فصل ۷یازدهم
-
اسپرم جزء محتویات مایع منی هست یا خیر؟(برای کنکور)توی کتاب خیلی محکم گفته خیر ولی توی خیلی از منابع جزء مایع منی در نظر گرفته شده...
-
اسپرم جزء محتویات مایع منی هست یا خیر؟(برای کنکور)توی کتاب خیلی محکم گفته خیر ولی توی خیلی از منابع جزء مایع منی در نظر گرفته شده...
Mohadese Dehghandar سلام
اسپرم تو مایع منی قرار داره ولی جزئی از اون نیست .
مثلا فرد تو یه خونه زندگی میکنه ولی جزئی از در و دیوار اون خونه نیست -
این پست پاک شده! -
Mohadese Dehghandar
جمله کتاب خودش واضح و مبرهن هست
به مجموع ترشحات سه نوع غده که زامه را از طریق میزراه بع بیرون منتقل میکند مایع منی گویندخودش علنا داره میگع اون مایعات و تشحات غدد مایه منی هست اسپرمو حتی جدا کرده !
-
Mohadese Dehghandar سلامی دوباره 😅 من اشتباه تایپ کرده بودم 😂
مایع منی ترکیباتی هست که توسط 5 غده برون ریز وارد مجاری میشه یعنی ترکیبات غدد وزیکول سیمینال و پیازی میزراهی و غده پروستات
ولی اسپرم جز مایع منی محسوب نمیشه چون ترکیبات این غدد نیست -
Mohadese Dehghandar سلامی دوباره 😅 من اشتباه تایپ کرده بودم 😂
مایع منی ترکیباتی هست که توسط 5 غده برون ریز وارد مجاری میشه یعنی ترکیبات غدد وزیکول سیمینال و پیازی میزراهی و غده پروستات
ولی اسپرم جز مایع منی محسوب نمیشه چون ترکیبات این غدد نیستReza Dolatsha مرسی👍
-
Mohadese Dehghandar سلام
اسپرم تو مایع منی قرار داره ولی جزئی از اون نیست .
مثلا فرد تو یه خونه زندگی میکنه ولی جزئی از در و دیوار اون خونه نیست@haniehno 🙏🙏