زبست دهم فصل دوم
-
سلام دوستان این جمله درسته یاغلط؟
مری و معده به وسیله حرکات کرمی خود نقش اصلی را در گوارش مکانیکی غذا دارا هستند. -
-
مری و معده به وسیله حرکات کرمی خود نقش اصلی را در گوارش مکانیکی غذا دارا هستند. -
@Razieh-Kosari درود . غلطه.
بله ما هم در مری و هم در معده حرکات کرمی داریم ولی حرکات کرمی مری نقش اصلی در گوارش مکانیکی توده غذایی رو نداره
ولی در معده بله حرکات کرمی معده نقش اصلی در گوارش مکانیکی توده غذایی رو دارنمحمد فواد متشکرم
ولی میشه گفت که این جمله غلطه چون دهان نقش اصلی رو در گوارش مکانیکی داره ؟
-
مری و معده به وسیله حرکات کرمی خود نقش اصلی را در گوارش مکانیکی غذا دارا هستند.@Razieh-Kosari سلام وقت بخیر
در دهان ماهیچه های اسکلتی فک و دندان نقش اصلی رو در گوارش مکانیکی دارن و در معده نقش اصلی در گوارش مکانیکی رو حرکات کرمی داره اما حرکات کرمی در مری نقشی در گوارش مکانیکی ندارن -
@Razieh-Kosari سلام وقت بخیر
در دهان ماهیچه های اسکلتی فک و دندان نقش اصلی رو در گوارش مکانیکی دارن و در معده نقش اصلی در گوارش مکانیکی رو حرکات کرمی داره اما حرکات کرمی در مری نقشی در گوارش مکانیکی ندارنReza Dolatsha متشکرم
متوجه شدم درست میگید
-
-
محمد فواد متشکرم
ولی میشه گفت که این جمله غلطه چون دهان نقش اصلی رو در گوارش مکانیکی داره ؟
-
@Razieh-Kosari ببینین بازم نه بنظرم
چون که گوارش مکانیکی اصلی بدن ما در معده صورت میگیره . ولی در دهان هم گوارش مکانیکی ( ولی بازم میگم گوارش مکانیکی اصلی بدن در معده هست )داریم که اقا رضا توضیح دادنمحمد فواد بله درسته خیلی متشکر
-
محمد فواد بله درسته خیلی متشکر
-
Reza Dolatsha متشکرم
متوجه شدم درست میگید
@Razieh-Kosari خواهش میکنم