پشت کنکوری تجربی
-
سلام دوستان من کنکوری تجربی۱۴۰۱ بودم و متاسفانه رتبم خوب نشد
میخوام برای ۱۴۰۲ بخونم
پارسال آزمون قلمچی ثبت نام کرده بودم ولی چون مدرسم دولتی بود و همش بهمون تکلیف میدادن از برنامه عقب میموندم و بزنانه مشاورم هم خوب نبود و اصن شخصی سازی نبود
خیلی اشتباهات داشتم وسواسی بودنم تو درس خوندن و...
امسال که میخوام شروع کنم نمیدونم کدوم ازمون ثبت نام کنم ماز یا قلمچی ؟
چون میگن برای من که نمیتونم به برنامه قلمچی برسم ماز بهتره ولی باز بعضی ها میگن نه تا الان فقط قلمچی خوب بوده
خب آخه برنامه قلمچی رو من اصن نمیدونم چطور برای خودم شخصی کنم که بتونم تموم کنم تو دو هفته
ممنون میشم راهنماییم کنین 🧡🌹 -
سلام
بچه ها رو براتون تگ میکنم.
درباره این موضوع قبلا تاپیک زده شده. ی جست و جو هم بکنید👌🏻
موفق باشید
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
میخوام برای ۱۴۰۲ بخونم
پارسال آزمون قلمچی ثبت نام کرده بودم ولی چون مدرسم دولتی بود و همش بهمون تکلیف میدادن از برنامه عقب میموندم و بزنانه مشاورم هم خوب نبود و اصن شخصی سازی نبود
چون میگن برای من که نمیتونم به برنامه قلمچی برسم ماز بهتره ولی باز بعضی ها میگن نه تا الان فقط قلمچی خوب بوده
خب آخه برنامه قلمچی رو من اصن نمیدونم چطور برای خودم شخصی کنم که بتونم تموم کنم تو دو هفته
ممنون میشم راهنماییم کنین 🧡🌹Mohammad Abbasi 1 سلام
به نظر من قلمچی مناسب ترین برنامه ریزی رو برای کنکور داره ، هرچند پیشنهاد میکنم همه ی آزمون ها رو کار کنین .
در مورد دوهفته هم اگه سعی کنین تا سه شنبه هفته دوم مطالعه و تثبیت رو انجام بدین چهارشنبه پیش آزمون و تحلیلش رو پیش میبرین ، پنجشنبه تورق سریع میکنین و جمعه آزمون اصلی رو میدین . -
سلام اخر معلوم نشد میخوان چیکار کنن؟؟؟
-
سلام
بعد عنوان پشت کنکوری تقریبا دو برابر زمان مدرسه وقت مفید دارید و چون درس های دوازدهم رو خوندید به برنامه ی قلمچی میرسید
برنامه ماز هم تا الان همون برنامه قلمچی بوده تا جایی که میدونم
اگه مقدوره هردو رو ثبت نام کنید اگر نه ماز رو ثبت نام کنید سوال های قلمچی رو هم خودتون آزمون بگیرید از خودتون .
بعد در بخش برتر ها درصد ها تون رو با درصد های اون ها مقایسه کنید و رتبه حدودی درقلمچی هم بگیرید -
میخوام برای ۱۴۰۲ بخونم
ممنون میشم راهنماییم کنین 🧡🌹Mohammad Abbasi 1 در پشت کنکوری تجربی گفته است:
میخوام برای ۱۴۰۲ بخونم
ممنون میشم راهنماییم کنین 🧡🌹سلام
اینکه کدوم میخواید ثبت نام کنید به خودتون بستگی داره
اگر خودم بودم بازم قلمچی...
پارسال من آزمون قلمچی بودم خیلییی مشکل داشتم به برنامه برسم ولی خب راه حل پیدا کردم
بودجه آزمون تا جایی که می رسیدم می خوندم مثلا نصفش بود، کمتر یا بیشتر
خوب می خوندم و مسلط می کردم خودمو
خب تو آزمون ممکن بود نتونم تستش رو بزنم ممکن بود ترکیب میداد با بخشایی که نخوندم
اما خب خوب مسلط می شدم بعد یه زمانی هم بیشتر پیشرفت کردم
خلاصه اون مقدار که می تونستم می خوندم بعد دوباره همون مبحث تو آزمون میومد وقتی که میومد قبلی رو مرور میکردم اون نخونده رو می خوندم