المپیاد شیمی
-
سلام. بنده امسال وارد پایه دهم میشم(رشته ریاضی) و قصد شرکت در المپیاد شیمی دارم، ولی قصد ندارم فقط روی المپیاد تمرکز کنم و میخوام برای مدرسه و کنکور هم بخونم، از نظر زمانی هم مشکلی نداریم و ظرفیت زیادی برای مطالعه در طول روز دارم، میخواستم از دوستانی که تجربه شرکت در المپیاد رو داشتند خواهش کنم تجربشون رو در اختیار بگذارند و راهنماییم کنند که آیا میشه هم برای کنکور خوند هم برای المپیاد؟(البته قصد ندارم که حتما در همین پایه دهم به موفقیتی دست پیدا کنم و بیشتر هدفم شرکت در المپیاد در پایه یازدهم هست)
-
C Comrade marked this topic as a question on
-
سلام. بنده امسال وارد پایه دهم میشم(رشته ریاضی) و قصد شرکت در المپیاد شیمی دارم، ولی قصد ندارم فقط روی المپیاد تمرکز کنم و میخوام برای مدرسه و کنکور هم بخونم، از نظر زمانی هم مشکلی نداریم و ظرفیت زیادی برای مطالعه در طول روز دارم، میخواستم از دوستانی که تجربه شرکت در المپیاد رو داشتند خواهش کنم تجربشون رو در اختیار بگذارند و راهنماییم کنند که آیا میشه هم برای کنکور خوند هم برای المپیاد؟(البته قصد ندارم که حتما در همین پایه دهم به موفقیتی دست پیدا کنم و بیشتر هدفم شرکت در المپیاد در پایه یازدهم هست)
@سینا-بیات در المپیاد شیمی گفته است:
سلام من سال یازدهم المپیاد علوم زمین شرکت کردم
در نحوه خوندن یا منابع مناسب المپیاد شیمی متاسفانه نمی تونم راهنمایی بکنم چون تجربه ای ندارم
اما در مورد سوال تون که هر دو میشه کنار هم خوند
میشه غیر ممکن نیست اما خب سخته و فشار زیادی ممکنه وارد بشه بهتون
یادمه نزدیک زمان آزمون می شدم خیلی فشار روم بود همش مطالب المپیاد رو می خوندم و نمی تونستم که خیلی کنکور بخونم واس همین مجبور شدم بعدش به طور خیلییی فشرده خودمو برسونم به آزمون قلمچی و کنکورم و از یه طرفی برای المپیاد خیلی خوندم و بعدش که تموم شد درس خوندن برام سخت شده بود و خیلی خسته بودم
و البته چون استاد نداشتم خودم مجبور بودم همه رو بخونم
اینا رو اصلا نمیگم که خدایی نکرده منصرف یا ناامید تون کنم اینا رو میگم که بدونید ممکنه همچین اتفاقی برای شما هم پیش بیاد
ولی خب در کل با همه این چیزا تجربه خیلی خوبی بود برام -
@سینا-بیات در المپیاد شیمی گفته است:
سلام من سال یازدهم المپیاد علوم زمین شرکت کردم
در نحوه خوندن یا منابع مناسب المپیاد شیمی متاسفانه نمی تونم راهنمایی بکنم چون تجربه ای ندارم
اما در مورد سوال تون که هر دو میشه کنار هم خوند
میشه غیر ممکن نیست اما خب سخته و فشار زیادی ممکنه وارد بشه بهتون
یادمه نزدیک زمان آزمون می شدم خیلی فشار روم بود همش مطالب المپیاد رو می خوندم و نمی تونستم که خیلی کنکور بخونم واس همین مجبور شدم بعدش به طور خیلییی فشرده خودمو برسونم به آزمون قلمچی و کنکورم و از یه طرفی برای المپیاد خیلی خوندم و بعدش که تموم شد درس خوندن برام سخت شده بود و خیلی خسته بودم
و البته چون استاد نداشتم خودم مجبور بودم همه رو بخونم
اینا رو اصلا نمیگم که خدایی نکرده منصرف یا ناامید تون کنم اینا رو میگم که بدونید ممکنه همچین اتفاقی برای شما هم پیش بیاد
ولی خب در کل با همه این چیزا تجربه خیلی خوبی بود برام -
@sania-Andiravan
سلام
ممنونم از اشتراک تجربتون، میدونم سخت هست و همه سختی هاش رو در نظر گرفتم(استالین: من فقط به یک چیز اعتقاد دارم، قدرت اراده انسان!)
تا چه مرحله ای از المپیاد تونستید پیش برید؟@سینا-بیات در المپیاد شیمی گفته است:
@sania-Andiravan
سلام
ممنونم از اشتراک تجربتون، میدونم سخت هست و همه سختی هاش رو در نظر گرفتم(استالین: من فقط به یک چیز اعتقاد دارم، قدرت اراده انسان!)
تا چه مرحله ای از المپیاد تونستید پیش برید؟خواهش میکنم
دقیقا همین طوره نمی خواستم بخاطر سخت بودنش از دستش بدم...
من مرحله سوم متاسفانه قبول نشدم
و یه نکته خیلی مهم اینکه اون موقع درگیرش بودم بهمون گفته بودن که یه درصد خاصی نیازه تا به مرحله بعد بتونیم بریم مثلا 50 نفر بالای 20 درصد میخوان(حالا اون 50 نفر پر نشد میان درصدای پایین)
این درصده هر سال تغییر میکنه ممکنه بچه هایی رو ببینین که بگن 50 بزنی کافیه 40 بزنی کافیه و... که به نظرم زیاد توجه نکنین کف درصد هر سال تغییر میکنه