بافتی با یک نوع یاخته
-
سلام مجدد
آیا بافتی در بدن انسان وجود داره که فقط یک نوع یاخته داشته باشه؟
همیار
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
S SARA_ marked this topic as a question on
-
سلام مجدد
همیار
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1402@sara-83 سلام وقت بخیر
بافت های اصلی بدن انسان
1- پوششی هست که انواع داره سنگفرشی مکعبی و...
2-عصبی هست که میتونه نورون باشه یا نوروگلیا که هردو متفاوت هستن
3-پبوندی هست که پنج نوع هستن چربی خون استخوان ...
4- ماهیچه هست که در سه نوع صاف قلبی و اسکلتی هستن
پس هر کدوم از سلول های متنوعی ساخته شدن -
سلام مجدد
همیار
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1402@sara-83
سلام
بافت پوششی چند نوع سنگفرشی،استوانه ای،مکعبی
بافت پیوندی خون،غضروف،استخوان،سست،متراکم،چربی
بافت عصبی هم درش هم نورونه هم نورگلیا پشتیبان...
بافت عضلانی!
بافت ماهیچه اسکلتی فقط یاخته چند هسته ای ماهیچه اسکلتیه
بافت ماهیچه قلبی همون قلبیه فقط درسته هادی خم هست اما هادی خودش همون قلبیه یه اپشن اضافی داره!
بافت ماهیچه صافم همون ماهیچه صافهببینید من بافتشو گفتم نه لایه ها!چون لایه ماهیچه قلب مثلا فقط ماهیچه نیست و....
-
@sara-83
سلام
بافت پوششی چند نوع سنگفرشی،استوانه ای،مکعبی
بافت پیوندی خون،غضروف،استخوان،سست،متراکم،چربی
بافت عصبی هم درش هم نورونه هم نورگلیا پشتیبان...
بافت عضلانی!
بافت ماهیچه اسکلتی فقط یاخته چند هسته ای ماهیچه اسکلتیه
بافت ماهیچه قلبی همون قلبیه فقط درسته هادی خم هست اما هادی خودش همون قلبیه یه اپشن اضافی داره!
بافت ماهیچه صافم همون ماهیچه صافهببینید من بافتشو گفتم نه لایه ها!چون لایه ماهیچه قلب مثلا فقط ماهیچه نیست و....
-
@sara-83 سلام وقت بخیر
بافت های اصلی بدن انسان
1- پوششی هست که انواع داره سنگفرشی مکعبی و...
2-عصبی هست که میتونه نورون باشه یا نوروگلیا که هردو متفاوت هستن
3-پبوندی هست که پنج نوع هستن چربی خون استخوان ...
4- ماهیچه هست که در سه نوع صاف قلبی و اسکلتی هستن
پس هر کدوم از سلول های متنوعی ساخته شدنReza Dolatsha ممنونم
-
Reza Dolatsha ممنونم
@sara-83 خواهش میکنم 🌹
-
S SARA_ has marked this topic as solved on
-
@sara-83
نه کلی
اگر بگه بافت ماهیچه ای خب هر سو نوع باید در نظر گرفت منظورش اسکلتیه صافه قلبیه یا...
اما وقتی میاد میگع باف ماهیچه قلبی یا بافت ماهیچه...دیگه حجت تموم کردن
جمله درسته در حالت کلی من جدا کردم دسته بندیارو راحت متوجه بشید -
به نظرم این جمله میتونه از یه دیدگاه غلط باشه مثلا ما وقتی میگیم بافت ماهیچه ی اسکلتی داخل این بافت ( وهمه بافت های بدن ) رگ های خونی (مویرگ و سرخرگ و سیاهرگ هم هستند) که حالا رگ هم یاخته های پوششی رو حتمی داره و پیوندی وصاف هم که رگ ها دارن ... تازه داخل بافت های ما خون هم هست که بافت پیوندی هست .. ولی آقا ماهان استاد ما هستن .
-
به نظرم این جمله میتونه از یه دیدگاه غلط باشه مثلا ما وقتی میگیم بافت ماهیچه ی اسکلتی داخل این بافت ( وهمه بافت های بدن ) رگ های خونی (مویرگ و سرخرگ و سیاهرگ هم هستند) که حالا رگ هم یاخته های پوششی رو حتمی داره و پیوندی وصاف هم که رگ ها دارن ... تازه داخل بافت های ما خون هم هست که بافت پیوندی هست .. ولی آقا ماهان استاد ما هستن .
-
@erfan-f در بافتی با یک نوع یاخته گفته است:
البته فک کنم اینی که من گفتم میره توی تعریف اندام . چون الان نگاه کردم تعریف بافت اینه ((بافت مجموعهای از %(#00ff9d)[سلولهای مشابه] است که بر روی هم کار مشخصی را انجام میدهند))
-
البته فک کنم اینی که من گفتم میره توی تعریف اندام . چون الان نگاه کردم تعریف بافت اینه ((بافت مجموعهای از %(#00ff9d)[سلولهای مشابه] است که بر روی هم کار مشخصی را انجام میدهند))
-
@erfan-f
ببینید منم برای همون جدا کردم اگر گفت بافت ماهیچه اسکلتی خب ی نوعه و معلومه
اما اکر گفتند بافت ماهیچه خب هر سه نوع رو در برمیگیره
دقیقا مثل بافت پوششی
اکر بگن بافت پوششی خب چند مدله اما وقتی میاد میگه بافت پوششی سنگفرشی دیگه یه نوع ساول هستند!
این باید ببینیم چقد اطلاعات داده بهمون -
@erfan-f تعریف کتاب که چیزی نگفته در این رابطه
ولی نمیدونم... مثلا اگه بافت پوششی سنگفرشی چند لایه رو هم حتی در نظر بگیریم(با توجه به شکلش توی کتاب)، باز هم از لحاظ ظاهری شباهت ندارن یاخته ها...
ولی از لحاظ عملکرد شاید@sara-83
ظاهر سلول مهم نیست شباهت ندارن، بافت و سلول ها رو از لحاظ عملکرد و تمایزاتی مه داشتند در یک کروه قرار میدهند -
.. ولی آقا ماهان استاد ما هستن
اختیار دارین، شما دیگه خودتون حکم استادی دارید:)
-
@erfan-f
ببینید منم برای همون جدا کردم اگر گفت بافت ماهیچه اسکلتی خب ی نوعه و معلومه
اما اکر گفتند بافت ماهیچه خب هر سه نوع رو در برمیگیره
دقیقا مثل بافت پوششی
اکر بگن بافت پوششی خب چند مدله اما وقتی میاد میگه بافت پوششی سنگفرشی دیگه یه نوع ساول هستند!
این باید ببینیم چقد اطلاعات داده بهمونMo Xo
آره .کامل گرفتم . ممنونم -
این پست پاک شده! -
نه عزیز اختیار دارید .. این هم که من در کنار جواب های بی نظیر شما چیزی میذارم میخوام خودمم چیزی یاد بگیرم . چون بنظرم بهترین روش یادگیری توضیح دادنه 🌱
-
Mo Xo
آره .کامل گرفتم . ممنونم@erfan-f
خواهش میکنم:) -
نه عزیز اختیار دارید .. این هم که من در کنار جواب های بی نظیر شما چیزی میذارم میخوام خودمم چیزی یاد بگیرم . چون بنظرم بهترین روش یادگیری توضیح دادنه 🌱
@erfan-f
نکاتتون خیلم عالیه
بله دقیقا👌