سلام به آلایی ها
جلسه سوم رفع اشکال آنلاین با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای کازرانیان] 🙂
می تونید همه سوال هاتون رو در همین تاپیک بپرسید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: شنبه 2 مهر ماه ساعت ۱۶:۳۰
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندی@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلام به آلایی ها
جلسه دوم رفع اشکال آنلاین با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای کازرانیان] 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: شنبه ۱9 شهریور ماه ساعت ۱۶:۳۰
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندی@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلام به آلایی ها
قراره برای درس فیزیک رفع اشکال آنلاین با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای کازرانیان] داشته باشیم 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: شنبه ۱۲ شهریور ماه ساعت ۱۶:۳۰
مبحث این جلسه: گرما، دما و بحث ترمودینامیک
جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان
-
استاد صفر تا صد کنکور و نکته تست که تو آلا ضبط کردین رو ببینیم برای کنکور و آزمون ها کافیه یا باید راه ابریشم رو نگاه کنیم؟
-
رضوان شولی زاده هندیجانی سلام رضوان عزیز
خوش اومدی -
رضوان شولی زاده هندیجانی روی این آیکون بزن و عکستو آپلود بکن
-
ParvizKazeranian سلام استاد این سوال که مال آزمون هست ایراد دارم ، ممنون میشم اگر توضیح بفرمایید (سوال ۷۶)
-
ParvizKazeranian سلام استاد خسته نباشید سوالم درباره مباحث امروز نیست ولی اگر جواب بدهید ممنون میشم سوالم اینکه آیا مبحث انرژی پتانسیل کشسانی فنر حذف شده و در کنکور نمیاد؟
-
محمدصادق صفری در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
ParvizKazeranian سلام استاد خسته نباشید سوالم درباره مباحث امروز نیست ولی اگر جواب بدهید ممنون میشم سوالم اینکه آیا مبحث انرژی پتانسیل کشسانی فنر حذف شده و در کنکور نمیاد؟
سلام
فرمولش حذف شده ولی به صورت تعریف هست -
Amin Oveici در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
ParvizKazeranian سلام استاد این سوال که مال آزمون هست ایراد دارم ، ممنون میشم اگر توضیح بفرمایید (سوال ۷۶)
-
ParvizKazeranian خیلی خیلی ممنون و سپاسگزارم
-
ParvizKazeranian در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
Amin Oveici در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
-
ParvizKazeranian
سلام استاد خسته نباشید
من یک سوال خارج از محدوده امروز از فرسنگ ۶ دارم شما گفتید اگه میله ای که به الکتروسکوپ نزدیک می شود با الکتروسکوپ بارش یکسان باشد ورقه ها از هم دورتر می شوند ولی اگه بیش از حد نزدیک بشن ورقه ها ابتدا از هم فاصله گرفته و بعد می چسبند به هم
میشه بگید علت اینکه ورقه ها به هم می چسبند چیه یا من اشتباه متوجه شدم و چنین چیزی نیست ؟ -
سلام استاد من کارکرد نوار دو فلزه در انبساط طولی متوجه نشدم که وقتی که گرم یا سرد میشه کدوم فلز ضریب انبساط بزرگتری داره
-
جسارتا این سوال هم هرچی از روی پاسخنامه میخونم متوجه نمیشم -
سلام خسته نباشید.
میشه لطفا این دو سوال رو توضیح بدید؟ممنون
۲۰۲۲۰۹۰۳_۱۷۰۳۲۶.jpg -
سلام استاد.آیا جلسات رفع اشکال طی هفته های آتی هم ادامه خواهند داشت؟ 12 ریاضی راه ابریشم هستم
-
سلام استاد وقتتون بخیر .این تست در مورد فصل اول فیزیک دهم هستش .می دونم این جلسه رفع اشکال این فصل رو ندارید اما اگه لطف کنید و به این سوال هم پاسخ بدید خیلی ممنون میشم -
@Atena-Karimi در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
ParvizKazeranian
سلام استاد خسته نباشید
من یک سوال خارج از محدوده امروز از فرسنگ ۶ دارم شما گفتید اگه میله ای که به الکتروسکوپ نزدیک می شود با الکتروسکوپ بارش یکسان باشد ورقه ها از هم دورتر می شوند ولی اگه بیش از حد نزدیک بشن ورقه ها ابتدا از هم فاصله گرفته و بعد می چسبند به هم
میشه بگید علت اینکه ورقه ها به هم می چسبند چیه یا من اشتباه متوجه شدم و چنین چیزی نیست ؟ -
Masumeh Shirkhani در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
سلام استاد من کارکرد نوار دو فلزه در انبساط طولی متوجه نشدم که وقتی که گرم یا سرد میشه کدوم فلز ضریب انبساط بزرگتری داره
-
ParvizKazeranian
سلام استاد وقتتون بخیر
میشه لطفاً این سوالو توضیح بدین ممنون میشم
سوال ۲۶۲ -
Masumeh Shirkhani در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
جسارتا این سوال هم هرچی از روی پاسخنامه میخونم متوجه نمیشم