استوکیومتری شیمی
-
سلام اوقات همگی خوش
من در استوکیومتری مشکل دارم هرچه تست میزنم تدریس های متفاوت میبینم اما هیچ نتیجه ای نداره ، قبلن بلد بودم ( خودم به خودم یاد دادم ) اما الان حتی یه تست ساده هم نمیتونم بزنم
پیشنهادتون چیه ک این مشکلم حل شه؟استادی فیلم تدریس روشی یا هرچی که بنظرتون بدرد میخوره بگین تشکر 🫶 -
سلام وقت بخیر با یه استاد پیش برو استوکیومتریشو ببین بعد تست زیاد بزن تیپ تست های متنوع ببین چندگانگی نداشته باش که بسیار مخربه
-
سلام اوقات همگی خوش
من در استوکیومتری مشکل دارم هرچه تست میزنم تدریس های متفاوت میبینم اما هیچ نتیجه ای نداره ، قبلن بلد بودم ( خودم به خودم یاد دادم ) اما الان حتی یه تست ساده هم نمیتونم بزنم
پیشنهادتون چیه ک این مشکلم حل شه؟استادی فیلم تدریس روشی یا هرچی که بنظرتون بدرد میخوره بگین تشکر 🫶هوشنگ جودکی سلام وقت بخیر
اوایل میتونید از فیلم آموزشی شروع کنید
پیشنهادم استاد پویان نظر هست اگه بتونید راه ابریشم بخیرید فوقالعادست اگه هم نمیتونید صفرتاصد هم خیلی خوبه
یکم که راه افتادید روزانه تست استوکیومتری در برنامتون داشته باشید و نکات رو که یاد میگیرین مرتب یکجا بنویسین که فراموش نشن چون مطالب شیمی مثل یک زنجیر به هم مرتبط هستن و اگه دهم رو خوب نخوندین حتما دوره داشته باشید چون خیلی از مطالب پایه در سال دهم گفته میشه
موفق باشی -
هوشنگ جودکی سلام وقت بخیر
پیشنهادم استاد پویان نظر هست اگه بتونید راه ابریشم بخیرید فوقالعادست اگه هم نمیتونید صفرتاصد هم خیلی خوبه
یکم که راه افتادید روزانه تست استوکیومتری در برنامتون داشته باشید و نکات رو که یاد میگیرین مرتب یکجا بنویسین که فراموش نشن چون مطالب شیمی مثل یک زنجیر به هم مرتبط هستن و اگه دهم رو خوب نخوندین حتما دوره داشته باشید چون خیلی از مطالب پایه در سال دهم گفته میشه
موفق باشی -
Reza Dolatsha سلام صبح بخیر ..... اقا رضا منبع اموزشی ات چیه؟ از کدوم کتاب استفاده میکنی؟
@fazel-zakeri سلام آقا فرهاد
من با راه ابریشم پیش میرم آقای پویان نظر
صفرتاصد هاشم قبلا دیده بودم کامل و خیلی سبز رو هم تست زده بودم -
سلام اوقات همگی خوش
پیشنهادتون چیه ک این مشکلم حل شه؟استادی فیلم تدریس روشی یا هرچی که بنظرتون بدرد میخوره بگین تشکر 🫶هوشنگ جودکی
سلام تست روزانه -
@fazel-zakeri سلام آقا فرهاد
من با راه ابریشم پیش میرم آقای پویان نظر
صفرتاصد هاشم قبلا دیده بودم کامل و خیلی سبز رو هم تست زده بودم -
Reza Dolatsha اهان متشکرم
@fazel-zakeri خواهش میکنم
-
هوشنگ جودکی سلام وقت بخیر
موفق باشیReza Dolatsha
سپاس