکه مویرگی دارن پس دیاپدز دیده میشه !!!! -
Reza Dolatsha
Mo Xo
آقا ماهان این جمله هم لطفا تحلیل میکنید
خب شبکه سلول های اپیدرم هم زنده هستن پس شبکه مویرگی دارن پس دیاپدز دیده میشه !!!!Reza Dolatsha
درم زیر اپیدرم قرار گرفته و محلی برای تغذیه اپیدرم هست،در کل درم لایه ای فیبری برای پشتیبانی اپیدرم هست
اپیدرم هم بیرونی ترین لایه پوست هست که نقش حفاظتی دارهپس شبکه مویرگی برای درمه هر جا هم مویرگ خونی هست دیاپدز هستش دیگه
-
سلام شبتون بخیر 🥲
لازمه نکتش رو بنویسم ؟Reza Dolatsha خودش که خوب توضیح داده؟؟منظورش اون گیرنده ها و مکملا هست که در سطح باکتری هستش مامروفاژم که اونارو تخریب میکنه
-
Reza Dolatsha خودش که خوب توضیح داده؟؟منظورش اون گیرنده ها و مکملا هست که در سطح باکتری هستش مامروفاژم که اونارو تخریب میکنه
Mo Xo اما اینا توی کتاب نیستن
شما مقاله خوندین شاید ،
-
Mo Xo اما اینا توی کتاب نیستن
شما مقاله خوندین شاید ،
Reza Dolatsha کتاب مگه نگفته به سطح ویروس و باکتری پروتئین مکمل میچسبه؟ خب ماکروفاژم میاد اون باکتری یا هرچیو نابود و تخریبش کنه و میخوردش خب اون پروتئین هارم میخوره دیگه:/
اصلا غشای اون یاکتری پروتئین نداره؟
داخل اون سلول پروتئین نیست؟؟
طی نابود کردنش اینا هم نابود میشن دیگه!
مفهومیه کتاب همه چیزم رک و راست به ما نگفته!