آرامشی از جنس دعا![🌿 🌿](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f33f.png?v=58be64c4cce)
-
گفتم: چرا انقدر سختی رو باید تحمل کنم!؟
+ "اِنَ مَعَ العُسرِ یُسرا"
قطعا به دنبال هرسختی آسانی ستگفتم: دیگه خسته شدم
+ "لا تُقنِطو مِن رَحمه الله"
از رحمت من نا امید نشو -
-
Allahim bize giybetten uzak sadik bir dil gunahtan uzak, bir kalp fitneden uzak sakin bir hayat ve
huzurlu bir omur nasip eyle -
« يا الله! أحلامنا بين يديك فحققها » خدایا! آرزوهای ما در دستانِ توست پس آنها را برآورده کن.
️
-
-
-
@_maya در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
-
لَاإِلٰهَ إِلّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ وَبِحَمْدِكَ، ظَلَمْتُ نَفْسِى، وَتَجَرَّأْتُ بِجَهْلِى، وَسَكَنْتُ إِلَىٰ قَدِيمِ ذِكْرِكَ لِى وَمَنِّكَ عَلَىَّ . اللّٰهُمَّ مَوْلَاىَ كَمْ مِنْ قَبِيحٍ سَتَرْتَهُ، وَكَمْ مِنْ فَادِحٍ مِنَ الْبَلَاءِ أَقَلْتَهُ ، وَكَمْ مِنْ عِثَارٍ وَقَيْتَهُ، وَكَمْ مِنْ مَكْرُوهٍ دَفَعْتَهُ، وَكَمْ مِنْ ثَنَاءٍ جَمِيلٍ لَسْتُ أَهْلاً لَهُ نَشَرْتَهُ؛
معبودی جز تو نیست، پاک و منزّهی و به ستایشت برخاستهام، به خود ستم کردم و از روی نادانی جسارت و دلیری کردم و به یاد دیرینهات از من و بخششت بر من به آرامش نشستم، خدایا! ای سرور من چه بسیار زشتی مرا پوشاندی و چه بسیار بلاهای سنگین و بزرگی که از من معاف کردی و چه بسیار لغزشی که مرا از آن نگهداشتی و چه بسیار ناپسندی که از من دور کردی و چه بسیار ستایش نیکویی که شایسته آن نبودم و تو در میان مردم پخش کردی؛
بخشی از دعا کمیل
-
-
يَا مَنْ عَفَا عَنْ عَظِيمِ الذُّنُوبِ بِحِلْمِهِ، يَا مَنْ أَسْبَغَ النَّعْمَآءَ بِفَضْلِهِ،
اى آنكه به حلم از گناهان بزرگ بندگان درگذشتى و از فضل نعمتت را بر خلق به حد كمال رسانيدى
يَا مَنْ أَعْطَى الْجَزِيلَ بِكَرَمِهِ، يَا عُدَّتِي فِي شِدَّتِي، يَا صَاحِبِي فِي وَحْدَتِي،
و عطاهاى بزرگ به كرم عطا كردى اى ذخيره روز سختى من اى همدم وقت تنهايى من
يَا غِيَاثِي فِي كُرْبَتِي، يَا وَلِيِّي فِي نِعْمَتِي، يَآ إِلَهِي وَ إِلَهَ ابَآئِي، إِبْرَاهِيمَ وَ إِسْمَاعِيلَ،
اى فريادرس من هنگام رنج و بلا اى ولى نعمت من اى خداى من و خداى پدران من ابراهيم و اسمعيل
وَ إِسْحَاقَ وَ يَعْقُوبَ، وَ رَبَّ جَبْرَئِيلَ وَ مِيكَآئِيلَ وَ إِسْرَافِيلَ،
و اسحق و يعقوب و اى پروردگار جبرئيل و ميكائيل و اسرافيل
وَ رَبَّ مُحَمَّدٍ خَاتَمِ النَّبِيِّينَ، وَ آلِهِ الْمُنْتَجَبِينَ، وَ مُنْزِلَ التَّوْرَاةِ وَ الْإِنْجِيلِ
و اى پروردگار محمد خاتم انبياء و آل برگزيده پاكش اى خداى فرستنده كتاب تورات و انجيل
وَ الزَّبُورِ وَ الْفُرْقَانِ، وَ مُنَزِّلَ كهيعص، وَ طه وَ يس، وَ الْقُرْآنِ الْحَكِيمِ،
و زبور و فرقان و فرستنده كهيعص و طه و يس و تمام قرآن حكيم
بخشی از دعا عرفه