جمع بندی
-
سلام
بهترین روش جمع بندی با تست زدنه و معکوس عمل کردنه بجای اینکه اول مرور کنید و متن کتاب یا هر چیزی که برای مرور دارید رو بخونید بعد تست بزنید برعکسش رو عملی کنید اپل تست بزنید و پاسخنامشو کامل بخونید اینجوری ذهنتون تقلا میکنه یادش بیاد و هم تثببت و ماندگار میشه و هم جمع کیفیتش میره بالا
البته وسط تست زدن چون ممکنه ی سری مباحث یادتون رفته باشه ممکنه اوایل اعصابتون خورد بشه میتونید کتابتون رو یا اونی که قرار بود روز مرور بخونید رو بزارین کنار دستتون و وسط تست زدن ی نگاهی میتونید بهش بکنید اما تحلیل تست و خوندن پاسخنامه رو به هیچ عنوان دور نندارید! -
برای جمع بندی و مرور دروس تخصصی چیکار میکنین ؟!
لطفاً اگه از روشی نتیجه گرفتین بگین حتماFtme31h Shhm در جمع بندی گفته است:
لطفاً اگه از روشی نتیجه گرفتین بگین حتماسلام برای جمع بندی دروسم از جمع بندی ها یا خلاصه نویسی هایی که نوشته بودن استفاده کردم البته درس شیمی و زیست متن کتاب رو هم بازم می خوندم چه مرور بود چه جمع بندی بود
و بعدش تست زماندار میزدم... حالا با کتابای جمع بندیم،آزمون، کنکور و...
نکته مهم من تو جمع بندی مرور این بود که بیشتر تست میزدم
ممکنه بگید شاید متن کتاب مهم نباشه و این حرفا ولی من یه مشکلی داشتم موقع تست مطالب زیست و شیمی اینکه گزاره رو می خوندم مثلا می دونستم درسته ها ولی نمی تونستم دقیق بگم چرا یا میدونستم این جمله غلطه یه استثنا داره اما استثنا یادم نبود دقیق
یه سری بهم گفتن هرچقدر بیشتر تست بزنی درست میشه ولی من هی زدم بدتر گیج شدم که چی بود چی نبود اما متن کتاب رو مرور کردن یادم اومد -
Ftme31h Shhm در جمع بندی گفته است:
لطفاً اگه از روشی نتیجه گرفتین بگین حتماسلام برای جمع بندی دروسم از جمع بندی ها یا خلاصه نویسی هایی که نوشته بودن استفاده کردم البته درس شیمی و زیست متن کتاب رو هم بازم می خوندم چه مرور بود چه جمع بندی بود
و بعدش تست زماندار میزدم... حالا با کتابای جمع بندیم،آزمون، کنکور و...
نکته مهم من تو جمع بندی مرور این بود که بیشتر تست میزدم
ممکنه بگید شاید متن کتاب مهم نباشه و این حرفا ولی من یه مشکلی داشتم موقع تست مطالب زیست و شیمی اینکه گزاره رو می خوندم مثلا می دونستم درسته ها ولی نمی تونستم دقیق بگم چرا یا میدونستم این جمله غلطه یه استثنا داره اما استثنا یادم نبود دقیق
یه سری بهم گفتن هرچقدر بیشتر تست بزنی درست میشه ولی من هی زدم بدتر گیج شدم که چی بود چی نبود اما متن کتاب رو مرور کردن یادم اومد@sania-Andiravan بسیار مفید ممنونم
-
سلام
بهترین روش جمع بندی با تست زدنه و معکوس عمل کردنه بجای اینکه اول مرور کنید و متن کتاب یا هر چیزی که برای مرور دارید رو بخونید بعد تست بزنید برعکسش رو عملی کنید اپل تست بزنید و پاسخنامشو کامل بخونید اینجوری ذهنتون تقلا میکنه یادش بیاد و هم تثببت و ماندگار میشه و هم جمع کیفیتش میره بالا
البته وسط تست زدن چون ممکنه ی سری مباحث یادتون رفته باشه ممکنه اوایل اعصابتون خورد بشه میتونید کتابتون رو یا اونی که قرار بود روز مرور بخونید رو بزارین کنار دستتون و وسط تست زدن ی نگاهی میتونید بهش بکنید اما تحلیل تست و خوندن پاسخنامه رو به هیچ عنوان دور نندارید!Mo Xo مفید بود
متشکرم -
سلام. اگر میخوای درسای سالای قبلو مرور کنی با روش بازیابی برو. یعنی اول تست بزن بعد درسنامه و کتاب درسی بخون.. اگه برای روزای آخر قبل آزمون میخوای جمع بندی کنی تست های نشاندار، نکته هایی که از تستا در آوردی نوشتی، آزمون پارسال موسسه ای که آزمون میدی طبق همون بودجه بندی ای که خوندی، خلاصه نویسی ها یا کتابچه های جمع بندی مثل فرمول های ریاضی و فیزیک، حفظیات شیمی و ...، رو متن کتاب هم یه نگاهی بنداز. تورق سریع زیست هم تو خود آلا هست روزای آخر قبل آزمون میتونی نگا کنی. خیلی کمکت میکنه
-
ح حسین کاظمی 0 این تاپیک را در ارجاع داد
-
سلام فارغ-التحصیلان-آلاء و دانش-آموزان-آلاء برای دوران جمعبندی میشه از آزمونهای جامع و بعد کنکورهای سال قبل استفاده کرد؟ من ۴ روزه که اول جزوه میخونم بعدم آزمون های موج. ولی بازدهی خوبی نداره
من آزمون های جامع رو ۳ روز یکبار و کنکور هارو ۲ روز یکبار میخوام بزنم. در کل میشه ۱۳، ۱۴ تا ازمون
-
سلام فارغ-التحصیلان-آلاء و دانش-آموزان-آلاء برای دوران جمعبندی میشه از آزمونهای جامع و بعد کنکورهای سال قبل استفاده کرد؟ من ۴ روزه که اول جزوه میخونم بعدم آزمون های موج. ولی بازدهی خوبی نداره
من آزمون های جامع رو ۳ روز یکبار و کنکور هارو ۲ روز یکبار میخوام بزنم. در کل میشه ۱۳، ۱۴ تا ازمون
Mahdieh te سلام روش درست جمعبندی همینه که ازمونهای کنکور و مشابع کنکور رو کار کنین
-
Mahdieh te سلام روش درست جمعبندی همینه که ازمونهای کنکور و مشابع کنکور رو کار کنین
چیچک متشکرم
-
لطفاً اگه از روشی نتیجه گرفتین بگین حتماFtme31h Shhm من معمولا تست میزنم بعد رفع نواقص میکنم تو هر بازه معمولا ۶۰ ۷۰ تا زمان دار
-
لطفاً اگه از روشی نتیجه گرفتین بگین حتماFtme31h Shhm
مرور و جمع بندی فقط به روش تست زنی ازمون های مشابه با کنکور