چین خوردگی معده
-
سلام دوستان
یه سوال ساده دارم.
آیا چین خوردگی های معده هم مثل روده در سطح جذب مواد تاثیر دارن؟ یا فقط هنگام پر شدن معده باز میشن و نقش افزاینده فضا رو دارن؟🤔تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
S SARA_ marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
یه سوال ساده دارم.
آیا چین خوردگی های معده هم مثل روده در سطح جذب مواد تاثیر دارن؟ یا فقط هنگام پر شدن معده باز میشن و نقش افزاینده فضا رو دارن؟🤔تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402@sara-83 در افزایش سطح جذب تاثیر دارن
چرا؟
چون ما توی معده هم جذب داریم پس هرچه قدر چین خوردگی افزایش پیدا کنه سطح تماس ماده افزایش پیدا میکنه و جذب میره بالاتر -
@sara-83 در افزایش سطح جذب تاثیر دارن
چرا؟
چون ما توی معده هم جذب داریم پس هرچه قدر چین خوردگی افزایش پیدا کنه سطح تماس ماده افزایش پیدا میکنه و جذب میره بالاترramses kabir بله منم همین فکر رو کردم ولی تست اشتباه گرفته! توضیح هم نداده که چرا اشتباهه فقط گفته این ویژگی مال روده هستش...
-
ramses kabir بله منم همین فکر رو کردم ولی تست اشتباه گرفته! توضیح هم نداده که چرا اشتباهه فقط گفته این ویژگی مال روده هستش...
@sara-83 ببینید بعضی تستا از خیلی از کتابای بازار هستن ک واقعا استاندارد نیستن
همین کتاب پینوکیو رو من تقریبا ۲۰ تا تست غلط ازش پیدا کردم ک نصفشون تو دروس پایه بودن
مثل تست ۳۵
۶۶۹ و ۶۷۲ و خیلیای دیگ ک فعلا اون یادداشتم پیشم نیس ک لیست کاملشونو بتون بگم
ولی خب میگم در نگاه اول شما اون چیزیو در نظر بگیرین ک کتاب میگه و در اخر ب منطق خودتون رجوع کنید چون زیست واقعا خیلی سلیقه ایه -
@sara-83 ببینید بعضی تستا از خیلی از کتابای بازار هستن ک واقعا استاندارد نیستن
همین کتاب پینوکیو رو من تقریبا ۲۰ تا تست غلط ازش پیدا کردم ک نصفشون تو دروس پایه بودن
مثل تست ۳۵
۶۶۹ و ۶۷۲ و خیلیای دیگ ک فعلا اون یادداشتم پیشم نیس ک لیست کاملشونو بتون بگم
ولی خب میگم در نگاه اول شما اون چیزیو در نظر بگیرین ک کتاب میگه و در اخر ب منطق خودتون رجوع کنید چون زیست واقعا خیلی سلیقه ایهramses kabir صحیح... حق با شماست منم غلطای زیادی پیدا کردم.
ممنونن از لطفتون -
S SARA_ has marked this topic as solved on