سلام سلام خدمت همه دوستان آلایی😍💙💙💙
امیدوارممم حال دلتون هر جایی که هستید عالیه عالیه عالی باشه😁🔥
این تایپیک واس این زدیم که اگر دوست داشتین تایپ شخصیتی تون رو باهم دیگه به اشتراک بزاریم 🙂💙
اول از همه هم خودم استارتشو میزنم😂😂🤝🏻
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴-۱۹۴۰۴۹_Samsung Internet.jpg
خب بنده enfp درصد ها هم که پیداست😂💙
خوشحالم میشم شمام همراهی کنینن🥺💙🤝🏻😁✨️💞🥰
واسه شرکت تو آزمون هم به این سایت سر بزنید
https://www.16personalities.com/fa
اسکرین یادتون نره بگیرینااا🙃💙💙
دعوت میکنم از همه بچه های آلایی✨️
سلام
ايام به کامتون❤️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی🌱
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))🦋
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون 💕
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک🌿
IMG_20240402_194204.jpg
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
گروه های آلاء
-
سلام ببخشید میگم کسی می تونه کار ا گروه های الاء رو بهم بگه که چطوری میشه عضوشون شد و اینا
چون من تازه به الاخونه امدم زیاد اشنا نیستم -
Zahra Sadeghnezhad درود
به راخنمای الاخونه مراجعه کنین -
مراجه کردم چیز زیادی دسگیرم نشد راستیتش
در واقع می خواستم بدونم چطور میشه توشون عضو شد؟ -
سلام
در تاپیک زیر خانم مدیر کامل دربارشون توضیح دادن.
https://forum.alaatv.com/post/2340984
رو گروه مربوطه که بزنید ی دکمه بنام ورود به گروه داره که واردش میشید(برای گروه های عمومی اینطوره) گروه های خصوصی قبلش باید از مدیر یا ادمین درخواست کنید.(همون گروه های عمومی هم کارتون رو راه میندازه)
در قسمت منو ی عنوان به نام گروه ها هم نوشته شده که کلا همه گروه های آلاخونه رو نشون میده داخلش.
موفق باشید -
Hhh Hh خیلی ممنون
متوجه شدم 🤍🤍🤍🤍🤍 -
Zahra Sadeghnezhad
خواهش میکنم -
حمیدرضا پادروند دانش آموزان آلاءreplied to Zahra Sadeghnezhad on آخرین ویرایش توسط حمیدرضا پادروند انجام شده
Zahra Sadeghnezhad خوب تو همون قسمت که میزنی رو گروه ها بالااشون زده عضویت تو گروه خیلی راحت میتونی
-