سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه پنجم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 30 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: آزاد از هر مبحثی می تونید سوال بپرسید
بچه ها بعد از شروع جلسه می تونید سوال هاتون رو در همین تاپیک بپرسید.
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
Your browser does not support the audio element.
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه چهارم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 23 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
%(#ff0000)[مبحث: کل دهم و نیمسال اول یازدهم]
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه سوم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 16 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: کل دهم
چرا در متن کتاب در گفتار دو گفته
یائسگی به علت از کار افتادن تخمدانهاست که((زودتر از بقیه (دستگاه های بدن) پیر میشوند )) رخ میدهد
تخمدانو با بقیه دستگاها مقایسه کرده درحالی که اندامه😕
آیا گردن رحم و واژن هر کدوم یه اندام جداگانه اند یا جزئی از رحمند؟
برای لقاح در اسبک ماهی کتاب گفته ((تخمک)) وارد حفره در بدن نر میشود و نر از ((جنین ها)) مراقبت و ((نوزادان)) را بدنیا می آورد
یعنی از یک تخمک چند تا جنین بوجود میاد یا نه چندتا تخمک میرند تو حفره بدن نر
سلام به آلایی ها
قراره برای درس زیست رفع اشکال آنلاین با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] داشته باشیم 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه ۲ شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیلطفا این ویس مهم رو همه دانش آموزان گوش کنند:
سلام جناب موقاری خداقوت
کنکوری ۴۰۱ بودم از تیزهوشان مشهد
من از سال یازدهم از دوره های صفر تا صد و تورق سریع و نکته و تستتون استفاده میکردم
رتبه زیرگروه یک من ۹۴۵ شد با درصد زیست زیست 87.4 !
خواستم از صمیییم قلب ازتون تشکر کنم و براتون از خدا بهترییین هارو آرزو میکنم❤
خیلی خیلی زیاد دوس داشتم شخصا باهاتون صحبت کنم و ازتون تشکر کنم.
خواستم اگر لایق بدونید هر موقع که مشهد تشریف آوردید در خدمتتون باشم
جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱
-
jalal moghari خیلی ممنونم استاد
-
-
@haniehno بله درسته ولی در کتاب عکس ومکث نوشته شده پنج حلقه و همینطور آقای موقاری هم گفتند در کدام فیلم گفته شده چهار حلقه ؟نمیدونم منظورش چیه؟
-
سلام استاد مقاری وقتتون بخیر
در تنفس پوستی جانوری مثل قورباغه O2 و CO2 باید از چند لایه سلول پوست عبور کنند؟ آیا گازها فقط باید وارد سلول های پوست بشن تا به مویرگ های زیر پوست برسن یا منافذی هم برای عبور گاز تا رسیدنشون به مویرگ وجود داره؟
آیا سلول های پوست این جانوران تنفس سلولیشون رو انجام میدن و دیگه CO2 رو وارد مویرگ زیر پوست نمیکنن؟ -
ramses kabir یه نکته ای اینجاس اگر اسپرم بخواد با جسم قطبی لقاح بده اونوقت با کدوم جسم قطبی لقاح میده اواین جسم یا دومین ؟؟
-
@helen-owl ببینید من این شکلو میگفتم ک این دو سلول اجسام قطبی هستن
ک بعد از مرحله ی لقاح هستش -
-
رضا غفاری 0 در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
این عبارت راجب زیست بوم غلطه اره؟
-
@helen-owl فکر کنم برخورد با جسم قطبی دوم بیشره احتمالش چون در حضور اسپرم دومی به وجود میاد.
-
Dr Sh 0 در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد ببخشید یه سوال داشتم
باکتری های همزیستی که در سیرابی نشخوارکنندگان وجود دارند میتوانند همراه کیموس وارد مثلاً نگاری یا شیردان بشن و اونجا هم وجود داشته باشن ؟سلام،بله
-
سلام مجدد استاد ببخشید زجاجیه هم از مویرگ خونی ترشح می شود ؟
و در یک جمله نوشته بود که عنبیه با هیچ یک از ساختار های چشم در تماس نیست ولی مگر با ماهیچه مژگی در تماس نیست ؟ -
@helen-owl ولی در اصل با جسم قطبی اول لقاح میده
چون جسم قطبی دوم اصا ب وجود نمیاد ک بخواد لقاح بده باش یا ک نده -
در روش خوابانیدن آیا از جوانه راسی هم پایه ایجاد می شود؟ چون شکل تصدیق میکنه در صفحه 121 ولی کتاب آیکیو گفته نه! و اگر جواب مثبته اگر قطع بشه دیگ رشد پیدا نمیکنه؟
-
M.an سلام آقای موقاری من خیلی وقته برنامه عالی الا رو دارم اما تازه با الاخونه آشنا شدم ببخشید جزوه گفتار ها رو چطوری میتونیم دانلود کنیم منظورم همین نکاتی هست که داخل فیلم ها میگید چون بعضی از جزوه هاتون داخل تلگرام بود ممنون میشم راهنمایم کنید
-
سلام
ایا ماهیان اب شیرین امونیاک را فقط از طریق ابشش دفع می کنند؟ -
shahriar hasanpoor در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام مجدد به استاد موقاری ؛ پرده آمنیون و کوریون جزو جنین محسوب میشن؟
و اینکه ما تو انسان دیواره ژله ای میبینیم ولی چرا کتاب گفته که فقط توی لقاح خارجی هاست؟یه مسلمون نیست جواب سوال ما رو بده؟
-
narges asgari در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد چن تا سوال داشتم
البته دوتاش برا یازدهمه ممنون میشم جواب بدین۱)قبل از پاره شدن دیواره بساک ، کیسه های گرده دو به دو باهم ادغام میشوند
۲)دانه های گرده نارس درون کیسه گرده به یکدیگر چسبیده اندسرلاد نخستین میتواند بر روی یاخته های روپوستی مشاهده شود
این سه جمله رو از کدوم قسمت کتاب استنباط کرده ؟!
-
سلام استاد ببخشید آ یازدهم سوال می پرسم ولی واقعا ذهنم درگیرشده
در تحلیل یک تست نوشته بود که پروتئین میوزین هیچگاه درنوار روشن دیده نمی شود در نوار روشن تنها آکتین دیده می شود ولیرطبق کتاب مگر در بخش وسط تیره میوزین نداریم ؟ متاسفانه تست قلمچی هم بود -
shahriar hasanpoor فک کنک خیر اینها پرده های محافظت کننده ازجنین هستند اصلا یه نکته یادتون باشه اینکه همه قسمت های یک تخم به جنین تبدیل نمیشه مثل پرده های جنینی البته نظر بنده هست شایدم حرفم اشتباه باشه
-
Basmechi 2005 سلام آقا
این تست رو منم دیدم متاسفانه اشتباه بوده؛ طراحش حسن قائمی بوده؟