مری
-
سلام یه چیز عجیب ://
توی کتابم چند بار نوشته تا حالا که در مری گوارشی روی ماده غذایی صورت نمیگیرد .
بنظر من کاملا غلطه چون انزیم امیلاز بزاق داره فعالیت میکنه رو خوراکی
راه-ابریشم-پرو-زیست -
م محمد فواد marked this topic as a question on
-
راه-ابریشم-پرو-زیستمحمد فواد سخن دومتون صحیحه،
منابع بسیلری اینو تایید میکنه،
شاید منظورش گوارش به طریق آنزیم مری بشه -
راه-ابریشم-پرو-زیستمحمد فواد ببین شما رفرنست واسه تست زیست کنکور باس طبق کتاب پیش بره و دنبال ی چیز توی گزینه ها باشی ک توی متن کتاب یا شکلش هست و یا این ک در موردش توضیح داده
و همیشه اخرین کارِتون این باشه ک از طریق استدلال بخواین جواب سوالی رو بدست بیارین
چون اینطوری اکثر تست ها رو ادم اشتباه میزنه(چون خیلی وقتا میبینیم ک گزینه ها رو میشه با استدلال رد کرد ولی خب اون استدلال تو کتاب درسی ک رفرنسه نیست)
این تست هم همینه
چون ما تو کتاب میگیم در دهان انزیم ترشح میشه و غذا هم درون دهان تجزیه میشه و ما قابلیت جذبشو داریم
نمیاد بگه خب این انزیم روی غذا میمونه و وقتی هم ک داره از مری رد میشه میتونه تجزیه بشه
و هر وقت حرف از انزیم و تجزیه ی غذا زده منظورش این بوده ک اون قسمت توانایی ترشح انزیم تجزیه کننده رو داره یا ن
در ثانی با این استدلال هم حتی اگ بخوای پیش بری
پس غذا در روده ی بزرگ هم درحال تجزیه شدنه
چون انزیم های روده ی کوچیک ب غذا چسبیدن و تا نهایت روده ی بزرگ دارن با غذا همراه میشن پس غذا داره تجزیه میشه!
خلاصه این ک رفرنست کتاب باشه
همین
موفق باشی -
محمد فواد سخن دومتون صحیحه،
منابع بسیلری اینو تایید میکنه،
شاید منظورش گوارش به طریق آنزیم مری بشهpouya hosein pour بله دقیقا . ولی کلا جملش اشتباس .
خلاصه میخواست بگه مری آنزیم گوارشی ترشح نمیکنه
ممنون -
محمد فواد ببین شما رفرنست واسه تست زیست کنکور باس طبق کتاب پیش بره و دنبال ی چیز توی گزینه ها باشی ک توی متن کتاب یا شکلش هست و یا این ک در موردش توضیح داده
و همیشه اخرین کارِتون این باشه ک از طریق استدلال بخواین جواب سوالی رو بدست بیارین
چون اینطوری اکثر تست ها رو ادم اشتباه میزنه(چون خیلی وقتا میبینیم ک گزینه ها رو میشه با استدلال رد کرد ولی خب اون استدلال تو کتاب درسی ک رفرنسه نیست)
این تست هم همینه
چون ما تو کتاب میگیم در دهان انزیم ترشح میشه و غذا هم درون دهان تجزیه میشه و ما قابلیت جذبشو داریم
نمیاد بگه خب این انزیم روی غذا میمونه و وقتی هم ک داره از مری رد میشه میتونه تجزیه بشه
و هر وقت حرف از انزیم و تجزیه ی غذا زده منظورش این بوده ک اون قسمت توانایی ترشح انزیم تجزیه کننده رو داره یا ن
در ثانی با این استدلال هم حتی اگ بخوای پیش بری
پس غذا در روده ی بزرگ هم درحال تجزیه شدنه
چون انزیم های روده ی کوچیک ب غذا چسبیدن و تا نهایت روده ی بزرگ دارن با غذا همراه میشن پس غذا داره تجزیه میشه!
خلاصه این ک رفرنست کتاب باشه
همین
موفق باشیramses kabir مرسی ممنونم
-
م محمد فواد has marked this topic as solved on
-
راه-ابریشم-پرو-زیستمحمد فواد مری آنزیم گوارشی تولید نمی کنه ولی آمیلاز هست تو مری پس گوارش داره ولی نه گوارش کامل منظور کتابم اینه که مری آنزیم گوارشی ترشح نمی کند باید ببینی تو این چند ساله تو کنکور از این قسمت سوال اومده یا نه تا بفهمی طراح کنکور چیو در نظر می گیره من یادم نمیاد اومده باشه
-
محمد فواد مری آنزیم گوارشی تولید نمی کنه ولی آمیلاز هست تو مری پس گوارش داره ولی نه گوارش کامل منظور کتابم اینه که مری آنزیم گوارشی ترشح نمی کند باید ببینی تو این چند ساله تو کنکور از این قسمت سوال اومده یا نه تا بفهمی طراح کنکور چیو در نظر می گیره من یادم نمیاد اومده باشه