زیست یازدهم
-
سامانه کناره ای لیمبیک فقط هپوکامپ جزوش هست؟ ینی پیاز های بویایی و تالاموس و هیپو تالاموس جزوش نیستن؟
-
سامانه کناره ای لیمبیک فقط هپوکامپ جزوش هست؟ ینی پیاز های بویایی و تالاموس و هیپو تالاموس جزوش نیستن؟
anisa armanfar سلام وقتتون بخیر
سامانه کناره فقط شامل هیپوکامپ هست و همونطور که در شکل کتاب میبینید سامانه کناره با پیاز های بویایی در ارتباط هست ولی جز سامانه محسوب نمیشن ( حالا چرا در ارتباطن » برای اینکه پیام های بویایی در اونجا پردازش اولیه میشن) اینهم برای تالاموس ها صدق میکنه و با اونها هم در ارتباطه برای پردازش اولیه اغلب اطلاعات حسی ولی جز سامانه محسوب نمیشن ...
سامانه لیمبیک تالاموس و هیپوتالاموس ها رو هم با قشر مخ مرتبط میکنه ولی همونطور که گفتم اینها جز سامانه نیستند -
anisa armanfar ولی یچیز
هیپوکامپ جزو سامانه ی کناره ای هست
ولی کل سامانه ی کناره ای ب هیپوکامپ خلاصه نمیشه
چون سامانه ی کناره ای محل درک خوشی و احساساته و همونطور ک میدونین هیپوکامپ در تبدیل حافظه کوتاه مدت ب طولانی مدت نقش داره و ربطی ب حس لذت و خوشی نداره -
anisa armanfar سلام وقتتون بخیر
سامانه کناره فقط شامل هیپوکامپ هست و همونطور که در شکل کتاب میبینید سامانه کناره با پیاز های بویایی در ارتباط هست ولی جز سامانه محسوب نمیشن ( حالا چرا در ارتباطن » برای اینکه پیام های بویایی در اونجا پردازش اولیه میشن) اینهم برای تالاموس ها صدق میکنه و با اونها هم در ارتباطه برای پردازش اولیه اغلب اطلاعات حسی ولی جز سامانه محسوب نمیشن ...
سامانه لیمبیک تالاموس و هیپوتالاموس ها رو هم با قشر مخ مرتبط میکنه ولی همونطور که گفتم اینها جز سامانه نیستندReza Dolatsha در زیست یازدهم گفته است:
سامانه کناره فقط شامل هیپوکامپ هست
سلام
گفتم اصلاح کنم:)
هیپوکامپ بخشی از سامانه کناری هست نه اینکه سامانه کناری فقط هیپوکامپ باشه -
Reza Dolatsha در زیست یازدهم گفته است:
سامانه کناره فقط شامل هیپوکامپ هست
سلام
گفتم اصلاح کنم:)
هیپوکامپ بخشی از سامانه کناری هست نه اینکه سامانه کناری فقط هیپوکامپ باشهMo Xo سلام بله درسته
مرسی که اصلاح کردی
-
Mo Xo سلام بله درسته
مرسی که اصلاح کردی
Reza Dolatsha
خواهش میکنم:))