مشکل در نوشتن دامنه توابع
-
سلام دوستان من یه مشکلی در دامنه توابع درجه ۲ دارم اونم این هست که ما وقتی تعیین علامت میکینم یا شرط بزرگتر از صفر وجود داره یا بزرگتر مساوی صفر و من در نوشتن دامنه گیج میشم میشه کمکی کنید مثلا در سوالی شرط بزرگتر از صفر و داره اما از منفی بینهایت تا مثلا منفی ۴ هم در دامنه قرار میدیم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو -
سلام ببین دوست عزیز در تعیین دامنه باید چند تا قانون رو رعایت کنیم
1-زیر رادیکال مثبت باشه
2-مخرج رو چی صفر میکنه اون ها رو از دامنه کم میکنیم مثلا مینویسیم تمام اعداد حقیقی به جز اعدادی که مخرج رو صفر میکنه
3-زمانی که عددمون زیر رادیکال باشه اگر بصورت درجه یک باشه نیاز به جدول تعیین علامت نداریم و فقط دامنه رو بصورت بازه مینویسیم
4-زمانی که مثلا کل رابطه زیر رادیکال باشه و بصورت کسری باشه و بالا و پایین و هم بالا و هم پایین x داشته باشه اون زمان ما نیاز به جدول تعیین علامت داریم
و یا اینکه معادله درجه دو باشه زیر رادیکال در اون زمان هم باید تعیین علامت کنید
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم باز اگر سوالی بود در خدمتم -
سلام ببین دوست عزیز در تعیین دامنه باید چند تا قانون رو رعایت کنیم
1-زیر رادیکال مثبت باشه
2-مخرج رو چی صفر میکنه اون ها رو از دامنه کم میکنیم مثلا مینویسیم تمام اعداد حقیقی به جز اعدادی که مخرج رو صفر میکنه
3-زمانی که عددمون زیر رادیکال باشه اگر بصورت درجه یک باشه نیاز به جدول تعیین علامت نداریم و فقط دامنه رو بصورت بازه مینویسیم
4-زمانی که مثلا کل رابطه زیر رادیکال باشه و بصورت کسری باشه و بالا و پایین و هم بالا و هم پایین x داشته باشه اون زمان ما نیاز به جدول تعیین علامت داریم
و یا اینکه معادله درجه دو باشه زیر رادیکال در اون زمان هم باید تعیین علامت کنید
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم باز اگر سوالی بود در خدمتمMohammadreza Doosti مرسی از جواب دوست عزیز فقط من یه مشکلی که دارم تعیین علامت رو میکنم ولی نمی دونم بازه رو از کجا تا کجا بنویسم
-
Mohammadreza Doosti مرسی از جواب دوست عزیز فقط من یه مشکلی که دارم تعیین علامت رو میکنم ولی نمی دونم بازه رو از کجا تا کجا بنویسم
sadra Movahed سلام یا خودتون یه سوال بفرستین یا من سوال بنویسم باهاش براتون توضیح بدم
-
sadra Movahed سلام یا خودتون یه سوال بفرستین یا من سوال بنویسم باهاش براتون توضیح بدم
@haniehno اگه براتون زحمتی نباشه میشه یه مثال خوب بزنید که درست یاد بگیرم
-
@haniehno اگه براتون زحمتی نباشه میشه یه مثال خوب بزنید که درست یاد بگیرم
-
@haniehno بی نهایت از شما ممنونم
-
@haniehno بی نهایت از شما ممنونم
sadra Movahed خواهش میکنم
اشکالتون رفع شد؟ -
sadra Movahed خواهش میکنم
اشکالتون رفع شد؟@haniehno بله ممنون
-