سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه پنجم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 30 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: آزاد از هر مبحثی می تونید سوال بپرسید
بچه ها بعد از شروع جلسه می تونید سوال هاتون رو در همین تاپیک بپرسید.
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
Your browser does not support the audio element.
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه چهارم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 23 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
%(#ff0000)[مبحث: کل دهم و نیمسال اول یازدهم]
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه سوم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 16 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: کل دهم
چرا در متن کتاب در گفتار دو گفته
یائسگی به علت از کار افتادن تخمدانهاست که((زودتر از بقیه (دستگاه های بدن) پیر میشوند )) رخ میدهد
تخمدانو با بقیه دستگاها مقایسه کرده درحالی که اندامه😕
آیا گردن رحم و واژن هر کدوم یه اندام جداگانه اند یا جزئی از رحمند؟
برای لقاح در اسبک ماهی کتاب گفته ((تخمک)) وارد حفره در بدن نر میشود و نر از ((جنین ها)) مراقبت و ((نوزادان)) را بدنیا می آورد
یعنی از یک تخمک چند تا جنین بوجود میاد یا نه چندتا تخمک میرند تو حفره بدن نر
سلام به آلایی ها
قراره برای درس زیست رفع اشکال آنلاین با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] داشته باشیم 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه ۲ شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیلطفا این ویس مهم رو همه دانش آموزان گوش کنند:
سلام جناب موقاری خداقوت
کنکوری ۴۰۱ بودم از تیزهوشان مشهد
من از سال یازدهم از دوره های صفر تا صد و تورق سریع و نکته و تستتون استفاده میکردم
رتبه زیرگروه یک من ۹۴۵ شد با درصد زیست زیست 87.4 !
خواستم از صمیییم قلب ازتون تشکر کنم و براتون از خدا بهترییین هارو آرزو میکنم❤
خیلی خیلی زیاد دوس داشتم شخصا باهاتون صحبت کنم و ازتون تشکر کنم.
خواستم اگر لایق بدونید هر موقع که مشهد تشریف آوردید در خدمتتون باشم
جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱
-
سلام استاد ببخشید آ یازدهم سوال می پرسم ولی واقعا ذهنم درگیرشده
در تحلیل یک تست نوشته بود که پروتئین میوزین هیچگاه درنوار روشن دیده نمی شود در نوار روشن تنها آکتین دیده می شود ولیرطبق کتاب مگر در بخش وسط تیره میوزین نداریم ؟ متاسفانه تست قلمچی هم بود -
shahriar hasanpoor فک کنک خیر اینها پرده های محافظت کننده ازجنین هستند اصلا یه نکته یادتون باشه اینکه همه قسمت های یک تخم به جنین تبدیل نمیشه مثل پرده های جنینی البته نظر بنده هست شایدم حرفم اشتباه باشه
-
Basmechi 2005 سلام آقا
این تست رو منم دیدم متاسفانه اشتباه بوده؛ طراحش حسن قائمی بوده؟ -
@helen-owl در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
shahriar hasanpoor فک کنک خیر اینها پرده های محافظت کننده ازجنین هستند اصلا یه نکته یادتون باشه اینکه همه قسمت های یک تخم به جنین تبدیل نمیشه مثل پرده های جنینی البته نظر بنده هست شایدم حرفم اشتباه باشه
گنگ دمت گرم
-
رضا غفاری 0 در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
مگه نمیگفتن کلسترول چهار حلقه است
اینم کتاب میکرو زیست نوشته دکتر زارع و البته من تو فیلم های شما جایی ندیدم که گفته باشین چند حلقه است چون به هرحال گفته شما برای من ارجح تره
-
Basmechi 2005 در بخش وسط تیره ی صفحه نازکی بنام هنسن وجود داره و میوزین طولش با بخش تیره یکسان هستش
-
جواب سوال کدوم گزینه است؟ اگر میشه تحلیلش کنید -
Amir ali Nikfard در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
جواب سوال کدوم گزینه است؟ اگر میشه تحلیلش کنیدگزینه 3
-
mahdi zare در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
استاد معذرت میخوام ولی یک سوال دیگه ️
ما نهم خوندیم که همزیستی ها سه نوع هستن، همیاری و همسفرگی و انگلی
اگر در تستی به ما بگن همزیستی، باید هر سه نوعش رو در نظر بگیریم، یا فقط همیاری رو ؟ مثلا ایکیو گفته بود « هر قارچی که با گیاهان رابطه همزیستی برقرار میکند، به طور قطع به انتقال مواد معدنی به درون اندام فاقد پوستک گیاه کمک میکند » و درست گرفته بود 🥲 ولی من میگم اشتباه، مگه هر قارچی الزاما رابطه ش با ریشه است و اصلا مگه هر قارچی رابطه همیاری میده ؟ پس قارچ های انگل چی ؟متشکرم ️
-
Basmechi 2005 این مشکل منم بود ببیند بعضی طراح ها منجمله از طراح های ازمون قلمچی تو یه ازمونیش نواره سفید سارکومر رو هم قسمت کناری وهم قسمت میانه سارکومر رو درنظر گرفته بود ولی یه تست دیگه قط نوار روشن رو به قسمت کناری سارکومر گفته بودش .برای همین این قسمت تو تستا باید دید طراح رو تشخیص داد این گزینه رونگه دارید اگر درست تر از این جمله پیدا نکردید این گزینه رو بزنید
-
سلام. وقتتون بخیر.
اقااا!- فرق مایع بین سلولی و ماده زمینه ای چیه؟
- همه یاخته ها با محیطی مایع در ازتباطن. ص غ (اینو تو ی کتاب گفته بود که مثلا سلولای استخوانی با محیط مایع در ارتباط نیستن.. پس چطوری تبادل میکنن؟)
- یاخته های هدف انعکاس فق ماهیچه صاف و اسکلتیه؟ نمیتونیم سلول پوششی انعکاس ترشح بزاق موقع دیدن غذا و اشک بخاطر گرد و غبارو حساب کنیم؟
- ی تست بود صورت سوالش این بود: %(#6a00ff)[در مورد ساختار هر رشته پلی پپتیدی هم دار موجود در بدن انسان کدام گزینه صحیح است؟]
بعد این یکی از گزینه هاش بود: %(#5c0343)[در پروتئینی که مسئول انتقال انواع گاز های تنفسی میباشد، ساختار نهایی چهارم دارد.]
بنظرتون صحیحه این گزینه یا غلط؟
-
shahriar hasanpoor چرا؟؟
-
استاد جان اینم سوال آخرم لطفا لطف کنید جواب بدید خدا خیرتون بده استاد اسمز سلول در حقیقت نداریم درسته؟
چون اگه عبور آب از فسفولیپید غشا انجام بشه نوعی انتشار ساده استو اگه از کانال های پروتئینی باشه نوعی انتشار تسهیل شده است درسته؟
-
-
@helen-owl ممنونم
-
Basmechi 2005 سلام ببخشید چطوری میشه جزوه های آقای موقاری رو تهیه کرد
-
Reza Dolatsha استاد لطفاً جواب سوال منم بدین
-
سلام استاد
گفتیم هیستامین باعث گشاد شدن رگ و ترشح بیشتر پروتیین از رگ میشه
اگر مویرگ ما از نوع منفذ دار باشه چگونه غشا پایه ضخیم مانع عبور پروتیین نمیشه؟؟؟یا هیستامین باعث نازک یا سوراخ شدن غشا پایه میشه؟؟؟ -
M.an استاد واقعا حضور دارین چون اصلا جواب منو نمیدید
-
Amir ali Nikfard سلام تراوش