گوارش در هیدر
-
سلام دوستان💚
آیا درسته که بگیم گوارش درون سلولی در هیدر مثل گوارش در پارامسی انجان میشه؟ مثلا واکوئول های دفعی و گوارشی و غیره دقیقا توی هیدر هم به همین صورت اتفاق میافته؟تجربیا
دهم
یازدهم
دوازدهم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
S SARA_ marked this topic as a question on
-
سلام دوستان💚
آیا درسته که بگیم گوارش درون سلولی در هیدر مثل گوارش در پارامسی انجان میشه؟ مثلا واکوئول های دفعی و گوارشی و غیره دقیقا توی هیدر هم به همین صورت اتفاق میافته؟تجربیا
دهم
یازدهم
دوازدهم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
سلام دوستان💚
دهم
یازدهم
دوازدهم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402@sara-83 سلام بله میشه،
چون هر دو گوارش درون سلولی دارن ، و با آنزیم های لیزوزوم که له واکوئل های گوارشی متصل میشه ، گوارش پیدا میکنن -
سلام دوستان💚
دهم
یازدهم
دوازدهم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402@sara-83 سلام بله درسته ابتدا گوارش برون سلولی بعدش درون سلولیه مه شبیه همون گوارش پارامسی هستش
-
@sara-83
سلام
نه اصلا این تشبیه درستی نیست
چون در پارامسی گوارش در کیشه غشایی(واکوئول) صورت میگیره و دارای واکوئول های مختلفی هستو در هیدر در کیسه ای به اسم حفره گوارشی وجود داره و اصن دارای واکوئول نیست
موفق باشید
@farzam-yousefi گفتن گوارش درون سلولی هیدر
هیدر کیسه گوارشی داره که یک بار برون سلولی یکبار درون سلولیه
برون سلولی که توسط انزیما و حرکات هستش و درون سلولی مثل گوارش پارامسی هستش -
@farzam-yousefi گفتن گوارش درون سلولی هیدر
هیدر کیسه گوارشی داره که یک بار برون سلولی یکبار درون سلولیه
برون سلولی که توسط انزیما و حرکات هستش و درون سلولی مثل گوارش پارامسی هستش -
@farzam-yousefi اره بی دقتیه پیش میاد گفتم ی یاداوری بکنم:)))
چ حرفیه:/خواهش میکنم -
S SARA_ has marked this topic as solved on
-
@sara-83 سلام بله درسته ابتدا گوارش برون سلولی بعدش درون سلولیه مه شبیه همون گوارش پارامسی هستش
-
@sara-83
لازم نیست:)))
خواهش میکنم🖤