8c6674cb-ae65-4da0-b523-40c5fe7becfc-image.png
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9
بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
سلام وقت بخیر.. لطفا یکی این دوتا سوال رو درست توضیح بده، متاسفانه درک درستی ازشون ندارم
1.سه تاس را پرتاب میکنیم، احتمال اینکه بزرگترین عدد رو شده برابر ۵ باشد چقدر است؟؟
۲. احمد و عباس و سه نفر دیگر به تصادف در یک ردیف می ایستند،احتمال اینکه احمد در ابتدا یا عباس در انتهای ردیف بایستد چقدر است؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
منطق و استدلال ریاضی
-
سلام دوستان عزیز خسته نباشید لطفا این سوال رو راهنمایی کنید.. بهش نمیخوره ریاضی باشه بیشتر یجور معمایی هست اما بر میگرده به منطق و استدلال ریاضی
در یک جمع هشت نفره هر کسی راستگو یا دروغگو است.راستگو فقط راست می گوید و دروغگو فقط دروغ می گوید.از هر یک از این هشت نفر پرسیدیم: در جمع هشت نفره شما چند راستگو وجود دارد؟ جواب ها عبارت بودند از:
0،۱،۲،۳،۴،۵،۶،۷ در این جمع هشت نفره چند نفر دروغگو هستند؟؟!
1)1
2)صفر
۳)۷
۴)۸@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@المپیادیا -
سلام من اینطوری استدلال میکنم چون اعداد مختلفی رو جواب دادن به نظرم اکثریت دروغگو هستن (اما چند نفر ؟؟؟؟؟) خب اگر تعداد افراد راستگو دو نفر باشه باید حرف های اون دو نفر یکی میبود اما طبق شنیده ما میبینیم که نیست پس نتیحه میگیرم تعداد افراد راستگو باید کمتر از دو باشه خب اگر یک نفر راست بگه منطقیه بقیه دروغ میگن اما اگر هیچکس راست نگه حرف اون کسی که گفته ۰ نفر راستگو درست از آب در میاد پس میفهمیم منطقی نیست یعنی سر جمع یک نفر راستگو بقیه همه دروغ گو
حس کارآگاه بودن بهم دست داد -
سلام . ۸ نفر هستند و ۸ حرف زدند و از قضا همه ۸ حرف متمایزند . پس نتیجه میگیریم یا همه دروغ گو هستند یا فقط یک نفر از این هشت حرف درسته و یکی راست گو هست .خب بریم این حالت رو بررسی کنیم که همه دروغگو هستند آیا امکان دارد؟! نه چون نفر اول (نامگذاری میکنیم A)داره همین حرف رو میزنه میگه همه دروغ گوییم خوب اگه همه دروغ گو هستند پس خودش همه که این حرف رو میزنه دروغ گو و اصلا این غیر ممکنه(اگه راست گو بود میگفت من راستگو هم و خودش رو حساب میکرد)
میریم حالت دوم که فقط یک نفر راستگو است .یعنی باید یکی از این حرفا درست باشه حالا کدوم حرف درسته آیا ۷ تا ۶ تا .. ۲ تا . نه اینا قابل قبول نیست چون اگه از ۲ به بالا راستگو باشن باید دو حرف به بالا یکی در بیان مثلا اگه نفر آخر میگه ۷ نفر راستگوییم پس باید ۷ تاشون یه حرف میزدن و میگفتن هفت .بنابراین فقط یک نفر راستگو هست و اون هم نفر دوم (B ) که داره میگه یکی راستگو هست و اون هم خودشه :)) -
سلام. هفت نفر، شاید بگید چرا؟ در اینجور سوال ها فقط یه جواب هست و اون جواب راست هست، پس شاید بگید هشت نفر، چون که هر کس یه جواب متفاوت داده، ولی اگه بگیم هر هشت نفر دروغ گو هستند پس اونی که گفته 0 نفر راستگو هست که راست گفته؟ پس میگیم اگر یک نفر راستگو باشه چی؟ جواب 0،2،3،4،5،6،7 دروغه، ولی جواب 1 نفر راسته میشه
یعنی در کل جواب دوم(1 نفر) درسته