سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
دنباله بازگشتی
-
سلام بچه ها
من یه کتاب سیر تا پیاز خیلی سبز خریدم و یه سری مطالب مث دنباله بازگشتی دنباله درجه دو معروف این جور چیزا داره کتاب چاپ پارساله ولی معلممون چنین چیزایی نگفتع و توی کتاب درسی هم نبود به نظرتون لازمه بخونمش؟
چون هر چی می خونم نمی فهمم -
سلام دنباله درجه دو که ساده هست و توی کتاب هم فکر میکنم باشه اما بازگشتی توی کتاب نیست ،، ولی تو بخون ضرر نداره اگر نفهمیدی از مورد دومی بگذر
-
Leyli i سلام وقت بخیر
طبق موضوع تاپیک بچه هارو تگ کنید تا پستتونو زودتر ببینن
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@ریاضیا -
Mr Unknown XD حضرت عباسی اولی هم نمی فهمم دارم دیوونه میشم خیلی خسته شدم
-
Leyli i یک مثال بفرست با هم حل کنیم
-
Mr Unknown XD چطور باید عکس بفرستم ؟
شما اپ دیگه ای ندارین؟ -
Leyli i سلام ، https://forum.alaatv.com/topic/26310/آپلود-عکس-با-گوشی/3?_=1634221321306
اینو بخونین تا عکسو اپلود کنین -
-
Mr Unknown XD حالا اینو زور بزنم می تونم بفهمم ولی دنباله درجه دو رو نع اصن حس می کنم خیلی از مطالبش خارج کتابه
-
خط به خط با هم پیش میریم ، نفهمیدی بگو،،،،،
خط زرد جمله اولی که داشتم نوشتم خب اوکی این که بدرد نمیخوره
چرا چرا بدرد میخوره
ما تنها چیزی که داریم چیه؟ a1 یا همون جمله اول خب فرض کن من اگر a2 رو داشته باشم وضعم بهتر میشه قبوله؟؟
پس
به جای n ها نوشتم ۲ داخل خط قرمز رنگ تولید شد خب که چی؟؟ که چی نداره اگر جمله اولو جاگذاری کنیم خب بعدش جمله دوم بدست اومده خب باشه باشه
جمله سوم چطور ؟؟
خب به جای n بنویس ۳
خط بنفش تولید میشه و جمله سوم بدست میاد خب به همین روال انجام میدی و جمله پنجم هم بدست میاد
هر جاشو نفهمیدی بگو بیشتر توضیح بدم