تست مثلثات
-

سلام وقت همگی بخیر
بچه ها من هرچی پاسخنامه رو می خونم اصلا متوجه نمیشم چیکار کرده .میشه لطفا راهنمایی کنید 🙏

پاسخنامه 👆 -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
-

سلام وقت همگی بخیر
بچه ها من هرچی پاسخنامه رو می خونم اصلا متوجه نمیشم چیکار کرده .میشه لطفا راهنمایی کنید 🙏

پاسخنامه 👆پرستو بابایی سلام وقت بخیر همونطور که میدونید هر یک دور کامل ۳۶۰ درجه میشه پس وقتی ۲۶ رادیان هستش ( یعنی ۱۴۹۰ درجه )
چندتا ۳۶۰ درجه چرخیده ؟
حدود ۴ تا ۳۶۰ درجه که میشه ۱۴۴۰ بعلاه ۵۰ درجه هم اضافه تر
پس همونطور که گفتم هربار ۳۶۰ درجه بچرخه میاد همونجای اولی که بوده پس حالا که ۴ بار چرخیده ( ۴ دور کامل ۳۶۰ درجه ) دوباره رسیده نقطه ۰ دایره مثلثاتی
حالا ۵۰ درجه دیگه جلو رفته که افتاده ربع اول مختصات )
فکر کن دایره یه میدونه که به ۴ قسمت ۹۰ درجه تبدیل شده ما با هربار دور زدن به جای قبلیمون برمیگردیم ولی بالاخره ۳۶۰ درجه چرخیدیم و حرکت داشتیم ... -
پرستو بابایی سلام وقت بخیر همونطور که میدونید هر یک دور کامل ۳۶۰ درجه میشه پس وقتی ۲۶ رادیان هستش ( یعنی ۱۴۹۰ درجه )
چندتا ۳۶۰ درجه چرخیده ؟
حدود ۴ تا ۳۶۰ درجه که میشه ۱۴۴۰ بعلاه ۵۰ درجه هم اضافه تر
پس همونطور که گفتم هربار ۳۶۰ درجه بچرخه میاد همونجای اولی که بوده پس حالا که ۴ بار چرخیده ( ۴ دور کامل ۳۶۰ درجه ) دوباره رسیده نقطه ۰ دایره مثلثاتی
حالا ۵۰ درجه دیگه جلو رفته که افتاده ربع اول مختصات )
فکر کن دایره یه میدونه که به ۴ قسمت ۹۰ درجه تبدیل شده ما با هربار دور زدن به جای قبلیمون برمیگردیم ولی بالاخره ۳۶۰ درجه چرخیدیم و حرکت داشتیم ...Reza Dolatsha
مچکرم ،خیلی لطف کردید کاملا متوجه شدم 🌺 -
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
Reza Dolatsha
مچکرم ،خیلی لطف کردید کاملا متوجه شدم 🌺پرستو بابایی خواهش میکنم 🌹