سردرگمی
-
دوستان راجبه خودم میخواستم یه چیزی بگم
الان تابستون داره تموم میشه و با مشکلاتی من داشتم اصلا خوب درس نخوندم و بدون انگیزه هستم
دوهفته یکبار به قلمچی میرم و اصلا نتیجه قابل قبولی نمیگیرم
می خواستم به من کمک کنین در این موضوع با تشکر
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو -
-
سلاپ خوبین؟ دوره( شروع از نو آلا) رو سرچ کنین احتمالا تو برگشتن انگیزه بهتون کمک کنه
-
سلام
اول از همه ناامید نشین چون تنها نیستین و همین که استارت رو از تابستون زده بودین حتی با کیفیت کم از خیلیا جلویین
سعی کنین با انرژی از بقیه تابستون استفاده کنین ،یه رقابت سالم ایجاد کنین از دوره شروع از نو میشه استفاده کنید
راجع به تراز حتما تست زنیتون رو افزایش بدین
هدفتون هر داشنگاهی هست عکسشو بزنین رو میز تحریر یا جایی که نگاهتون بهش بیفته
بعضی اوقات که بین دروس استراحت میکنین خیال پردازی کنین که به هدفتون رسدین و چجوری قراره به همه اطلاع بدین و....
همه خسته میشن مهم اینه جا نزنین
معمولا اول شهریور ،اخر دی ماه بعد امتحانات ، عید ،اخر خرداد دانش اموزا جا میزنن اگه جا نزنین و ادامه بدین حتما نتیجه تلاشتون رو میبینین -
Honey M ممنون از وقتی که گذاشتی
-
سلام
اول از همه ناامید نشین چون تنها نیستین و همین که استارت رو از تابستون زده بودین حتی با کیفیت کم از خیلیا جلویین
سعی کنین با انرژی از بقیه تابستون استفاده کنین ،یه رقابت سالم ایجاد کنین از دوره شروع از نو میشه استفاده کنید
راجع به تراز حتما تست زنیتون رو افزایش بدین
هدفتون هر داشنگاهی هست عکسشو بزنین رو میز تحریر یا جایی که نگاهتون بهش بیفته
بعضی اوقات که بین دروس استراحت میکنین خیال پردازی کنین که به هدفتون رسدین و چجوری قراره به همه اطلاع بدین و....
همه خسته میشن مهم اینه جا نزنین
معمولا اول شهریور ،اخر دی ماه بعد امتحانات ، عید ،اخر خرداد دانش اموزا جا میزنن اگه جا نزنین و ادامه بدین حتما نتیجه تلاشتون رو میبینین@Shina-Mahmoodiمرسی خیلی خوب بود
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد